Ajax-loader

Lucy Strange könyvei a rukkolán


Lucy Strange - A ​kastély szelleme
Az ​angol tóvidéken járunk 1899-ben. A tizenkét éves Agatha, a grófi Asquith család leszármazottja egy nap nemcsak az édesapját, hanem minden mást is elveszít: az otthonát, a vagyonát, a személyiségét. El kell hagynia a kastélyt, Gosswater Hallt, hogy egy kis, tóparti házban lakjon egy idegennel, akit apjának mondanak. Aggie elhatározza, hogy kideríti, ki is ő valójában, ám nem ő az egyetlen, aki ki akarja deríteni az igazságot. Az év utolsó napján, mikor éjfélt üt az óra, egy rejtélyes árnyalak tűnik fel a múltból, és nem tűnik el addig, míg fel nem tárul a múlt sötét rejtélye... A nagy sikerű A fülemüleerdő titka és A világítótorony legendája szerzőjének új könyve.

Lucy Strange - A ​nővérek átka
Küzdelmes ​az élet Willa, Grace, Freya és három húguk számára. A hat, anya nélkül maradt lány egy tanyán él és dolgozik rettegett apjuk és egy átok árnyékában. Mikor megérkezik a vidékre a titokzatos Telihold vásár, a legidősebb lány, Grace végre egy kis vidámságot csempészhet az életébe, ám másnap, mikor a mutatványosok tovább vándorolnak, neki is nyoma vész. Willa utánaered, az Elveszett mocsáron át követve nyomait, ahol sűrű árnyak gyülekeznek. Ha sikerül közöttük átvergődnie, és egyesíteni családját, talán az apja által rejtegetett titkokra is fény derül, és szembenézhet legmélyebb félelmeivel... Lucy Strange legendákat és mágiákat ötvöző kalandregénye.

Lucy Strange - A ​világítótorony legendája
A ​világítótoronyban felnövő Pet világa tengeri viharok, titkos alagutak és egy titokzatos vízszörnyről szőtt legenda köré épül. De most, hogy Anglia háborúban áll, a fennsík egyszeriben csaták helyszíne lesz, és a családja szétszakad. Ez a könyv egy kicsi, bátor lányról szól, akire senki sem figyel oda, és aki riadtan bújik el, ha egy repülőgép elszáll fölötte. Egy lányról, aki részese lesz a legendáknak.

Lucy Strange - A ​fülemüleerdő titka
Elragadóan ​szövevényes történet barátságról, tündérmesékről és családi titkokról. 1919-et írunk. Mami beteg. Apa külföldön dolgozik. Jane dadus túl elfoglalt, hogy odafigyeljen Henriettára, és az árnyakra amiket lát - vagy látni vél - az új otthonukban, Reményházban. Henry felfedezi, hogy a ház tele van különös titkokkal. Egy éjjel kimerészkedik a fülemüleerdő sötétjébe. Amit ott talál, az az egész életét megváltoztatja.

Lucy Strange - The ​Ghost of Gosswater
A ​thrilling Gothic tale from the author of Our Castle by the Sea, shortlisted for the Waterstones Children's Book Prize. 'Family secrets, a ghost girl and a forbidding manor house that goes up in smoke ... You can't help rooting for Agatha in this spooky, addictive tale of friendship and family.' THE TIMES The Lake District, 1899. The Earl is dead and cruel Cousin Clarence has inherited everything. Twelve-year-old Lady Agatha Asquith is cast out of Gosswater Hall to live in a tiny, tumbledown cottage with a stranger who claims to be her father. Aggie is determined to discover her real identity, but she is not alone on her quest for the truth. On the last day of the year, when the clock strikes midnight, a mysterious girl of light creeps through the crack in time; she will not rest until the dark, terrible secrets of the past have been revealed ... PRAISE FOR LUCY STRANGE 'Strange's writing is luminous' LITERARY REVIEW 'Superbly balanced between readability and poetry' GUARDIAN 'Perfect in so many ways!' EMMA CARROLL

Lucy Strange - The ​Mermaid in the Millpond
History ​and myth entwine in this atmospheric tale of freedom and friendship from bestselling author Lucy Strange, and acclaimed illustrator Pam Smy. Bess has left the London workhouse behind for a job at a rural cotton mill. But life at the mill is hard and cruel– a far cry from the fresh start Bess hoped for. The only way to survive is to escape, but the mill is like a prison, with no way out. Meanwhile, rumours are spreading about a vicious creature that lurks in the millpond. Bess is sure it’s all nonsense, until one night she sees something stir in the murky water. But is it really a monster that lives in the depths of the pond? Or a creature trapped and alone, just like Bess, desperate to escape?

Lucy Strange - Our ​Castle by the Sea
Growing ​up in a lighthouse, 11-year-old Pet's world has been one of storms, secret tunnels, and stories about sea monsters. But now the country is at war and the clifftops are a terrifying battleground. Pet will need to muster all her bravery to uncover why her family is being torn apart. This is the story of a girl who is afraid and unnoticed. A girl who freezes with fear at the enemy planes ripping through the skies overheard. A girl who is somehow destined to become part of the strange, ancient legend of the Daughters of Stone.

Lucy Strange - Sisters ​of the Lost Marsh
From ​the Waterstones Prize-shortlisted author of Our Castle by the Sea comes a gorgeously gothic story, perfect for fans of Emma Carroll and Frances Hardinge. On a poor farm surrounded by marshlands, six sisters – Grace, Willa, Freya, and triplets Deedee, Darcy, and Dolly – live in fear of their father. Their beloved grandmother tries to protect them, but the future seems bleak. When the Full Moon Fayre makes a rare visit to Hollow-in-the-Marsh, the girls slip out to see the famous Shadow Man, an enigmatic puppeteer. Afterwards, oldest sister Grace is missing. Can Willa save her sister from one fate, and yet outrun her own? The thrilling new novel from acclaimed author Lucy Strange, author of The Secret of Nightingale Wood, The Ghost of Gosswater and the Waterstones Prize-shortlisted Our Castle by the Sea.

Lucy Strange - The ​Secret of Nightingale Wood
1919. ​Mama is ill. Father has taken a job abroad. Nanny Jane is too busy to pay any attention to Henrietta and the things she sees - or thinks she sees - in the shadows of their new home, Hope House. All alone, with only stories for company, Henry discovers that Hope House is full of strange secrets: a forgotten attic, ghostly figures, mysterious firelight that flickers in the trees beyond the garden. One night she ventures into the darkness of Nightingale Wood. What she finds there will change her whole world ...

Kollekciók