Ajax-loader

Webox információk

Mi az a Webox?

A Webox egy innovatív csomag átadó/átvevő rendszer. Az általad kiválasztott terminált bármely időpontban használhatod csomagod átvételére vagy feladására. Nincs sorban állás, adminisztráció, vagy futárra várás. Elérhető a nap 24 órájában, a hét minden napján, akár ünnepnapokon is!

Hogyan használjam a Webox terminálokat?

Miután egyeztettél a happolóddal és meggyőződtél arról, hogy neki is megfelelő a Webox küldeményként történő átadás, gyűjtsd be tőle a pontos címét, telefonszámát, email címét és azt, hogy melyik általa választott Webox terminálba szeretné kapni a könyvet.

Ha ezzel megvagy, akkor a passzolás előkészítésekor válaszd a Webox küldeményként történő átadást és kövesd a megjelenő információkat, töltsd ki az űrlapot.

A küldemény megrendelése a Rukkolán közvetlenül történik: te megadod az adatokat, rögtön látod, hogy mennyit kell majd fizetned, mi továbbítunk mindent a Weboxnak, akik előkészítik a csomagodat. Ha minden adat megfelelő, akkor átirányítunk a PayU felületére, ahol biztonságos és ultrakönnyű bankkártyás fizetéssel villámgyorsan kiegyenlítheted a csomag árát. Miután fizettél, visszatérsz hozzánk és mi örömmel értesítjük a happolódat, hogy elindult a küldemény.

A kézbesítési folyamat minden lépéséről pedig innentől a Webox emailben tájékoztatást küld. Egyszerű, mint a vonatfütty! :)

Mennyibe kerül a Webox csomag?

Súlytól és értéktől függetlenül 599 Ft-ba kerül egy küldemény. Erre még rárakódhat az utánvét díja, de az itt a Rukkolán nem tétel, hiszen a rukkoló állja a költségeket (így nincs szükség utánvétre).

A pontos fizetendő összeget a csomag rendelésekor végig látni fogod.

További kérdéseim lennének, merre vannak válaszok?

Látogass el a Webox weboldalára, ahol minden részletre kiterjedő GYIK-ot olvashatsz

Az elérhető Webox terminálokat itt nézheted át.