Ajax-loader

Robert Bryndza könyvei a rukkolán


Bryndza__robert_hidegv%c3%a9r
elérhető
7

Robert Bryndza - Hidegvér
Amikor ​egy megcsonkított fiatalember testét rejtő viharvert bőröndöt sodor a víz a Temze partjára, Erika Foster nyomozót sokkolja a felfedezés. Dolgozott már borzalmas ügyeken, de ilyet még sosem látott korábban. Ahogy Erika és csapata munkához lát, sikerül az ügyet összekötnie egy másik áldozattal - egy hasonló bőröndbe dugott fiatal nő hullájával, ami két héttel korábban került elő. Hamar rájön, hogy egy olyan sorozatgyilkossal van dolga, aki máris a következő dobására készül. Ám alig talál használható nyomot, őt is brutális támadás éri. Persze Erikát semmi sem állíthatja meg. Ahogy a holttestek száma egyre nő, kollégája, Marsh parancsnok ikerlányait elrabolják, így a tét minden eddiginél nagyobbra nő. Meg tudja-e menteni a két ártatlan gyermeket, mielőtt még túl késő lesz? Kezd kifutni az időből, és ekkor egy újabb felkavaró felfedezést tesz... Van még egy gyilkos.

Robert Bryndza - Lány ​a jég alatt
Tágra ​nyílt szem. A száj mintha szólni akarna. Jégbe fagyott holttest… Nem ő az egyetlen. Egy fiú munkába menet egy dél-londoni múzeum kerti tavában, a vastag jégpáncél alatt felfedez egy holttestet. Az áldozat egy előkelő családból származó gyönyörű lány, aki látszólag tökéletes életet élt. Erika Foster nyomozó kezd vizsgálódni az ügyben, akinek egy korábbi esete személyes tragédiával végződött. Az asszony most bizonyítani akar, és meglepő nyomokra bukkan. Mind mélyebbre ás, annál szövevényesebbnek tűnik az eset. Mit keresett a lány egy rossz hírű külvárosi kocsmában? Mi dolga volt alvilági alakokkal? Mi köze három meggyilkolt prostituáltnak a vízbe fojtott lányhoz? A szálak magasabb körökbe vezetnek, és minél közelebb jut Erika a megoldáshoz, a gyilkos egyre közelebb jut hozzá.

Robert Bryndza - West ​Country ragadozója
Tizenhárom ​évvel korábban az eltökélt fiatal újságíró, Joanna Duncan által leleplezett politikai botrány súlyos következményekkel járt. Nem sokkal a cikk megjelenése után a nőnek örökre nyoma veszett. Joanna anyja, aki azóta sem tud belenyugodni lánya eltűnésébe, Kate Marshall és Tristan Harper nyomozóirodáját keresi fel. A sok apróbb megbízás után Kate-éket kifejezetten feldobja, hogy egy klasszikusan döglött ügyön dolgozhatnak. Amikor megkapják a rendőrségi nyomozás aktáit, sorra veszik ugyanazokat a gyanúsítottakat és nyomokat - csakhogy ők más eredményre jutnak. Joanna személyes tárgyai között Kate felfedez egy feljegyzést: két fiatalember nevét, akik akkoriban szintén nyomtalanul eltűntek. Ahogy kibomlanak előttük az eltűnt személyek utolsó napjainak eseményei, rádöbbennek, hogy Joanna talán sokkal sötétebb titokra bukkant, mint azt bárki is sejtette volna. Minél közelebb kerülnek a nagy leleplezéshez, annál veszélyesebbé válik Kate és Tristan számára a hajsza... Kate Marshall immáron hivatalos magánnyomozóként bizonyítja, hogy egyetlen szövevényes ügy sem lehet megoldhatatlan számára. Robert Bryndza most sem okoz csalódást az olvasóknak, akik az utolsó oldalakig izgulhatnak a főhősökért.

Robert Bryndza - Shadow ​Sands rejtélye
A ​kriminológiát oktató Kate Marshall a nyári szünetben a fiával, Jake-kel búvárkodás közben egy tizenéves fiú holttestére bukkan a Shadow Sands-i víztározóban. A helyi rendőrség hamar lezárja az ügyet, de ez a hajdani nyomozót nem nyugtatja meg. Amikor Kate a bűnjelekre támaszkodva nyomozásba kezd, hamarosan hátborzongató következtetésre jut. Az áldozat csak a legutolsó a rejtélyes halálesetek és eltűnések hosszú sorában, amely a lápvidékhez köthető. Az a szóbeszéd járja, hogy egy vérszomjas fantom lesi áldozatait a partvidék felől gomolyogva közeledő ködben. Amikor a városi legendákat kutató professzor nyom nélkül eltűnik, Kate és asszisztense, Tristan Harper kénytelen gyorsan cselekedni, ha a munkatársukat élve akarják megtalálni. Ám nem csupán a titokzatos sorozatgyilkos jár mindig egy lépéssel Kate és Tristan előtt, valaki más is halálosan biztosra akar menni, hogy Shadow Sands titkai örökre rejtve maradjanak… A Nine Elms réme lapjain megismert Kate Marshall, Robert Bryndza legújabb krimisorozatának nyomozója a folytatásban is egy vérfagyasztó és döbbenetes esetben vizsgálódik.

Robert Bryndza - Nine ​Elms réme
Kate ​Marshall ígéretes fiatal nyomozó volt, amikor leleplezte a hírhedt Nine Elms-i sorozatgyilkost. A legnagyobb győzelme azonban hamarosan rémálommá vált. Kate, akit megaláztak, elárultak és a nyilvánosság előtt meghurcoltak az ügy szokatlan körülményei miatt, tehetetlenül figyelte, ahogy a karrierének véget vet a botrány. Tizenöt évvel a katasztrófába torkolló események után Kate egy kis angol egyetem oktatója, de még mindig kísérti a gyötrelmes múlt. Egy rejtélyes alak öltötte magára a hajdani Nine Elms-i kannibál köntösét, hogy folytassa bálványa félbehagyott életművét. Kate a kissé megkopott, de hamar feléledő nyomozói ösztöneire hagyatkozva a zseniális kutatási asszisztense, Tristan Harper segítségével a szörnyeteg nyomába ered. A siker jóvátételt ígér, ám ennél sokkal több forog kockán: Kate lett volna az eredeti gyilkos ötödik áldozata. És az utód eltökélte, hogy befejezi a megkezdett munkát… A méltán nagy sikerű Lány a jég alatt és Az éjjeli vadász szerzőjének legújabb bűnügyi sorozata fordulatokban bővelkedő, letehetetlen thrillereket ígér. Kate Marshall nyomozó a londoni rendőrség szintén kiemelkedő alakja, aki Erika Foster főfelügyelőhöz hasonlóan zseniális találékonysággal oldja meg a lezáratlan ügyeket.

Robert Bryndza - Halálos ​titkok
Egy ​anya egy fagyos reggelen lánya vérben úszó holttestére bukkan a házuk küszöbén. Ugyan ki képes egy ilyen gyilkosságot elkövetni az áldozat lakása előtt? Erika Foster, aki nemrég oldott meg egy felkavaró ügyet, érzelmileg megviselten, de elszántan veti bele magát az újabb nyomozásba. Hamarosan hírt kap arról, hogy a gyilkosság helyszínéül szolgáló, csendes dél-londoni kertvárosban másokat is támadás ért. Egy vérfagyasztó szál köti össze ezeket a támadásokat a meggyilkolt lánnyal - mindnyájukat egy gázálarcos, feketébe öltözött alak bántalmazta. Erika a rémisztő ismertetőjegyű gyilkos nyomába ered. Az ügy egyre bonyolultabbá válik, amikor felfedezi a fiatal és szép lány halálát övező titkok kusza hálóját. Ám alig kezdi összerakni a kirakós darabjait, amikor kénytelen szembenézni múltja fájdalmas emlékeivel. Erikának mélyre kell ásnia, és koncentrálnia kell, hogy megtalálja a gyilkost. Csakhogy ezúttal az egyik szerette is szörnyű veszélybe kerül...

Robert Bryndza - Darkness ​Falls
An ​Amazon Charts and Wall Street Journal bestselling series. Kate Marshall’s investigation into a journalist’s disappearance sends her down an unexpectedly twisted path in a riveting thriller by the author of Shadow Sands. Kate Marshall’s fledgling PI agency takes off when she and her partner, Tristan Harper, are hired for their first big case. It’s a cold one. Twelve years before, journalist Joanna Duncan disappeared after exposing a political scandal. Most people have moved on. Joanna’s mother refuses to let go. When Kate and Tristan gain access to the original case files, they revisit the same suspects and follow the same leads―but not to the same dead ends. Among Joanna’s personal effects, Kate discovers the names of two young men who also vanished without a trace. As she connects the last days of three missing persons, Kate realizes that Joanna may have been onto something far more sinister than anyone first believed: the identity of a serial killer hiding in plain sight. The closer Kate comes to finding him, the darker it’s going to get.

Robert Bryndza - Nine ​Elms
From ​the breakthrough international bestselling author of The Girl in the Ice, a breathtaking, page-turning novel about a disgraced female detective’s fight for redemption. And survival… Kate Marshall was a promising young police detective when she caught the notorious Nine Elms serial killer. But her greatest victory suddenly turned into a nightmare. Traumatized, betrayed, and publicly vilified for the shocking circumstances surrounding the cannibal murder case, Kate could only watch as her career ended in scandal. Fifteen years after those catastrophic events, Kate is still haunted by the unquiet ghosts of her troubled past. Now a lecturer at a small coastal English university, she finally has a chance to face them. A copycat killer has taken up the Nine Elms mantle, continuing the ghastly work of his idol. Enlisting her brilliant research assistant, Tristan Harper, Kate draws on her prodigious and long-neglected skills as an investigator to catch a new monster. Success promises redemption, but there’s much more on the line: Kate was the original killer’s intended fifth victim…and his successor means to finish the job.

Robert Bryndza - Dark ​Water
When ​Detective Erika Foster receives a tip-off that key evidence for a major narcotics case was stashed in a disused quarry on the outskirts of London, she orders for it to be searched. From the thick sludge the drugs are recovered, but so is the skeleton of a young child. The remains are quickly identified as seven-year-old Jessica Collins. The missing girl who made headline news twenty-six years ago. As Erika tries to piece together new evidence with the old, she must dig deeper and find out more about the fractured Collins family and the original detective, Amanda Baker. A woman plagued by her failure to find Jessica. Erika soon realises this is going to be one of the most complex and demanding cases she has ever taken on. Is the suspect someone close to home? Someone is keeping secrets. Someone who doesn’t want this case solved. And they’ll do anything to stop Erika from finding the truth.

Robert Bryndza - Last ​Breath
He’s ​your perfect date. You’re his next victim. When the tortured body of a young woman is found in a dumpster, her eyes swollen shut and her clothes soaked with blood, Detective Erika Foster is one of the first at the crime scene. The trouble is, this time, it’s not her case. While she fights to secure her place on the investigation team, Erika can’t help but get involved and quickly finds a link to the unsolved murder of a woman four months earlier. Dumped in a similar location, both women have identical wounds – a fatal incision to their femoral artery. Stalking his victims online, the killer is preying on young pretty women using a fake identity. How will Erika catch a murderer who doesn’t seem to exist? Then another girl is abducted while waiting for a date. Erika and her team must get to her before she becomes another dead victim, and, come face to face with a terrifyingly sadistic individual. Gripping, tense and impossible to put down, Last Breath will have you on the edge of your seat, racing to the final dramatic page.

Robert Bryndza - Coco ​Pinchard, the Consequences of Love and Sex
'I ​love the fact that Robert Bryndza can turn his hand to both crime thrillers and comedy! If you haven't discovered Coco Pinchard yet, then this is the perfect introduction!' Joanne Robertson, My Chestnut Reading Tree Since Coco Pinchard found first husband Daniel in bed with another woman, she hasn't just picked up the pieces: she's now a best-selling author married to her hunky soul-mate Adam. She feels stronger and wiser and surely the second time round she'll have learnt from her mistakes? But things aren't going quite according to plan... Adam has lost his job, Coco's grown-up son Rosencrantz seems to have derailed his life in spectacular fashion, and ex-mother-in-law Ethel keeps letting herself into the house thanks to an endless supply of spare keys. When literary agent Angie takes on Coco's arch rival, the indomitable Regina Battenberg, it looks as though things can't get any worse. And then Coco discovers she's pregnant; at 44. Can she really go through it all again? Sleepless nights, stretch marks on top of stretch marks, and poo as a normal topic of conversation? The third book in Robert Bryndza's bestselling Coco Pinchard series (which can also be enjoyed as a stand-alone story) is a hilarious diary with Coco's trademark wit and honesty, tracing the raging hormones and extraordinary twists that take her to motherhood for the second time. What people are saying about The Coco Pinchard series: 'I truly enjoyed every minute of my foray into Rom-Com, and the wacky world of Coco Pinchard!' Lorraine Rugman- The Book Review Café 'I couldn't put it down. I literally laughed out loud several times... and who wouldn't want to read through a stranger's correspondence? Fabulous book.' Noel, Amazon Reader 'Fast moving, clips along with never a dull moment providing plenty of smiles, chuckles, and outright guffaws to a satisfyingly happy ending!' RavenWoman, Amazon Reader 'So refreshing not to have a cliché rom-com where you know exactly how everything is going to pan out! If you want a great British comedy give this a read!' LL Colmer, Amazon Reader 'I have a new favourite author! Bryndza tells the story as if you are sitting with your girlfriends exchanging bits of "wisdom". The write up was correct. I do not often laugh-out-loud at books, but I sure did while reading this one!' Gail Joramo, Amazon Reader 'You think you've got problems? Trust me, they are nothing compared to what Coco Pinchard has! And how the author of this marvel manages to achieve such a level of hilarity while Coco goes from one disaster to another is the mark of true creative genius. The first of a three book series, this novel, told totally in entertaining emails, is laugh-out-loud funny.' Mayda, Amazon Reader 'What an outstanding read!! I laughed, cried and cringed alongside Coco, the main character in this pacy story. I loved the way the tale unfolded through a succession of emails...a format that worked brilliantly!' Amy, Amazon Reader 'This book is just fab! Had me giggling out loud so many times. The sarcastic, subtle and genius sense of humour is just up my street. I think I know somebody just like all of the characters in the book, and/or have even been them at some point in my life, so could definitely relate!' Mel, Amazon Reader 'Loved this so much, funny and enjoyable. If you are going on holiday buy all three before you get to the beach or you will go nuts not being able to get the others before you get home. It is amazingly written by a man, who knew? Bryndza seems to be able to get into the head of women better than most other women. He has zeroed in on us and done it well!' FeatherOnAWire, Amazon top 100 reviewer

Robert Bryndza - Coco ​Pinchard's Big Fat Tipsy Wedding
'I ​love the fact that Robert Bryndza can turn his hand to both crime thrillers and comedy! If you haven't discovered Coco Pinchard yet, then this is the perfect introduction!' Joanne Robertson, My Chestnut Reading Tree After a tumultuous divorce, Coco Pinchard has found love with the gorgeous, hunky, four-years-younger-than-her-so-technically-a-toy-boy, Adam. Her career as an author is finally a success, and she has fabulous friends in Christopher, a neurotic middle-aged socialite, and Marika, a slightly alcoholic dog walker. Coco is even learning to cope with her awful ex mother-in-law, Ethel, who despite the divorce, still thinks it's fine to criticise, especially when Coco and Adam decide to take the next step, and move in together... But hours before move-in day, Adam ends their relationship without explanation and disappears. After the initial shock and anger (and an 'I told you so' from Ethel) Coco sets out to discover what has really happened, and uncovers a shocking secret Adam has been hiding from her... Full of hilarious twists and turns, Coco Pinchard's Big Fat Tipsy Wedding is a witty, heart-warming, romantic comedy - the stand-alone sequel to no.1 bestselling, The Not So Secret Emails of Coco Pinchard. What people are saying about The Coco Pinchard Series: 'I truly enjoyed every minute of my foray into Rom-Com, and the wacky world of Coco Pinchard!' Lorraine Rugman- The Book Review Café 'I couldn't put it down. I literally laughed out loud several times... and who wouldn't want to read through a stranger's correspondence? Fabulous book.' Noel, Amazon Reader 'Fast moving, clips along with never a dull moment providing plenty of smiles, chuckles, and outright guffaws to a satisfyingly happy ending!' RavenWoman, Amazon Reader 'So refreshing not to have a cliché rom-com where you know exactly how everything is going to pan out! If you want a great British comedy give this a read!' LL Colmer, Amazon Reader 'I have a new favourite author! Bryndza tells the story as if you are sitting with your girlfriends exchanging bits of "wisdom". The write up was correct. I do not often laugh-out-loud at books, but I sure did while reading this one!' Gail Joramo, Amazon Reader 'You think you've got problems? Trust me, they are nothing compared to what Coco Pinchard has! And how the author of this marvel manages to achieve such a level of hilarity while Coco goes from one disaster to another is the mark of true creative genius. The first of a three book series, this novel, told totally in entertaining emails, is laugh-out-loud funny.' Mayda, Amazon Reader 'What an outstanding read!! I laughed, cried and cringed alongside Coco, the main character in this pacy story. I loved the way the tale unfolded through a succession of emails...a format that worked brilliantly!' Amy, Amazon Reader 'This book is just fab! Had me giggling out loud so many times. The sarcastic, subtle and genius sense of humour is just up my street. I think I know somebody just like all of the characters in the book, and/or have even been them at some point in my life, so could definitely relate!' Mel, Amazon Reader 'Loved this so much, funny and enjoyable. If you are going on holiday buy all three before you get to the beach or you will go nuts not being able to get the others before you get home. It is amazingly written by a man, who knew? Bryndza seems to be able to get into the head of women better than most other women. He has zeroed in on us and done it well!' FeatherOnAWire, Amazon top 100 reviewer

Robert Bryndza - The ​Night Stalker
_If ​the Night Stalker is watching, you’re already dead…_ In the dead of a swelteringly hot summer’s night, Detective Erika Foster is called to a murder scene. The victim, a doctor, is found suffocated in bed. His wrists are bound and his eyes bulging through a clear plastic bag tied tight over his head. A few days later, another victim is found dead, in exactly the same circumstances. As Erika and her team start digging deeper, they discover a calculated serial killer – stalking their victims before choosing the right moment to strike. The victims are all single men, with very private lives. Why are their pasts shrouded in secrecy? And what links them to the killer? As a heat wave descends upon London, Erika will do everything to stop the Night Stalker before the body count rises, even if it means risking her job. But the victims might not be the only ones being watched… Erika’s own life could be on the line. The global bestselling author of _The Girl in the Ice_ is back with a heart-racing, electrifying thriller. If you love _Angela Marsons_, _Rachel Abbott_ and _Karin Slaughter_, you’ll be hooked on Robert Bryndza. Watch out for more from DCI Erika Foster. She’s fearless. Respected. Unstoppable. Detective Erika Foster will catch a killer, whatever it takes.

Robert Bryndza - Sötét ​víz
Mikor ​Erika Foster nyomozó kap egy fülest, hogy egy komoly kábítószeres ügyben a fő bizonyítékot egy használaton kívüli kőfejtőben találja London egyik külvárosában, utasítást ad annak előkerítésére. A sűrű iszapban megtalálják a drogot, de vele együtt felszínre kerül egy kisgyermek csontváza is. A maradványokat gyorsan azonosítják: a hétéves Jessica Collinséi. Ő az eltűnt kislány, aki huszonhat éve az újságok címlapjára került. Vajon az elkövető közel állt a családhoz? Valakik titkolóznak, valakik nem akarják, hogy az ügyet megoldják. És mindent megtesznek, hogy meggátolják Erikát az igazság kiderítésében. Ahogy Erika megpróbálja összevetni az új bizonyítékot a régiekkel, egyre többet tud meg a széthullott Collins-családról, valamint az ügy első nyomozójáról, Amanda Bakerről, akit azóta is gyötör a kudarc. Erika hamarosan felismeri, hogy ez az ügy lesz pályafutása egyik legszövevényesebb és legkimerítőbb nyomozása.

Robert Bryndza - Deadly ​Secrets
To ​commit the perfect murder, you need the perfect cover. On an icy morning, a mother wakes to find her daughter’s blood-soaked body frozen to the road. Who would carry out such a killing on the victim’s doorstep? Straight off her last harrowing case, Detective Erika Foster is feeling fragile but determined to lead the investigation. As she sets to work, she finds reports of assaults in the same quiet South London suburb where the woman was killed. One chilling detail links them to the murder victim – they were all attacked by a figure in black wearing a gas mask. Erika is on the hunt for a killer with a terrifying calling card. The case gets more complicated when she uncovers a tangled web of secrets surrounding the death of the beautiful young woman. Yet just as Erika begins to piece the clues together, she is forced to confront painful memories of her past. Erika must dig deep, stay focused and find the killer. Only this time, one of her own is in terrible danger… From the global million-copy bestselling author comes a totally heart-racing, hold-your-breath read that will keep you hooked until the very last page.

Robert Bryndza - Utolsó ​lehelet
Amikor ​egy bedagadt szemű, véráztatta ruhájú fiatal nő megkínzott holttestére bukkannak egy kukában, Erika Foster nyomozó az elsők között ér a tetthelyre. A gondot ezúttal az jelenti, hogy ez nem az ő ügye. Miközben azért küzd, hogy elfogadtassa magát a nyomozócsapatban, Erika önkéntelenül is belekeveredik az ügybe, és gyorsan kapcsolatot talál egy négy hónappal korábbi, megoldatlan gyilkossággal, aminek szintén nő volt az áldozata. Ezt a holttestet is hasonló helyen dobták ki, és mindkét testen egyforma sebet ejtettek - végzetes bemetszést a combartérián. Majd elrabolnak egy újabb, randira induló lányt. A gyilkos az interneten cserkészi be áldozatait, hamis személyazonossággal választva ki prédáit, csak csinos, fiatal nőket. Hogyan kapják el a tettest, aki mintha nem is létezne? Foster nyomozónak és csapatának még azelőtt meg kell őt találnia, hogy a lányból újabb áldozat lenne. Erikának szembe kell szállnia egy ijesztő szadistával.

Robert Bryndza - The ​Girl In The Ice
_Her ​eyes are wide open. Her lips parted as if to speak. Her dead body frozen in the ice…She is not the only one. _ When a young boy discovers the body of a woman beneath a thick sheet of ice in a South London park, Detective Erika Foster is called in to lead the murder investigation. The victim, a beautiful young socialite, appeared to have the perfect life. Yet when Erika begins to dig deeper, she starts to connect the dots between the murder and the killings of three prostitutes, all found strangled, hands bound and dumped in water around London. What dark secrets is the girl in the ice hiding? As Erika inches closer to uncovering the truth, the killer is closing in on Erika. The last investigation Erika led went badly wrong… resulting in the death of her husband. With her career hanging by a thread, Erika must now battle her own personal demons as well as a killer more deadly than any she’s faced before. But will she get to him before he strikes again? A page-turning thriller packed with suspense. If you like _Angela Marsons_, _Rachel Abbott_ and _Karin Slaughter_, discover Rob Bryndza’s new series today – at a special launch price. Watch out for more from DCI Erika Foster. She’s fearless. Respected. Unstoppable. Detective Erika Foster will catch a killer, whatever it takes.

Robert Bryndza - Cold ​Blood
She ​fell in love with a killer, now she’s one too. The suitcase was badly rusted, and took Erika several attempts, but it yielded and sagged open as she unzipped it. Nothing could prepare her for what she would find inside… When a battered suitcase containing the dismembered body of a young man washes up on the shore of the river Thames, Detective Erika Foster is shocked. She’s worked on some terrifying cases but never seen anything like this before. As Erika and her team set to work, she makes the link with another victim – the body of a young woman dumped in an identical suitcase two weeks ago. Erika quickly realises she’s on the trail of a serial killer who’s already made their next move. Yet just as Erika starts to make headway with the investigation, she is the victim of a brutal attack. But nothing will stop Erika. As the body count rises, the twin daughters of her colleague Commander Marsh are abducted, and the stakes are higher than ever before. Can Erika save the lives of two innocent children before it’s too late? She’s running out of time and about to make a disturbing discovery…there’s more than one killer.

Robert Bryndza - La ​vittima perfetta
Nel ​bel mezzo di un'afosa notte estiva, un'ombra si muove oscura, animata da un odio feroce e da un'irrefrenabile sete di sangue. Per la detective Erika Foster è un nuovo caso. Un omicidio, ancora. La vittima è un dottore ed è stato soffocato nel suo letto. Ha i polsi legati e gli occhi gonfi, un sacchetto di plastica trasparente stretto intorno alla testa. Pochi giorni dopo, un altro uomo viene trovato morto nello stesso modo. Erika e la sua squadra si trovano al cospetto di un serial killer freddo e calcolatore: è chiaro che segue le sue prede in attesa del momento perfetto per ucciderle. E le vittime sono tutti uomini single, che custodivano gelosamente i segreti della loro vita privata. Ma cosa lega questi individui all'assassino? Nell'ondata di caldo soffocante che invade Londra, Erika farà di tutto per fermare "l'Ombra della notte" prima che la conta degli omicidi aumenti ancora. Anche a costo di mettere a rischio il suo lavoro e la sua incolumità. Perché mentre Erika segue le tracce del killer, qualcuno segue lei e la osserva da molto vicino...

Robert Bryndza - Shadow ​Sands
The ​internationally bestselling author of Nine Elms and The Girl in the Ice is back with a nail-biting new Kate Marshall case, a woman with a dark secret and a powerful sense of justice. When Kate Marshall finds the bloated body of a young man floating in the Shadow Sands reservoir, the authorities label it a tragic accident. But the details don't add up: why was the victim there, in the middle of the night? If he was such a strong swimmer, how did he drown? Kate is certain there is more to this case than meets the eye. As she and her research assistant Tristan Harper dig deeper, they discover a bloody trail that points towards an active serial killer hiding in plain sight. People have been silently disappearing for years, and when another woman is taken, Kate and Tristan have a matter of days to save her from meeting the same fate.

Robert Bryndza - The ​Not So Secret Emails Of Coco Pinchard
'I ​love the fact that Robert Bryndza can turn his hand to both crime thrillers and comedy! If you haven't discovered Coco Pinchard yet, then this is the perfect introduction!' Joanne Robertson, My Chestnut Reading Tree Coco Pinchard always dreamed of being a successful writer, but then life got in the way. She married young, had a son, and put her dreams on hold... But now she's forty, and her first novel is about to be published! Her husband Daniel has greyed nicely into a silver fox, and her son Rosencrantz is all grown up. Shouldn't it be time to enjoy life? That is, until the annual family Christmas when her hideous in-laws come to stay, and Coco opens her gift from Daniel. It's not the jewellery she chose, but an iPhone. This marks the start of Daniel's mid-life crisis and Coco catches him in bed with a younger woman. The iPhone becomes a confessional, and as Coco's life unravels, she documents her seemingly endless (and often entertaining) run of bad luck through emails to loyal friends Christopher, an ageing trustafarian, and Marika, a slightly alcoholic schoolteacher. Then Coco meets the hunky Adam and she's back in the world of dating as a single forty-something. Read the emails that tell the heart warming and often hilarious tale of Coco picking up the pieces, in this fun, feel-good Romantic Comedy. What people are saying about The Not So Secret Emails of Coco Pinchard: 'I truly enjoyed every minute of my foray into Rom-Com, and the wacky world of Coco Pinchard!' Lorraine Rugman- The Book Review Café 'I couldn't put it down. I literally laughed out loud several times... and who wouldn't want to read through a stranger's correspondence? Fabulous book.' Noel, Amazon Reader 'Fast moving, clips along with never a dull moment providing plenty of smiles, chuckles, and outright guffaws to a satisfyingly happy ending!' RavenWoman, Amazon Reader 'So refreshing not to have a cliché rom-com where you know exactly how everything is going to pan out! If you want a great British comedy give this a read!' LL Colmer, Amazon Reader 'I have a new favourite author! Bryndza tells the story as if you are sitting with your girlfriends exchanging bits of "wisdom". The write up was correct. I do not often laugh-out-loud at books, but I sure did while reading this one!' Gail Joramo, Amazon Reader 'You think you've got problems? Trust me, they are nothing compared to what Coco Pinchard has! And how the author of this marvel manages to achieve such a level of hilarity while Coco goes from one disaster to another is the mark of true creative genius. The first of a three book series, this novel, told totally in entertaining emails, is laugh-out-loud funny.' Mayda, Amazon Reader 'What an outstanding read!! I laughed, cried and cringed alongside Coco, the main character in this pacy story. I loved the way the tale unfolded through a succession of emails...a format that worked brilliantly!' Amy, Amazon Reader 'This book is just fab! Had me giggling out loud so many times. The sarcastic, subtle and genius sense of humour is just up my street. I think I know somebody just like all of the characters in the book, and/or have even been them at some point in my life, so could definitely relate!' Mel, Amazon Reader 'Loved this so much, funny and enjoyable. If you are going on holiday buy all three before you get to the beach or you will go nuts not being able to get the others before you get home. It is amazingly written by a man, who knew? Bryndza seems to be able to get into the head of women better than most other women. He has zeroed in on us and done it well!' FeatherOnAWire, Amazon top 100 reviewer

Robert Bryndza - Az ​éjjeli vadász
A ​fullasztóan forró nyári éjszakán Erika Foster nyomozót egy gyilkosság helyszínére hívják. Az áldozatot megfojtották az ágyában; a csuklója összekötözve, a fejére műanyag zacskót húztak. Néhány nappal később újabb holttestet találnak - pontosan ugyanolyan körülmények között. Foster és csapata olyan sorozatgyilkost keres, aki az utolsó pillanatig követi a kiszemelt prédát. Az áldozatok mindegyike zárkózott, egyedülálló férfi. Lehet valami közös a múltjukban? Milyen kapcsolat fűzi őket a gyilkoshoz? Erika az állását is kockára téve mindent elkövet, hogy elkapja az Éjjeli Vadászt, mielőtt az ismét gyilkolna. De lehet, hogy az elkövető nemcsak a leendő áldozatokat figyeli, hanem a nyomozónő is veszélyben van?

Robert Bryndza - Das ​Mädchen im Eis
Ein ​bitterkalter Wintertag hüllt London in Schnee und Schweigen. Das Klingeln eines Handys durchbricht die gespenstische Stille eines zugefrorenen Sees. Doch niemand antwortet. Nur wenige Zentimeter daneben ragen Finger aus dem Eis ... Acht Monate sind vergangen seit Detective Erika Fosters letztem Einsatz, der in einer Katastrophe endete und ihrem Mann das Leben kostete. Doch es ist an der Zeit, nach vorn zu blicken. Die Tochter einer der mächtigsten Familien Londons wurde ermordet, und Erika setzt alles daran, den Schuldigen zu finden. Während sie noch gegen die Dämonen der Vergangenheit kämpft, rückt sie ins Visier eines gnadenlosen Killers.

Robert Bryndza - Coco ​Pinchard's Must-Have Toy Story
A ​sparkling feel-good comedy, which asks the question - how far would you go to get your child the must-have Christmas toy? It's December 1992, and children are going crazy for the Tracy Island toy - almost as crazy as the parents! Christmas day is fast approaching and Coco Pinchard is desperately trying to track one down for her four-year-old son Rosencrantz. Throw into the mix a horrible boss, a lazy husband, and the prospect of her in-laws arriving for the festivities, and Coco wishes she could cancel Christmas and sail off to a desert island somewhere - preferably with the gorgeous-yet-unattainable Tom from work. But retail therapy is at hand! Coco's faithful friends Chris and Marika rally round, and even her mother-in-law Ethel tries to help in her own eccentric way. From dodgy dealings in a motorway lay-by, to extreme shopping in Hamley's with a Sylvanian Families fanatic, to having a go at the Blue Peter make-your-own Tracy Island, Coco tries everything in the hope that Rosencrantz will open his must-have toy on Christmas morning.

Robert Bryndza - A ​Very Coco Christmas
'I ​love the fact that Robert Bryndza can turn his hand to both crime thrillers and comedy! If you haven't discovered Coco Pinchard yet, then this is the perfect introduction!' Joanne Robertson, My Chestnut Reading Tree A Very Coco Christmas is a delicious, stand-alone prequel short story to Robert Bryndza's smash-hit Coco Pinchard series, with a glorious cast of characters including Daniel's mother Ethel, sister Meryl - and a turkey called Jean Paul Belmondo... It's 1985, and eighteen-year-old Coco Pinchard is home in London for Christmas after her first term at Aberystwyth University. She has started to write, and fallen hopelessly in love with Daniel Pinchard, a devilishly handsome musician from the wrong side of the river. But Coco's overbearing mother has other plans and resumes her campaign for Coco to meet and marry the 'right sort of man', preferably Kenneth, son of her best friends Adrian and Yvonne Rosebury, who will be joining them for Christmas. As snow falls softly over the city, and Coco tries to juggle a series of hilarious events, the stage is set for a Christmas lunch like no other. What people are saying about the Coco Pinchard series: 'I have a new favourite author! Bryndza tells the story as if you are sitting with your girlfriends exchanging bits of wisdom. The write up was correct. I do not often laugh-out-loud at books, but I sure did while reading this one!' Gail Joramo, Amazon Reader 'What an outstanding read!! I laughed, cried and cringed alongside Coco, the main character in this pacy story!' Amy, Amazon Reader 'Loved this so much, funny and enjoyable. Bryndza seems to be able to get into the head of women better than most other women. He has zeroed in on us and done it well!' FeatherOnAWire, Amazon top 100 reviewer 'A real feel-good book, you just don't want it to end. Definitely a five star rating!' AlisonSmith, Amazon Reader

Kollekciók