Ajax-loader

Jane Corry könyvei a rukkolán


Jane Corry - My ​Husband's Wife
An ​eye for an eye. A wife for a wife. The addictive psychological thriller that’s already an international sensation. When young lawyer Lily marries Ed, she’s determined to make a fresh start. To leave the secrets of the past behind. But then she takes on her first murder case and meets Joe. A convicted murderer whom Lily is strangely drawn to. Whom she will soon be willing to risk anything for. But Lily is not the only one with secrets. Her next-door neighbor Carla may be only nine, but she has already learned that secrets are powerful things. That they can get her whatever she wants. When Lily finds Carla on her doorstep sixteen years later, a chain of events is set in motion that can end only one way.

Jane Corry - Blood ​Sisters
From ​the author of the Sunday Times bestseller MY HUSBAND'S WIFE Three little girls set off to school one sunny May morning. Within an hour, one of them is dead. Fifteen years later, Alison and Kitty are living separate lives. Kitty lives in a care home. She can't speak, and she has no memory of the accident that put her here, or her life before it. Art teacher Alison looks fine on the surface. But the surface is a lie. When a job in a prison comes up she decides to take it - this is her chance to finally make things right. But someone is watching Kitty and Alison. Someone who wants revenge for what happened that day. And only another life will do...

Jane Corry - A ​halott ex
Megcsalt. Hazudott. Meghalt. Vicki ​férje, Daniel egykor azt ígérte, hogy jóban-rosszban, egészségben és betegségben is szeretni fogja a feleségét. De miután egy brutális támadás miatt Vicki epilepsziás lett, otthagyta őt, és lelépett a barátnőjével. Amikor Vicki egy nap megtudja, hogy a férje eltűnt, először örül, hogy végre megszabadult tőle. A rendőrség azonban később bizonyítékot talál rá, hogy Daniel meghalt, és azt gondolják, Vickinek is köze van ehhez. Mi történt azon az éjszakán, amikor Daniel eltűnt? És hogyan bizonyíthatja Vicki az ártatlanságát, ha ő maga sem biztos benne? Sunday Times bestseller Jane Corry korábban egy magazin tudósítója volt, és három évig élt egy rendkívül szigorúan őrzött férfibörtönben, hogy tanulmányozza az ottani életet. Addig még sosem volt fegyházban, és a gyakran hajmeresztő élményei hatására írta meg nagysikerű regényeit, a Vértestvéreket és A férjem feleségét, melyek a Sunday Times bestseller listájára is felkerültek.

Jane Corry - A ​férjem felesége
Mi ​van, ha az egész életed hazugságra épült? Amikor Lily, a fiatal ügyvéd férjhez megy Edhez, elhatározza, hogy elölről kezd mindent, a múlt titkait pedig maga mögött hagyja. De amikor első ügyébe belekezd, valahogy furcsa vonzódást érez ügyfeléhez. A férfihoz, akit gyilkossággal vádolnak. A férfihoz, akiért hamarosan mindent kockára tesz majd… De valóban ártatlan? És ki ő, hogy megítélje? Jane Corry ismert angol újságíró, az Oxford University kreatív írás tanára. Bemutatkozó regényének megírásakor hosszú időt töltött egy nagy biztonságú fegyházban, hogy tanulmányozza a foglyok viselkedését. A férjem felesége fordulatos pszichológiai thriller, amely gyorsan nemzetközi bestseller lett.

Jane Corry - Vértestvérek
Három ​kislány iskolába indul egy napsütéses, májusi napon. Egy óra múlva az egyikük halott. Tizenöt évvel később találkozunk a két túlélővel, Alisonnal és Kittyvel. Nagyon különböző életet élnek. Kitty egy otthonban lakik, nem képes beszélni, és nincsenek emlékei a balesetről, sem a tragédia előtti múltról. Alison rajztanár, első ránézésre teljesen normális nő. Ám ez csupán a látszat, ami megtévesztő lehet. Amikor állást vállal egy börtönben, végre fény derülhet az igazságra. Valaki figyeli őket, és bosszúra készül... Vajon kit akar megölni? Jane Corry ismert angol újságíró, az Oxford University kreatív írás tanára. Bemutatkozó regénye A férjem felesége címmel jelent meg, mely nagyon hamar nemzetközi bestsellerré vált.

Kollekciók