Ajax-loader

John Pritchard könyvei a rukkolán


John Pritchard - A ​gyász angyalai
Valami ​döbbentes dolog ólálkodik London utcáin. Valami, ami évszázadokig életben maradt: a fájdalom, a gyűlölet és a bánat táplálja. És mivel egy terroristacsoport bombákat robbant a Cityben, igazán van mivel csillapítania gonosz éhségét. Rachel Young a fővárosba költözött, hogy az egyik nagyobb kórház intenzív osztályán dolgozzon. Kimerítő, nehéz munka ez, még a legjobb időkben is, ám nem éppen a legjobb idők járnak rá. Sikeresen felépült a három évvel korább traumájából. Érzi, hogy a viszonylagos nyugalom alatt húzódó vulkán kitörésre készül. Megdöbbentő halálesetek sorozata, megmagyarázhatatlan események teszik próbára idegrendszerét. Halál és több ezer éves, most feltámadt lelkek bolyonganak a föld alatt, de a homályból lassan a felszínre merészkednek.

John Pritchard - A ​sötétség kora
Fran ​azért tért vissza, hogy szembeszálljon kísérteteivel: azokkal a félelmekkel, melyeket majd négy éve temetett magába. Ha most képes legyőzni őket, akkor tudni fogja, hogy mindez csak a fejében létezett. A tavasz a napsütötte Oxfordban minden gondját elűzi. A Salisbury Plainen azonban összetalálkozik egy élő árnyékkal - és rádöbben, hogy ennél sokkal sötétebb útra vágyik. Martin még mindig a démonaival küzd. A szeme láttára özönlöttek elő egy középkori csillagtérképből, majd nyom nélkül tűntek el az éjszakában. Nem tudva, mit tesz, rászabadította a világra a Hollósarjakat. Ha azonban a Hollósarjak életre kelnek, ellenségeik sem nyughatnak tovább. És mindannyian Martint akarják.

John Pritchard - The ​Witching Hour
Nurse ​Rachel Young has put the past behind her and works as a Sister in a hospice. Then feelings of foreboding start, as she observes a giant hooded crow watching her. She knows she must confront her fear of the past and the future.

John Pritchard - Éjszakás ​nővérek
"Egy ​világ, amely egyre inkább kísértetvilággá válik Rachel Young baleseti sebészeti nővér számára a sötét éjszakák során." "Feszültséggel teli és pergő cselekményű történet, sok-sok hiteles részlettel, és csattanós befejezéssel." (Stephen Gallagher) "Az éjszakásnővérek az egyik leghátborzongatóbb és a legmegdöbbentőbb regény, amit hosszú-hosszú ideje olvastam." (Richard Laymon) John Pritchard 1964-ben született Walesben. Első találkozása az egészségüggyel egy szünidei munka során történt. A helyi kórházban vállalt állást, mint baleseti asszisztens. Ezen felfedezésekkel teli kezdet után a betegszolgáltatás és az adminisztráció területén dolgozott, a regény írásakor egy dél-angliai nagy kórház belgyógyászati osztályának irányításában segédkezett. Az éjszakás nővérek az első regénye, melynek folytatása A gyász angyalai c. kiváló krimi.

Kollekciók