Ajax-loader

Raphaëlle Giordano könyvei a rukkolán


Raphaëlle Giordano - Dein ​zweites Leben beginnt, wenn du verstehst: Du hast nur eins!
Die ​Pariserin Camille hat das Gefühl, dass in ihrem Leben etwas fehlt – und das, obwohl sie mit einem wunderbaren Mann verheiratet ist, einen wohlgeratenen Sohn sowie einen einträglichen Job hat und in der schönsten Stadt der Welt lebt. Müsste sie nicht glücklich sein? Doch so einfach ist das offenbar nicht. Durch einen Zufall lernt sie eines Tages Claude Dupontel kennen, den wohl einzigen »Routinologen« Frankreichs und einen wahren Experten in Fragen des Glücks. Verzweifelt vertraut Camille sich ihm an. »Akute Routinitis«, stellt Claude sogleich fest und verspricht, ihr zu helfen. Gemeinsam mit Claude begibt Camille sich also auf die Suche nach ihrer verlorenen Lebensfreude – eine Fahrt in einem Heißluftballon ist da erst der Anfang – und findet nicht nur ihr strahlendes Lächeln wieder, sondern auch ihr Glück.

Raphaëlle Giordano - Your ​Second Life Begins When You Realize You Only Have One
This ​enchanting, feel-good novel was a runaway no.1 bestseller in France, parking itself in the top ten for 56 weeks. "You're probably suffering from a type of acute routinitis." "A what?" "Acute routinitis. Finding it hard to feel happy despite an abundance of material wealth, a feeling of disillusionment and lethargy, amongst other things." "But . . . How do you know all that?" "I'm a routinologist." "A routino-what?" At thirty-eight and a quarter years old, Paris native Camille has everything she needs to be happy: a good job, a loving husband, a wonderful son. Why then does she feel as if happiness has slipped through her fingers? All she wants is to find the path to joy and fulfilment. When Claude, a Sean Connery look-alike and routinologist, offers his unique advice to help get her there, she seizes the opportunity with both hands. Camille's journey is full of surprising escapades and richly meaningful lessons, as she sets out to transform her life and realize her dreams one step at a time. . . 'It's obvious why this charming book - funny, sweet and not without a few important happy-life tips - hit number one abroad' Good Housekeeping

Raphaëlle Giordano - Tanuld ​meg szeretni magad, és megtanulod szeretni a másikat is
Kellő ​munkával, erőfeszítéssel és nyitottsággal fejleszthetjük a szeretni tudásunkat, az "amorabilitásunkat". Meredith szereti Antoine-t. Őrülten szereti. De nem áll készen. Ahhoz, hogy felkészüljön arra, hogy teljességében élje meg a nagy szerelmet Antoine-nal, el kell mennie. Vállalni kell a kockázatot, hogy elveszíti, annak érdekében, hogy mindennél jobban megtalálja. 6 hónapot és egy napot adnak egymásnak. Vajon felkészül-e Meredith az elköteleződésre, amíg még nem késő? Hogyan szeressük jobban önmagunkat, hogyan szeressük a másikat a megfelelő távolságból, hogyan értsük meg a másikat, hogyan tartsuk életben a vágy tüzét? Ezekre a kérdésekre is megpróbál választ adni új regényében Raphaëlle Giordano, aki már több, mint 2 millió olvasó életét tette boldogabbá.

Raphaëlle Giordano - A ​második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van
A ​#1 nemzetközi bestseller regény , amely már több, mint 2 millió olvasót segített eljutni egy boldogabb,és teljesebb élethez. A harmincnyolc és negyed éves Camille-nak látszólag mindene megvan, hogy boldog legyen. Miért érzi mégis úgy, hogy elillant ez a boldogság? Arra vágyik, hogy visszataláljon az öröm és a kiteljesedés útjára. Amikor a rutinológus Claude felajánlja, hogy eredeti módszerével a segítségére lesz ebben, szinte habozás nélkül beleveti magát a kalandba, hogy meghódítsa az álmait... Egy asszony különleges utazása a boldogtalan, kiüresedett életből egy célokkal teli, igazi élet felé, az Eat, pray, love és Az alkimista rajongóinak. A regény végén megtalálhatjuk a Camille terápiája során alkalmazott eszközök, módszerek leírását, magyarázatát, hogy magunkon is kipróbálhassuk akár. A szerző író, festőművész és kreatív coach - a rutinológia az általa kidolgozott módszer fantázianeve.

Raphaëlle Giordano - Az ​a nap, amikor az oroszlánok salátát fognak enni
A ​második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van c. boldogság-bestseller szerzőjének legújabb regénye Ember embernek farkasa... vagy éppen oroszlánja... és az oroszlánok nem finomkodnak. Biztosak az erejükben, és anélkül, hogy tudatában lennének egoizmusuknak és mindent erőből megoldó természetüknek, uralkodnak mások felett. Nap mint nap találkozunk ezekkel az oroszlánokkal: dühödt autóvezető, finoman lenéző házastárs, hatalomittas főnök, aki mindent jobban tud... Ezt nevezi Romane "erősebb kutya szindrómának". A harmincas, munkájának elkötelezett Romane azért hozta létre a cégét, hogy csoport-terápiáin alapjaiban segítsen megváltoztatni a nehezen elviselhető nagyvadak hozzá-állását és mentalitását. Az új csoportban nagyon érdekes esetek gyűltek össze, s egy valaki közülük is kiemelkedik: Maximilian Vogue, a híres üzletember, egy nagy kozmetikai multi vezérigazgatója. Őrülten karizmatikus, de az egoista "erősebb kutya" minden zavaró jellemzőjével. Vajon Romane-nak sikerül rávezetnie, hogy érzékenyebben, másokat tiszteletben tartva juttassa érvényre belső erejét? Egy biztos: nem lesz könnyű dolga... Hogyan győzzük le saját magunkat,és fordítsuk a javunkra azt a tulajdonságunkat, amely a legzavaróbb bennünk? Hogyan tudjuk megtalálni azt a belső utat, amely megtanít bennünket uralni a saját életünket? Ezekre a kérdésekre is megpróbál választ adni új regényében Raphaëlle Giordano, aki már több, mint 2 millió olvasó életét tette boldogabbá.

Kollekciók