Ajax-loader

Jane Goldman könyvei a rukkolán


Jane Goldman - Nem ​könnyű a kamaszélet
Nem ​könnyű a kamaszélet, de fel a fejjel, kéznél a segítség: e kézikönyv tippek, tények és tanácsok csodás tárházát nyújtja, Jane Goldman sziporkázó humorával fűszerezve. Megtudhatod, hogyan győzheted le a Gyilkos Triót (Szekálás, Lógás és Baráthiány), hogyan változtathatod a szobádat katasztrófa sújtotta területből a rend fellegvárává az Égbekiáltóan Lusta 120 Másodperces Villám- rendraklási módszerrel, felfedezheted a Randi-játék titkait... ...és még rengeteg más érdekességet találsz minden idők legtutibb tinikalauzában.

Jane Goldman - Die wahren X-Akten
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Jane Goldman - Szex ​- Mit? Miért? Hogyan?
Mit ​kell tudni a pubertásról? Mit várj egy jó partnertől? Mit várhatsz a szextől? Miért fontos, hogy szeresd a szexpartneredet? Miért zúgsz bele elérhetetlen emberekbe? Hogyan kell csókolózni? Hogyan kell szeretkezni? Minderre, és még sok más kérdésre választ ad ez a szókimondó, lényegre törő, információban gazdag könyv. Ideális kalauz azoknak a tinédzsereknek, akik szeretnének mindent megtudni a szexről.

Jane Goldman - Thirteensomething
A ​humorous look at problems encountered by teenagers. Covers health, relationships and how to survive at school. Suggested level: secondary.

Jane Goldman - Gáz ​van! Most mit csináljak?
Mikor ​mutasd be a szüleidnek a partneredet? Csókolózz-e az első randin? Hogy tudhatod meg, hová kell ülnöd, ha nem otthon étkezel? Mit viselj esküvőn? Mit kell tenned, ha egy ismerősöd közeli hozzátartozójának a haláláról értesülsz? Mit tehetsz, ha karácsonykor olyan személytől kapsz ajándékot, akinek te nem vettél semmit? Létezik még az a szabály, hogy egy fiúnak mindig illik kinyitni az ajtót egy lány előtt, vagy már kihalt? Mennyi ideig illik várni, ha késik valaki? Mit kell tenni, ha véletlenül olyan dolog csúszik ki a szádon, ami sértő vagy nem publikus? Kérj elnézést? Milyen ruhában illik megjelenni egy felvételi elbeszélgetésen? Mennyivel kell korábban szólni, ha lemondasz egy randevút? Mit kell tenni, ha vendégségben nem tudod lehúzni használat után a vécét? Rengeteg ilyen és ehhez hasonló kérdésre kaphatsz választ ebben a könyvben. Könnyedén elsajátíthatod a viselkedés alapvető szabályait, melyek segítségével a legbizarrabbnak tűnő helyzetekből is győztesként kerülhetsz ki.

Jane Goldman - A ​napnál is világosabb
Figyusz! ​Ez a könyv most tényleg Rólad szól. Kitárgyal minden cikis helyzetet, és állati jól megmagyarázza, hogy mit érdemes csinálni, ha mindenféle kalamajkába bonyolódsz. De érdemes felütnöd akkor is, ha egyszerűen nyomaszt valami, és nincs kivel megbeszélned. A szerző maga is elég fiatal még, és csodák csodája, nem felejtette el, hogy milyen volt tininek lenni egypár évvel ezelőtt. Ráadásul igazi hús-vér fiatalok eseteit dolgozza fel.

Kollekciók