Ajax-loader

Ros Asquith könyvei a rukkolán


Ros Asquith - Összegubancolódott ​a testem és a lelkem! - Életmentő lelki táplálék
Na, ​most nehogy azon elvadult ötletetek támadjon, hogy szerénységem, El Chubb, teljesen lecserélte egyéniségét, mivelhogy belemerültem a meditáció valamiféle Mágikus új formájába, vagy mert hirtelen rájöttem: rendkívüli gyógyító Erővel rendelkezem, vagy leléptem Tibetbe valamiféle becsomagolható guru karjaiban, hogy azt mondhassam: "Zen", vagy talán azt: "Om"! Na, "Neeem"! De az ÉLETet fenyegető, fekélyes, lehangoló AGGÓDÁS közepette alkalmanként rám vetődött az öröm egy-egy fénysugara! Szerénységemnek olybá tűnik, érdemes megpróbálkozni bármivel, akármilyen aprócska dologról legyen is szó, amit az ember megtehet, hogy távol tartsa az őskáoszt...

Ros Asquith - Aggódó ​tinik kézikönyve - útmutató az élethez
E ​vékony, ám hasznos kötetben Letty Chubb, a 15 éves kamaszlány megosztja sorstársaival reményeit, félelmeit, örömét, bánatát (Gyerünk tovább - szerk.), és összegyűjti a TINIGONDOK eddigi legátfogóbb, legtalálóbb és legszellemdúsabb ABC-jét.

Ros Asquith - Aggódó ​tinik kézikönyve a LÁV-hoz
Ez ​a takaros kis könyvecske a LÁV-ról, a RÓZSASZÍN FRÁSZ-ról, vagyis a SZERELEM-ről szól, annak minden bajával együtt... Öö, tudom, hogy ciki meg minden, de voltál valaha is Szerelmes? Tudod, amikor Vágyaid Tárgya hanyagul odavet egy "sziá"-t, te meg máris rohansz haza, hogy beírd a naplódba. Ha azon tűnődsz, milyen lenne szimfóniát költeni Róla, ami romantikusabb a Holdfény-szonátánál estébé? Mert ezek a jelei az IGAZ ÉRZELEM-nek. Azonban én már most figyelmeztetlek, halandó, hogy nem sok mindent tehetsz SZERELMED SZERELMÉ-nek a megszerzéséért. EZ a könyv pont erről a nem sokról szól. Mert én úgy gondolom, hogy a nem sok még mindig többet használ a léleknek, mint a nagy büdös semmi.

Ros Asquith - Aggódó ​tinik cimborája
Az ​AGGÓDÓ TINIK KÉZIKÖNYVÉ-nek sikerén felbuzdulva Letty Chubb az Ifjúság megsegítésének reményében összeállított egy hihetetlenül hasznos és nélkülözhetetlen Mindentudó Könyvecskét tini sorstársai részére. Megtalálható itt többek közt:: Hasznos horoszkóptippek neked és barátaidnak L. Chubb hízási tanácsai Fiúk, randi, estébé Fontos politikusok telefonszáma, hogy nagyobb szerepet játszhass a világpolitika alakításában Hasznos Címek Gyűjteménye: szervezetek, amikhez csatlakozhatsz, amiknek írhatsz, vagy amikről egyszerűen jó tudni Útmutató mind a 12 hónaphoz Címjegyzék a Barátok és az Üzletfelek részére Gazdagon illusztrált Napló egy teljes évre

Ros Asquith - Eltalált ​Ámor nyila? Vár rád a romantika!
Létezik ​valaki, aki úgy megdobogtatja a szívedet, hogy a lábad szinte összecsuklik és az arcod olyan lesz, mintha mindkét oldala egy-egy érett paradicsom lenne? Szoktál zokogni miatta éjszakánként? Órákig bámulsz egy szétázott fényképet? És szerelmed használt rágójának darabkáit rejtegeted könnyáztatta párnád alatt? Íme végre ez a hasznos kis zsebkönyv, mely felfedi előtted a valódi ROMANTIKA minden titkát: hogyan találhatod meg a tökéletes partnert; hogyan ejtsd a HÁLÓDBA; hogyan tarthatod is ott olyan elképesztő trükkökkel, mint például, hm, hogyan ingereld a létfontosságú zónáit, és hogyan legyén nagyon, de nagyon érdekes, amellett hogy megfoghatatlanul menő is maradj estébé.

Ros Asquith - Tök ​ciki a famíliám - Túlélési útmutató a családhoz
Kedves ​Aggódó Tini(k)! Titeket is megbolondít a családotok, mint só a tequilát? Nálatok sem működik a telefon, mert - kikapcsolta a telefontársaság? - a bátyátok folyton rajta lóg egy pattanásos képű haverjával? - a mamátok fülére tapadt? Nálatok is langyos a fürdővíz (amit folyton elfoglal valamelyik családtag vagy az egyik szörnyű, ócska frottírtörülközője), bedöglött a hajszárító és leolvadt a hűtő, bár úgyis csak kellemetlen szagok meg egy régi dobozos sör volt benne? Te is nézel szívszorító dokumentumfilmeket a tv-ben tragikusan felbomló családokban élő gyerekekről, és te is azt gondolod magadban: „Ez csak Disney-rajzfilm az én helyzetemhez képest”? Te is vágysz a szabadságra? Vagy hogy újra kisgyerek legyél? Légy bátor! Ez a praktikus kis kézikönyv segít eligazodni a Családi Értékek útvesztőjében: a túlságosan féltő szülők, a soha rá-nem-érő szülők, testvérek, az ünnepekkor váratlanul felbukkanó távoli rokonok, akik folyton azt kérdezik, miért nem látogattad meg őket gyakrabban az év folyamán, és az állandó nyaggatás, hümmögés, hímezés-hámozás, mely minden Aggódó Tini otthonát pokollá teszi.

Ros Asquith - Aggódó ​tinik kézikönyve a sikerhez
Mint ​ahogy már e könyv címéből is érzékelhető, újonnan beszerzett magabiztosságom arra ösztökél, hogy egy olyan útmutatót vessek papírra, amely némineműleg eltér korábbi búskomor hangulatú köteteimtől. Most következik El Chubb ötlettára a fantasztikus, SIKERes és teljesen tökéletes életstílus kialakításához. Először is keressünk a sufniban néhány szem száraz borsót, és szükségünk lesz egy csipetnyi bátorságra is. Tyű, hogy is csináljuk? Ide hallom, hogy máris zokogtok! Csak fel a fejjel! Ez a néhány cuki kis oldal minden szükséges információt tartalmaz! Mintha szárított virágokat rejtenének ennek a piszok jó ponyvának a lapjai! Igeeeeen! Megoldást találhatasz a következőkre: - Hogyan lehetsz SIKERes, bármit is csinálsz. - Hogyan élvedz a SIKERt, ha már egyszer elérted. - Hogyan legyél milliomos, világhírű művész (vezető), zongorista estébé, estébé. - Hogy érheted el a SIKEEEERt a Szerelemben (Ahhhh), Kapcsolatidban, a Vizsgákon, az Üzleti Életben, a Művészetek terén, és hogy szerezhetsz be sok-sok suskát, bla, bla, bla.

Ros Asquith - Aggódó ​tinik karácsonyi és szilveszteri életmentő kiskönyve
Újra ​itt van Letty Chubb legeslegünnepibb, legeslegjobb, legeslegmegdöbbentőbb (válaszd ki a megfelelőt - a Kiadó) karácsonyi túlélési útmutatójával. Melyik tini élné túl nélküle a karácsonyi hercehurcát? A felesleges ajándékok újrahasznosítása, nélkülözhetetlen útmutató a fagyöngy pontos elhelyezésére, feltétlenül megszegendő újévi fogadalmak, felbecsülhetetlen értékű napló a karácsonyi ünnepekre, hogy feljegyezhesd a zabkása érkezését a körtefán, két vadgalambot, stb. És még sok, sok, sok más... Azonnal vásárold meg ezt a kedves könyvet, mely karácsonyi jókedvet sugároz az új esztendőre, minden Aggódó Tininek szerte a világon.

Ros Asquith - Egy ​aggódó tini top secret naplója
HOGY, ​HOGY NEM, eldöntöttem, hogy ez lesz végre az az év, amikor végleg FELNÖVÖK. Nem izgat többé a Kebelzónám körmérete, a pattanások, herpeszek és egyéb felszíni rettenetek, melyekért nem is érdemes Aggódni, helyettük inkább az _Igazán Komoly Dolgok_ felé fordulok. Magam mögött hagyom és végleg elfeledem a szívtelen, visszataszító férfinépet, akik mindent megtettek, hogy romba döntsék álmaimat arról, hogy világhírű és ünnepelt filmrendezőként bontakoztathassam ki a tehetségemet. Találtam valamit, ami megoldást jelenthet… egy régi naplót, pontosabban a tavalyit, melybe az újévi fogadalmakon kívül egy megveszekedett tollvonás nem került. (Adja magát, hogy az egyik szent fogadalom az volt: mindennap írok bele.) Nos, jelentem, katapultáltam lelkemet a borongós kóma mélyéről egy szebb, fényesebb, dejólérzemmagam világ felé. Most aztán tényleg írok MINDENNAP valamit, hogy egy valóban TELI naplót tehessek az asztalra jövő ilyenkor, mikorra már a zoknimban is a tavasz friss illata fog virulni (remélem).

Kollekciók