Barion Pixel

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

Viharos sötétség (ekönyv)

1 500 Ft

A legtöbb ember úgy gondolja, második esély mindenkinek jár, de ezt nem mindig egyszerű elnyerni. Okkal feltételezzük, hogy elegendő lehet hozzá a szeretet és a kitartás, ám másokba vetett hitünk olykor kevésnek bizonyul. A boldogságnak és a döntéseinknek ára van, néha nem is tudjuk elképzelni, mekkora. Lily Davis gyerekkora nem volt felhőtlen. Világéletében meg akart felelni leginkább az anyjának, de mindig falakba ütközött. 
Miután Lily egyetemre kerül, közel engedi magához Kyle-t, de fogalma sincs, mekkora szörnyeteg a férfi. Szerencséjére megismerkedik Tracyvel és Katyvel, akik fontos szerepet játszanak az életében, és akik segítségével új életet kezdhet. Nyugalmasnak hitt életét éli, amikor betoppan az életébe Scott Wilson, a huszonkét éves, mérhetetlenül jóképű, egyetemista rosszfiú, aki miatt végül minden eddigi fogadalmát feladja. Mindketten fájdalmas múltat cipelnek magukkal, de úgy döntenek, vállalják az ismeretlen kockázatot és közeli kapcsolatba kerülnek egymással. 
Lilynek nem elég megküzdenie a saját félelmeivel, a múltjával, de Scottban is bíznia kell ahhoz, hogy ez a dolog működjön közöttük. 
Hamar megismerkedik Scott barátaival, a társaság tagja az a Roxanne is, aki Scott múltjának egyáltalán nem fontos, ugyanakkor annál bosszúállóbb részét képezi. 
A rosszfiú részéről tornádóként érkező, mindent elsöprő nagy szerelem is tartogat még kételyeket, az ő múltja is napvilágra kerül. 
Lily úgy érzi, minden eddigi bizalma és szerelme hiábavaló volt, mikor egy napon Roxanne áll az ajtóban.

 

Beleolvasok

Vásárolja meg a könyvet és gyűjtse be a hűségpontot: 150 pont!
Cikkszám: 9789634438250 Kategóriák: ,

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó
Betekintő Olvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Viharos sötétség (ekönyv)” értékelése elsőként
9022 Győr, Bisinger sétány 18. [email protected]
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv