Ajax-loader

Hoffer József könyvei a rukkolán


Földessy János - Hoffer József - Pánczél Lajos - A ​labdarúgó világbajnokságok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hoffer József - Labdarúgó almanach '87
Az 1986-1987-es idény főeseményét az Európa-bajnokság selejtezői jelentették. Mire a kiadvány az olvasók kezébe kerül, minden bizonnyal már eldőlt, hogy melyik nyolc csapat vesz részt az NSZK-beli döntőben. Az újabb, hetedik kiadvány az eddigi hagyományokat követve igyekezett reflektorával mindenhová bevilágítani hazai és nemzetközi színtéren egyaránt, s remélhetőleg ismételten ki tudjuk elégíteni a futballrajongók érdeklődési igényét, hű és átfogó képet adva egy éve eseményeiről.

Czékus Lajos - Hoffer József - Nagy József - Labdarúgó almanach 1987
A futballban nincs megállás. Az események úgy követik egymást, hogy igencsak nehéz lépést tartani a történésekkel. Erre a feladatra az 1980-1981-es indulástól az Almanach, s ha bizonyos útkereséssel is, lassan olyan lexikonná válhat, amelyet érdemes forgatni, igyekszik segíteni az "emlékezetnek". A különböző európai kupaküzdelmek BEK, KEK, UEFA KUPA - újszerű összesítéséből jobban kitűnik a magyar csapatok szereplése, esetleges vitás kérdéseket is eldönthet a statisztikát mindig perdöntőnek tartó vitatkozók vagy éppen fogadók között. A nemzetközi labdarúgóélet egyéb érdekességei mellett természetesen megfelelő helyet és teret kap a magyar labdarúgás, a válogatottól a serdülők bajnokságáig. Először jelentkezik az évi Eseménynaptár, kivonatolva visszapillantást ad a sportág legjelentősebb nemzetközi és hazai eseményeiről, hónapról hónapra emlékeztetve a "nagy dátumokra". Folytatódik a Sztár ÁBC is. Olyan legendás neveket talál az olvasó a felsorolásban, akikről talán ma már ritkábban esik szó, de nélkülük elképzelhetetlen lett volna a sportág világméretű fejlődése és népszerűsödése. Többet nem árulunk el a tartalomról, meghagyjuk az olvasónak a felfedezés örömét.

Antal Zoltán - Hoffer József - Alberttől ​Zsákig
Válogatott ​labdarúgóink lexikonja. Ők százhuszonketten. Három felnőtt, plusz egy fő. A \"Tanár úr\" (Károly). A legszebben játszó honvéd (Dudás Gy.). Egy igazi tanár úr (Lakat). Az első \"doktor\" a válogatottban (Borbás). \"Seriff\", a büntető-specialista (P. Szabó)...

Kollekciók