Ajax-loader

Suzanne Francis könyvei a rukkolán


Suzanne Francis - Onward: ​The Junior Novelization
This ​paperback junior novelization retells and expands upon the exciting story of Disney/Pixar Onward--in theaters March 6, 2020! Set in a suburban fantasy world, Disney/Pixar's Onward introduces two teenage elf brothers who embark on an extraordinary quest to discover if there is still a little magic left out there. The voice cast includes Chris Pratt (Guardians of the Galaxy), Tom Holland (Spider-Man: Homecoming), Julia Louis-Dreyfus (Veep), and Octavia Spencer (The Shape of Water). Directed by Dan Scanlon and produced by Kori Rae, the team behind 2013's Monsters University, Onward is slated to release in theaters on March 6, 2020. This digest junior novelization based on Disney/Pixar Onward is perfect for girls and boys ages 8 to 12.

Suzanne Francis - Olaf ​karácsonyi kalandja
Mivel ​Elzának és Annának nincsenek közös ünnepi hagyományai, Olaf útnak indul, és felkutatja Arendelle legszebb karácsonyi tradícióit, hogy elvihesse ezeket barátai otthonába. De mi történik, amikor a különleges, összegyűjtött emlékekkel megrakott szánja veszélybe kerül? Az új, ünnepi Jégvarázs-rövidfilm, az Olaf karácsonyi kalandja alapján készült különleges könyvben nyolcoldalnyi színes rajzot is találsz!

Suzanne Francis - A ​tökéletes piknik
Zenélő ​mesekönyv - Amikor Anna megszervezi barátai számára a tökéletes pikniket, minden máshogy alakul, mint ahogy ő azt megtervezte. Játszd le a dallamokat olvasás közben, és keltsd életre a mesét!

Suzanne Francis - Disney ​- Jégvarázs: Északi fény - Utazás a fények felé
Csatlakozz ​Annához, Elzához, Kristoffhoz és barátaikhoz, akik kalandos útra indulnak, hogy megtalálják a varázslatos északi fényt! Kristoff és Sven elviszik a barátaikat, Annát, Elzát és Olafot a Trollok völgyébe, hogy részt vegyenek egy titokzatos kristályceremónián a gyönyörű északi fény alatt. Troll Papa, a bölcs troll kitünteti mindazokat az ifjú trollokat, akik megszerezték az egyes szintű kristályaikat, és köztük van Kristoff jóbarátja, Kis Szikla is. Ám akad egy kis bökkenő: Kis Sziklának még meg kell szereznie a nyomkövető kristályát. És ami még rosszabb, Troll Papa és az északi fény egyszerűen eltűnt. Nélkülük nem is jöhet létre a ceremónia! A barátok elhatározzák, hogy segítenek Kis Sziklának megszerezni az utolsó szükséges kristályt, és megtalálni Troll Papát. De vajon sikerül időben az öreg troll nyomára akadniuk?

Kollekciók