Ajax-loader

Lucy Daniels könyvei a rukkolán


Lucy Daniels - A ​hullámok hátán
Jody ​McGrath gyerekkora óta érdeklődik a delfinek iránt. Nem is csoda, hiszen a szülei delfin kutatók. Jody régóta álmodozik egy nagy utazásról, s az álma beteljesül: szüleivel, testvérével világ körüli útra indulnak az Álomdelfin fedélzetén, hogy saját élőhelyükön a tengerben tanulmányozzák a vadon élő delfineket. Jody naplót vezet az élményeiről, az utazás izgalmas kalandjairól. McGrath-ék a floridai Keys Westben egy Delfináriumot látogatnak meg, ahol "tanárok" foglalkoznak a delfinekkel. Jody élvezettel figyeli, hogyan dolgoznak a delfinek. De közben az egyik tanárnak hirtelen nyoma vész...

Lucy Daniels - Álom ​és valóság
Az ​Álomdelfin a Karib tengerre érkezett, ahol Jody-nak máris új delfin barátja van:Frida. De a közelben néhány delfint befogtak a kereskedők, és Mexikóba szállították őket, ahol piszkos, egészségtelen körülmények között azt a feladatot szánták nekik, hogy egy szállodába szórakoztassák a túristákat! Jody mélységesen fel van háborodva! Vajon hogyan segíthet kiszabadítani a fogságba esett delfineket?

Lucy Daniels - A ​szökés
Jess, ​a skót juhászkölyök Jenny Miles-nek köszönheti az életét, nem csoda hát, hogy a kutyus bármit megtenne a gazdájáért. A legjobb barátok ők ketten és persze minden kalandra, huncutságra készek!... Eltűnt Paul McLay, Jenny barátja és az egész város őt keresi. Jennynek van egy ötlete, hogy hol lehetne megtalálni Pault. Ám sötétedni kezdett és viharfelhők gyülekeznek az égen. Jenny terve segíthetne Paul megmentésében, ám lehet, hogy ezzel Jenny és Jess veszélybe kerül...

Lucy Daniels - A ​kihívás
Jess, ​a skót juhászkölyök Jenny Miles-nek köszönheti az életét, nem csoda hát, hogy a kutyus bármit megtenne a gazdájáért. A legjobb barátok ők ketten és persze minden kalandra, huncutságra készek!... Bárányellési időszak van a farmon. Idén sokkal több az árva bárány, mint valaha. Több gondozó segítsége nélkül fennáll a veszély, hogy sok bárány meghal. Jenny látja, hogy Jess milyen kedvesen bánik a kis bárányokkal - talán mégis van rá mód, hogy ő is segítsen...?!

Lucy Daniels - Kinn ​a nyílt tengeren
Jody ​McGrath gyerekkora óta érdeklődik a delfinek iránt. Nem is csoda, hiszen a szülei delfinkutatók. Jody régóta álmodozik egy nagy utazásról, s az álma beteljesül: szüleivel, testvéreivel világkörüli útra indulnak az Álomdelfin fedélzetén, hogy saját élőhelyükön, a tengerben tanumányozzák a vadon élő delfineket. Jody naplót vezet az élményeiről, az utazás izgalmas kalandjairól. Jody nagyon boldog, hiszen útnak indul az Álomdelfinen. De egy váratlan új utast is kénytelenek magukkal vinni, aki bizony alaposan megkeseríti Jody napjait. És ha ez nem elég, egy viharban életveszélybe sodorja Jody-t. Kihez is fordulhat segítségért egy ilyen helyzetben, ha nem egy delfinhez?

Lucy Daniels - A ​csillagos ég alatt
A ​MrGrath család végre megérkezik a Bahamákra. Jody alig várta már, hogy eljussanak a bahamai partokra, hiszen ott találkozhat az Atlanti óceánban élő pettyes delfinekkel. Emellett talán utánajárhat a szóbeszédnek, amit bizonyos kincseket szállító hajó eltűnéséről hallott...

Lucy Daniels - Az ​áldozat
Jess, ​a skót juhászkutya, gazdájának Jenny Milesnak köszönheti az életét, ezért bármit megtenne érte. Ők ketten a lehető legjobb barátságban vannak és együtt készek szembenézni minden megpróbáltatással, kalanddal! Megkezdődött a tűzben megrongálódott Windy Hill helyreállítása. Jenny-nek hiányzik az otthona, de legalább Jess vele van. Aztán egy napon Jenny-hez hihetetlen kérés érkezik: adja oda Jess-t legnagyobb ellenségének, Fiona McLay-nek! Fiona ugyanis beteg, s a juhászkutya társasága mintha javítana az állapotán. Az orvos is azt javasolta, maradjon vele a kutya egy ideig - de vajon Jenny rábízza-e Jess-t mindazok után, ami történt?

Lucy Daniels - Fél ​tucat kismacska
Mandy ​Hope szereti az állatokat és sokat is tud róluk - szülei állatorvosok. Így Mandy mindig tud segíteni barátainak, ha állataikkal probléma, gond van. Mandy barátnőjének Katienek hat újszülött kiscicáról kell gondoskodnia, de a családja éppen költözik és nem tudják a kismacskákat magukkal vinni. Vajon tud-e Mandy új otthont találni mindannyiuknak a hét végéig...

Lucy Daniels - Szelek ​szárnyán
Jody-ék ​megérkeznek a dél-amerikai esőerdőbe. A kislány alig várta már, hogy lássa a botókat, ezeket az elragadó, rágógumi-rózsaszín folyami delfineket. Azt hallotta, hogy amikor a folyó elönti az erdőt, ezek a csodálatos, mágikus teremtmények a fák között úszkálnak! De a botók viszonylag kevesen vannak. Ritkán láthatók és nehéz a nyomukra bukkanni. Vajon Jody-éknak sikerül-e?

Lucy Daniels - Viharban
Jody ​McGrath gyerekkora óta érdeklődik a delfinek iránt. Nem is csoda, hiszen a szülei delfin kutatók. Jody régóta álmodozik egy nagy utazásról, s az álma beteljesül: szüleivel, testvérével világ körüli útra indulnak az Álomdelfin fedélzetén, hogy saját élőhelyükön a tengerben tanulmányozzák a vadon élő delfineket. Jody naplót vezet az élményeiről, az utazás izgalmas kalandjairól. A MyGrath család végre megérkezik a Bahamákra. Jody alig várta már, hogy eljussanak a bahamai partokra, hiszen ott találkozhat az Atlanti óceánban élő pettyes delfinekkel. Emellett talán utánajárhat a szóbeszédnek, amit bizonyos kincseket szállító hajó eltűnéséről hallott...

Lucy Daniels - Bunny ​Trouble
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lucy Daniels - Sheepdog ​in the Snow
It's ​Christmas at Animal Ark and Mandy and her best friend James have a fantastic idea - a party for all the pets in the village! But Mandy's festive mood collapses when Tess, a wounded stray sheepdog, turns up. Can Mandy save poor Tess's life?

Lucy Daniels - Öreg ​póni új gazdája / Keeping Faith
Figyelmébe ​ajánljuk minden angolul tanuló fiatalnak - ezt a kétnyelvű izgalmas regényt - akik kikapcsolódás közben szeretnék csiszolgatni nyelvtudásukat. Jó szórakozást és jó tanulást!

Lucy Daniels - Az ​ajándék
Jess, ​a kis juhászkutya tulajdonosának, Jenny Miles-nak köszönheti az életét, aki bármit megtenne érte. Ők ketten a legjobb barátok és együtt bármilyen kalandra készen állnak! Miután Jenny túltette magát azon a megrázkódtatáson, hogy Carrie komoly beteg, rá kellett jönnie, hogy neki és az egész falunak segítenie kell. De sok furcsa dolog történik Jenny életében: édesapjának, Frasernek a gondolatai nemcsak a birkatenyésztésen járnak, és David Fergusson is napról napra fejtélyesebb lesz. Még Jenny legjobb barátjának Jessnek is van titka...

Lucy Daniels - Hound ​at the Hospital
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lucy Daniels - A ​hazatérés
Jess, ​a skót juhászkutya, gazdájának Jenny Milesnak köszönheti az életét, ezért bármit megtenne érte. Ők ketten a lehető legjobb barátságban vannak és együtt készek szembenézni minden megpróbáltatással, kalanddal! Végre újra otthon a felújított Windy Hillben együtt Jess-szel, Jenny ismét boldog. De újabb változás következik: házvezetőnőjük Ellen hosszú szabadságra utazik. Marion Stewart, Jenny édesapjának barátja Ellen távollétének idejére felajánlja a segítségét. Marion nagyon igyekszik beilleszkedni a család életébe - csak Jess orrol rá. Vajon a kutya megérezhet olyasmit is, amit rajta kívül senki más?

Lucy Daniels - Az ​ígéret
Jess, ​a kis juhászkutya tulajdonosának, Jenny Miles-nak köszönheti az életét, aki bármit megtenne érte. Ők ketten a legjobb barátok és együtt bármilyen kalandra készen állnak! Jenny boldogan hozzászokott a Windy Hill-en történt változásokhoz és várakozón néz Jess kölykei születése elé. Ám amikor David Fergusson hirtelen szörnyű veszéllyel találja magát szemben, Jennynek egy új drámával kell megbirkóznia. Mint mindig, Jess ott van, hogy segítsen, de Jenny a legnagyobb kihívással áll szemben. Az összes bátorságára szüksége lesz, hogy be tudja tartani egy igazán különleges ígéretét...

Lucy Daniels - Útban ​a szivárvány felé
Jody ​McGrath álmai valóra váltak! Világ körüli úton vesz részt egész családjával, szülei ugyanis a delfineket tanulmányozzák - Jody pedig a Delfin-naplóban rögzíti izgalmas kalandjait... A Kanári szigeteken Jody izgatottan várja a találkozást a világ legnagyobb méretű delfin-fajával! De nincs minden rendben ebben a paradicsomi szigetvilágban: Jody rájön, milyen veszélynek teszik ki a delfineket és a bálnákat a szigetek között közlekedő, gyorsan száguldozó átkelő hajók. Jody segíteni próbál ezeken az állatokon, de egész eddigi útja során ez a feladat bizonyul számára a legnehezebb kihívásnak!

Lucy Daniels - A ​megérkezés
Egy ​tengerparti séta közben Jess olajjal beborított lundát talál - az olaj egy a part közelében zátonyra futott tartályhajóból ömlött a tengerbe. Jenny és barátai aggódnak a Puffin szigeti madár rezervátumban élő madarak sorsáért, ezért mentő expedíciót szerveznek a szigetre. De Jenny-nek nemcsak az olajszennyezés miatt kell aggódnia: Carrie egyre furcsábban viselkedik, Jenny pedig attól tart, hogy ő az oka az egésznek.

Lucy Daniels - Édes ​Charity
Josie ​Grace három gyönyörű pónijával együtt nőtt fel. Faith, Hope és Charity Josie édesanyjának lovasiskolájában sok-sok gyereknek segített megtanulni lovagolni – és persze Josie-nak is, aki el sem tudja képzelni az életét nélkülük. Így aztán amikor a szülei arra kényszerülnek, hogy bezárják a lovasiskolát és elhagyják lakóhelyüket, a farmot is, Josie elhatározza, hogy mindhárom lovacskának szerető új gazdát és tökéletes otthont keres, ha addig él is... Három ló – három kalandos, szomorú-boldog történet... Charity fiatal, fürge kis póni. Őt sokan szeretnék befogadni. De Josie egyáltalán nincs meggyőződve róla, hogy a jelentkezők igazi, jó gazdái lennének az ő különleges pónijának. Persze az igazi kérdés az, hogy képes lesz-e Josie végleg megválni harmadik pónijától, az ő édes Charity-jétől is?

Lucy Daniels - A ​felfedezés
Jess, ​a kis juhászkutya tulajdonosának, Jenny Miles-nak köszönheti az életét, aki bármit megtenne érte. Ők ketten a legjobb barátok és együtt bármilyen kalandra készen állnak! Egy tengerparti séta közben Jess olajjal beborított lundát talál - az olaj egy a part közelében zátonyra futott tartályhajóból ömlött a tengerbe. Jenny és a barátai aggódnak a Puffin szigeti madár rezervátumban élő madarak sorsáért, ezért mentő expedíciót szerveznek a szigetre. De Jenny-nek nemcsak az olajszennyezés miatt kell aggódnia: Carrie egyre furcsábban viselkedik, Jenny pedig attól tart, hogy ő az oka az egésznek.

Lucy Daniels - Póni ​a templomban
Mandy ​Hope számára mindennél fontosabbak az állatok. Szülei forgalmas állatsebészetén Mandynek mindennap akad egy új barátja. Mandy megtudja, hogy a nagyképű Susan Collins Herceg névre hallgató pónijával mindenképp indulni akar a közelgő díjugratáson. Ám a versenynek szörnyű következményei lehetnek a pónira nézve. Sikerül-e Mandynek megmentenie Herceget, mielőtt még túl késő lenne?

Lucy Daniels - Sünik ​a nappaliban
James ​labradorja, Blackie váratlanul megzavarja egy sündisznócsalád nyugodt életét, és ezzel igen nagy galibát okoz. Az ijedt sünmamát elüti egy autó, és eltörik a lába. A kis süniket pedig elrabolja a Hunterék szomszédjában élő kislány. Mandyre és Jamesre hárul a feladat, hogy az állatokat biztonságba helyezzék, majd segítsenek nekik visszatalálni természetes környezetükbe.

Lucy Daniels - Kiskutya-kirakó
Mandy ​Hope szereti az állatokat és sokat is tud róluk - szülei állatorvosok. Így Mandy mindig tud segíteni barátainak, ha állataikkal probléma, gond van. Az iskolában kedvenc állataink napja van. Mandy és James elviszik Blackie-t, James új labrador kiskutyáját. Blackie testvére, Scootie szintén az iskolában van, és könnyű őket összekeverni. Az egyikük eltűnik. De vajon melyik kiskutya az?

Lucy Daniels - Tigris ​az ösvényen
Mandy ​Hope édesanyja külföldön vállal munkát egy szervezet vadállat-megőrzési programjában - így Mandy és barátja James nagy lehetőség előtt áll: az iskolai szünidőben ott maradhatnak Mrs. Hope-pal, és segíthetnek a veszélyeztetett állatok megmentésében. Mandy és James egy tigrisrezervátumot látogatnak meg Indiában, ahol két tigriskölyöknek kell gondját viselniük, akiknek eltűnt az anyja. Korábban más tigriseknek is nyoma veszett,és ezzel az orvvadászokat gyanúsítják.

Lucy Daniels - Róka ​a vitrinben
Mandy ​és James egy csapdába esett rókamamát talál az erdőben. Miután gondoskodnak róla, átmeneti otthont kell találniuk a rosszcsont kölykök számára - közben buzgón a csapdát felállító tettes nyomába indulnak. Először azonban a sérült rókáról kell gondoskodniuk, majd átmeneti otthont kell találniuk a rosszcsont kölyök számára...

Lucy Daniels - Delfintánc ​a tengeren
Jody ​McGrath álmai valóra váltak! Világ körüli úton vesz részt egész családjával, szülei ugyanis a delfineket tanulmányozzák - Jody pedig a Delfin-naplóban rögzíti izgalmas kalandjait... Az Álomhajó kikötött a Marquesas szigeteknél és Jody már alig várja, hogy láthassa a delfineket. Ezek a delfinek nagyon félénkek, félnek az emberektől. Érthető, hogy a környék halászai fenyegetést jelentenek számukra...

Lucy Daniels - Nyuszik ​a fürdőszobában
Mandy ​Hope számára mindennél fontosabbak az állatok. Szülei forgalmas állatsebészetén Mandynak mindennap akad egy új barátja. Mandy új barátja, John bolondul a nyuszikért! Egy nap elhatározza, hogy megvásárolja a két kisnyulat a helyi állatkereskedés kirakatából. De még mielőtt hazavihetné őket, Button és Barney nyomtalanul eltűnik!...

Lucy Daniels - Cicák ​a pácban
Mandy ​Hope számára mindennél fontosabbak az állatok. Szülei forgalmas állatsebészetén Mandynek mindennap akad egy új barátja. Mr. Williams, az iskola gondnoka szörnyű dühbe gurul, amikor kiscicákat talál a konyhában. A gondnok eddig sem tűrt meg állatot a házban. Mandynak csupán egy hete van, hogy találjon valakit, aki befogadja a csöppségeket. Vajon sikerül neki?

Lucy Daniels - Öreg ​póni új gazdája
Josie ​Grace három gyönyörű pónijával együtt nőtt fel. Faith, Hope és Charity Josie édesanyjának lovasiskolájában sok-sok gyereknek segített megtanulni lovagolni - és persze Josie-nak is, aki el sem tudja képzelni az életét nélkülük. Így aztán amikor a szülei arra kényszerülnek, hogy bezárják a lovasiskolát és elhagyják lakóhelyüket, a farmot is, Josie elhatározza, hogy mindhárom lovacskának szerető új gazdát és tökéletes otthont keres, ha addig él is... Három ló - három kalandos, szomorú-boldog történet...

Lucy Daniels - Az ​utolsó remény
Josie ​Grace három gyönyörű pónijával együtt nőtt fel. Faith, Hope és Charity Josie édesanyjának lovasiskolájában sok-sok gyereknek segített megtanulni lovagolni – és persze Josie-nak is, aki el sem tudja képzelni az életét nélkülük. Így aztán amikor a szülei arra kényszerülnek, hogy bezárják a lovasiskolát és elhagyják lakóhelyüket, a farmot is, Josie elhatározza, hogy mindhárom lovacskának szerető új gazdát és tökéletes otthont keres, ha addig él is… Három ló – három kalandos, szomorú-boldog történet… A kedves természetű Hope gyengéd, megbízható. Mindig ő volt a kedvenc a lovasiskolában. Josie és édesanyja mégis aggódnak, hogy csúnyácska külseje miatt nem sikerül majd igazán megfelelő környezetben elhelyezni. Vajon találnak-e Josie-ék Hope-nak megfelelő gazdát?

Lucy Daniels - Kutyák ​a kamrában
Mandy ​nénikéje terrierjére vigyáz, amikor filmet forgatni jönnek a városba. Mandyt és Jamest kérik meg, hogy vigyázzanak a filmben szereplő állatokra. Charley, a labrador eltűnik, és Jess, a terrier ismeglepetést okoz...

Kollekciók