Ajax-loader

John Hagee könyvei a rukkolán


John Hagee - Visszaszámlálás ​Jeruzsálem fölött
A ​sikerszerző felvázolja Irán fenyegetéseit, Izrael stratégiáját és azt, hogy mindez hogyan hatna az Egyesült Államokra. Hiheti-e bárki is azt, hogy az Iránt jelenleg irányító iszlám fanatikusok ne használnának atomfegyvert Izrael, Amerika, vagy bármelyik más ország ellen?Hagee sorra...

John Hagee - Bibliai ​sikerkalauz
"Az ​elme számára a Biblia jelenti a legfőbb útikalauzt, és rengeteg mondanivalója van azzal kapcsolatban, hogy milyen gondolatokat engedhetünk meg magunknak. Ez a könyv nem csupán a világ első számú bestsellere, hanem egyúttal a legjobb vétel is. A Biblia tulajdonképpen a keresztény civilizáció alkotmánya." John Hagee, a San Antonió-i Cornerstone megagyülekezet pásztora e szavakkal indokolja, hogy miért a Bibliában található alapelvek segítségével írta meg az igazi siker titkát firtató Sikerkalauzát. A hazánkban is ismert szerző hét nagy témakörbe csoportosítja a sikeres élettel kapcsolatos mondanivalóját, és minden egyes "titkot" további hét pontban tárgyal, így végeredményben negyvenkilenc olyan bibliai alapelvet tartalmaz ez a mű, amelyek Hagee pásztor közel ötvenéves szolgálata alatt megalapozottnak és időtállónak bizonyultak. A könyv fő üzenete, hogy a siker egyikünk elől sincs elzárva. "Ha nem vagyunk sikeresek, az nem Isten hibája!" - olvashatjuk már az első lapokon. A siker itt részletezett ősi, mennyben írott receptjét követve bárki lehet sikeres!

John Hagee - Problémamegoldás ​a Biblia alapján
A ​veszteségek, a nehéz idők és a kellemetlen meglepetések nem csak egyesek sajátjai: mindenkit utolérnek. A te életedben is lesznek ilyenek. Az is lehet, hogy most is hasonló helyzetben vagy, és azon tűnődsz, mikor és hogyan keveredsz ki belőle... A Problémamegoldás a Biblia alapján című könyvben John Hagee pásztor sorra veszi, mi minden szükséges ahhoz, hogy az élet kihívásain tudatosan túljussunk, és a nekünk szóló isteni ígéreteket elérhessük. A szerző rámutat napjaink legáltalánosabb megpróbáltatásaira, s közben olyan bibliai alapelveket alkalmaz ezekre, amelyek átsegítenek bennünket a viszontagságokon úgy, hogy lépésről lépésre haladva megvalósíthassuk álmainkat: * konfrontálj a problémákkal szemtől szembe; * ragadd meg Isten ígéretei ezeknek megoldására; * juss át gyorsan a nehézségeken, és nyerd el Isten gondviselését! Ebben az életedet megváltoztató könyvben hozzád hasonló emberek rendkívül bátorító bizonyságai is helyet kapnak. ők is alapvető gondokkal szembesültek, de Isten természetfölötti ígéreteire támaszkodtak, s így elnyerték a Mindenhatónak az életükre vonatkozó tökéletes gondviselését.

John Hagee - Az ​Ördög-sziget
Efézusi ​Ábrahám a Római Birodalom egyik leggazdagabb embere. Hajózási vállalata az egész világot behálózza, nagy a befolyása, hűséges Rómához, de ugyanakkor Jézus Krisztus követője is. Amíg Ábrahám és gyönyörű felesége Erzsébet a családi problémák megoldásán gondolkodik, férjhez akarják adni a két lányukat, és előrejutási lehetőséget keresnek az ikerfiúknak, Jákobnak és Péternek, békés életük egy napon darabjaira hullik szét. A császár elrendeli, hogy a Birodalom területén élő minden kereszténynek a nyilvánosság előtt választania kell, hogy Krisztus követője marad, vagy a császárt magasztalja fel...

John Hagee - A ​bosszúálló
A ​bosszúálló az Apokalipszis Naplók második könyve. Az Ördög-sziget című regényben megismert keresztény család történetét folytatja, amelynek a tagjai az őket ért hatalmas veszteségek után is küzdenek, hogy megmaradjon az élő hitük. Ebben a magával ragadó történelmi regényben a szerző bepillantást enged a mai kor keresztényeinek az első századi hívők életébe. Megmutatja, hogy a korai egyháznak sok olyan kérdéssel kellett szembesülnie, amely napjaink egyházának is problémát jelent. Lebilincselően izgalmas mindennapjaik során továbbra is meg kell küzdeniük a kapzsiság, a cselszövés és a bosszúszomj kísértéseivel. Győztes életük nagyszerű bizonyság a hit és a szeretet gyógyító erejéről.

Kollekciók