Ajax-loader

Rachel Elliot könyvei a rukkolán


Rachel Elliot - Marjorie Lewty - Rox Denny - Skót ​ballada / Keserédes nászút / Kanyargós utakon
Rachel ​Elliot: Skót ballada A Skócia-szerte ünnepelt énekesnő kocsija felmondja a szolgálatot a néptelen országúton. Mivel Christine nem ért a szereléshez, ráadásul bőrig ázott, örömmel elfogadja egy jó kiállású és felettébb udvarias férfi segítségét. Rick Mackenzie őszintén bevallja, hogy a lovakhoz sokkal jobban ért, mint az autókhoz, elvontatja a lányt egy hamisítatlan skót várkastélyig, és szállást nyújt neki éjszakára. Christine szobájában éjfélkor kísértetiesen meglebben a függöny... Marjorie Lewty: Keserédes nászút Boldog mézeshetek a napsütötte Itáliában a szerető férj oldalán, fényűző körülmények között... Valószínűleg mindez csupán vágyálom maradna Lilian Gold számára, ha nem éppen őt bízzák meg, hogy virágdíszbe öltöztesse a portghurrani templomot Eric Stevens esküvőjére. A díszítés csodálatos, s a vendégkoszorú is teljes, csak éppen a menyasszony nem jön el. A csúffá tett vőlegény előnyös alkut kínál Liliannek, mert nem akar csalódást okozni súlyos beteg édesapjának... Roz Denny: Kanyargós utakon A népes Rivera család a találó Chili becenevet adja a csípős nyelvű, vörös hajú, piros versenyautón közlekedő Mary Kathleennek. A lány már huszonöt éves, számos találmány kiötlője, és esze ágában sincs férjhez menni, noha öt bátyja, tábornok édesapja és kardos nagyanyja minden követ megmozgatnak, hogy megfelelő "férjanyagot" találjanak neki. Kiderül, hogy a szomszédos támaszpont parancsnoka, Wade tábornok meg szoknyavadász hírében álló őrnagy fiát akarja megnősíteni...

Rachel Elliot - Marjorie Lewty - Roz Denny - Skót ballada - Keserédes nászút - Kanyargós utakon
Skót ballada A hangversenykörútjáról hazafelé tartó Christine kocsija lerobban az országúton. Lovagias megmentője egy valódi skót várkastélyba viszi a bőrig ázott énekesnőt… Keserédes nászút Lilian mindenáron meg akarja menteni édesanyja lebontásra ítélt virágüzletét, ezért látszatházasságra lép az építési vállalkozóval, akit az oltár előtt otthagyott a menyasszonya… Kanyargós utakon A Ferrarival száguldozó, vörös hajú, temperamentumos Chili mellékesen feltaláló. Tábornok apja és öt fivére egyfolytában azon fáradoznak, hogy végre összeboronálják valakivel...

Wendy Wax - Alice Spring - Rachel Elliot - Tini ​Lady Könyvmagazin
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Rachel Elliot - H2O ​- Gyanús ügylet
Emma ​és Rikki imád a víz alatt lubickolva felfedezni egy-egy újabb sellőképességet. Ezzel szemben Cleo már nem annyira biztos a dolgában. Ő bezzeg bármit megtenne azért, hogy a sellőléttől megszabadulva újra teljesen normális lány legyen. Mégis borzasztóan felzaklatja a hír, miszerint tengeri teknősök estek rabul egy halászhálóban. Ráadásul a legrosszabb az, hogy pont a papája hajójából vadásznak a kis teknősökre Vajon Cleo képes lesz sellőképességei segítségével felfedni a titkot és tisztára mosni édesapja nevét?

Rachel Elliot - A ​dzsungelben
Told ​el! Húzd ki! Nézd csak, van még egy fülecske! Mondd együtt az állatokkal! Vidám bevezetés az állatok világába.

Rachel Elliot - Vízparti ​móka
Told ​el! Húzd ki! Nézd csak, van még egy fülecske! Mondd együtt az állatokkal! Vidám bevezetés az állatok világába.

Rachel Elliot - Erdei ​állatok
Told ​el! Húzd ki! Nézd csak, van még egy fülecske! Mondd együtt az állatokkal! Vidám bevezetés az erdő világába.

Rachel Elliot - H2O ​- Nem mindennapi lány
A ​két legjobb barátnő, Cleo és Emma összetűzésbe kerül a helyi rosszfiúval, majd Rikkivel, az új lánnyal együtt véletlenül egy titokzatos szigeten találják magukat. Itt a telihold olyan különös hatással van a vízre, ami örökre megváltoztatja a lányokat − sellőkké varázsolja őket! A barátnők csupán normális életet akarnak élni, de amikor megismerkednek az új kinézetükkel, s főleg, amikor tudomást szereznek arról, hogy mágikus erejük van a víz fölött, hamar rájönnek, hogy valószínűleg sosem lesznek többé normális tinédzserek.

Rachel Elliot - H2O ​- A sellőnapló
Az ​állatkertben jelmezes szépségversenyt rendeznek! Cleo elhatározza, hogy megtervezi a világ legklasszabb jelmezét, már csak azért is, hogy a mindenáron nyerni akaró Miriamot legyőzze. Annyira lefoglalja a jelmezkészítés, hogy észre sem veszi, amikor kishúga, Kim elcseni féltve őrzött naplóját! Kim elképedve olvas Cleo és barátai sellőségéről, és egy igazán galád tervet eszel ki a leleplezésükre.

Rachel Elliot - H2O ​- Csodálatos átváltozás
Cleo ​boldog - meghívták az évszázad bulijába - erről semmiképp nem maradhat le! Azonban ő és a barátnői, Emma és Rikki megtudják, hogy a parti medencebuli lesz. Így hát egy nagy problémával kell megküzdeniük, hiszen van egy óriási titkuk! Ha a legkisebb vízcsepp éri a bőrüket, azonnal sellővé változnak. Mi lesz, ha a buliban valaki lefröcsköli Cleot? Mindenképpen meg kell őrizniük a titkukat!

Rachel Elliot - H2O ​- A pizsamaparti
Cleo ​igyekszik abszolút hétköznapi életet élni, ezért munkát vállal a delfinek mellett az állatkertben. Persze pontosan tudja, hogy már egyetlen csepp víz is azonnal sellővé változtatja. Annak ellenére, hogy barátnői, Emma és Rikki épp ezért egyáltalán nem rajonganak az új munkájáért, mégis sikerül megőriznie a titkát. Ám amikor Emma pizsamapartiján valaki kiloccsant egy korty italt, a dolgok secperc alatt a fejük tetejére állnak. Vajon megőrizheti-e a három barátnő a titkot a többiek elől, vagy ezúttal minden napfényre kerül?

Rachel Elliot - Anne Marie Ryan - Steve Smallman - Rone Randall - Mesék ​3 éveseknek
Együtt ​lenni, összebújva mesélni és mesét hallgatni nagy öröm mind a gyerekek, mind a szüleik számára. A kifejezetten hároméves gyerekek részére összeállított gyűjtemény számos ismert, klasszikus mesét és játékos rigmust tartalmaz. A kedves történeteket a gyönyörű illusztrációk teszik teljessé. Meséld el a gyermekednek _Csibe Cecil_ vagy _Aranyhaj_ történetét, és mondogassátok együtt a bájos versikéket!

Kollekciók