Ajax-loader

Sabrina Philips könyvei a rukkolán


Jackie Braun - Sabrina Philips - Liz Fielding - Sejk ​a konyhámban / Sivatagi nászéjszaka / A hercegnő dublőre
Jackie ​Brown: Sejk a konyhámban Elegáns összejövetelekre szállítja az ételt Emily, de az az álma, hogy saját éttermet nyisson. Amikor Madani Tarim sejk megrendelést ad neki egy vacsorára, a lány még nem sejti, hogy nemsokára a szívét kell kockára tennie… Sabrina Philips: Sivatagi nászéjszaka Kaliq sejk sosem felejtette el azt a lányt, akibe évekkel ezelőtt beleszeretett. Tamara annak idején nem ment hozzá feleségül, azt mondta, meg akarja őrizni a függetlenségét. Azóta ünnepelt modell lett, de a szívét Kaliq óta egyetlen férfi sem hódította meg… Liz Fielding: A hercegnő dublőre Tetőtől talpig hamisítvány, de a létező legjobb, gondolja Lady Rose, amint megpillantja a hasonmását egy fogadáson. A hercegnő megkéri a lányt, hogy helyettesítse egy mesés keleti utazáson, amíg ő elvonul a világ elől. Lydia testőre a szívdöglesztő Kalil lesz…

Kate Walker - Robyn Donald - Sabrina Philips - Eligible ​Greek's
"Seducing ​his wife… He was declared missing at sea two years ago…but now notorious Zarek Michaelis is back and ready to take control. And he’ll teach his wayward wife a lesson she won’t forget! Iona and Luke once had a secret affair… Two years later, Luke has a startling proposition for the housekeeper: he's looking for a wife and Iona meets all his requirements… The infamous Rion Delikaris knew Libby would return and he's ready to show his wife what she's been missing! Rion's offer: a two-week reconciliation…honouring all her wedding vows. Three scandalous Greeks!"

Sabrina Philips - Greek ​Tycoon, Wayward Wife
The ​two-week marriage bargain Trembling with trepidation, Libby Delikaris braves the lion’s den to ask her Greek husband for a divorce. But he’s more merciless than Libby remembers, and she suddenly finds her plan has crumbled. The infamous Rion Delikaris knew Libby would return before long. He’s been patiently waiting. No longer the boy from the slums, he’s ready to show his wife what she’s been missing! Rion’s offer: a two-week reconciliation…and he’ll make sure she honours all her wedding vows!

Kollekciók