Ajax-loader

Jude Deveraux könyvei a rukkolán


Jude Deveraux - Madame ​Zoya, a lélek doktora
Három ​nő az élet keresztútján, akiket súlyos veszteségek gyötörnek. Amy nem tudja feldolgozni, hogy elveszítette kisbabáját, Faith pedig, a fiatal özvegyasszony, hosszú éveket töltött el beteg férjét ápolva, kiszolgáltatva anyósa kegyetlenkedéseinek. A legkülönösebb mégis Zoë sorsa, aki egy autóbalesetben elveszítette az emlékezetét, és magához térve csak annyit érzékel, hogy az egész város heves gyűlölettel fordul felé. A pszichoterapeutájuk javaslatára utaznak el Maine államba, hogy találkozzanak a titokzatos Madame Zoyával és húgával, Primrose-zal, akik képesek visszarepíteni őket az időben, hogy újraírhassák múltjukat. A trió azonban nem a hatvanas évekbe, hanem egyenesen 1797-be utazik. Mintha csak három modern és öntudatos nő csöppenne egy Jane Austen-regénybe: azért vannak most itt, hogy újrarajzolják Amy családfáját... de vajon mi történik, ha két évszázaddal korábban találják meg az igaz szerelmet?

Jude Deveraux - Holly
Jude ​Deveraux, the dazzling "New York Times" bestselling author of "Wild Orchids" and "Forever and Always" delivers a delightful and passionate yuletide tale sure to become a classic this and every holiday season. Hollander "Holly" Latham can't believe her good fortune. After endless calls, letters, emails, and promises, she's finally persuaded her parents to buy Spring Hill Plantation just outside beautiful, historic Edenton in eastern North Carolina -- and strategically located near Belle Chere, the purest, most untouched plantation site in America. At the tender age of thirteen, Holly fell in love with Lorrie Beaumont, who inherited the Revolutionary-period estate when his heiress mother died during childbirth. Though more than a decade has passed since Holly last locked eyes with her childhood love, the passion she felt in her young heart has never come close to extinguishing -- that is, until charming, ruggedly handsome Nick Taggert unexpectedly waltzes into her life and treats her to an unforgettable weekend of laughter and intense passion. Despite Holly's undeniable attraction to this dazzling stranger, she knows he's not marriage material. What Holly doesn't know is that Nick Taggert is actually Dr. Nicholas Taggert. Having been with more than his share of women only interested in money and pedigree, Nick decides to test Holly and conceal his more refined qualities. Will Holly be seduced by Lorrie's wealth and privilege, or will she choose the simple gift of love that Nick has offered her? The answer is unveiled on a starry Christmas night, when passion, hate, and greed collide to reveal bitter truths that will forever change the course of Holly's charmed life. With"Holly," Jude Deveraux once again uses her golden touch to conjure up a tale full of dazzling intrigue and inspiring romance. It is a story for all seasons and one to remember always.

Jude Deveraux - Bársonyos ​ígéret
Judith ​gyönyörű, okos lány, független lélek, akit határozott gondolkodás vezérel. Emancipált korunkban bárhol megállná a helyét, csakhogy ő a sötét középkorban, a régi Angliában született, egy komor lovagvár falai között. A sors azonban többet tartogat számára, mint kortársainak. Egy zárda jövendő főnökasszonyának nevelik, és hímzés, varrogatás helyett szervezést, nagybirtokok irányítását és kora tudományának legjavát tanulja, ám az apai kényszer alól ő sem bújhat ki, és nőül kell mennie egy olyan férfihoz, aki más asszonyt szeret. Bár a férj szíve nem ifjú feleségéé, a fiatal házasok teste mégis mágnesként vonzza egymást. Milyen élet várhat így a szép, öntudatos, büszke Judithra, akit nevelői nem készítettek föl erre a helyzetre? Intrikák és veszedelmek közepette nemegyszer szembenézésre kényszerül, és a nagy beismeréseken túljutva sikerül legyőznie a cselszövéseket és saját előítéleteit is. S hogy kiérdemli-e végül szerelmese szívét is, és boldogsága teljessé válik-e, az kiderül a könyv lapjairól. Ha az olvasó kíváncsi a történet további alakulására, a következő három kötetben ismét találkozhat a középkori Angliát idéző, izgalmas sorsú regényhősökkel

Jude Deveraux - Mindörökké
Csábító ​álláshirdetés jelenik meg egy New York-i újságban: személyi titkárnők keresnek, fiatalt, ambiciózust. Különleges képesítés nem szükséges, a fizetés évi százezer dollár. Nem csoda, hogy a hirdetésre százával jelentkeznek a fiatal nők. Köztük a bájos, szőke, madárcsontú Darci, aki nemrégiben érkezett egy unalmas déli kisvárosból álmai helyszínére, New Yorkba. Darci úgy érzi, ezt az állást neki hirdették meg. Ez az érzés bizonyossággá érik, amikor találkozik jövendő munkaadójával, a lélegzetelállítóan jóképű és nyilvánvalóan dúsgazdag Adam Montgomeryvel. Darci eltökéli, ha törik, ha szakad, övé lesz az állás - és eléri célját. Mert igaz, hogy Darcinak nincs különleges képesítése, ám a képességei annál különlegesebbek: gondolatátvitellel befolyásolni tudja mások cselekedeteit. Éppen erre van szüksége Adamnak, eki eltűnt szüleit és emlékezete legmélyére zárt, eltűnt múltjának sötét titkait kutatja. A különös pár útja a félelmetes hírű kisvárosba, Camwellbe vezet, ahol már négy fiatal nő tűnt el rejtélyes körülmények között, és ahol állítólag boszorkányok garázdálkodnak. Vajon sikerül-e legyőznie a látszólag oly törékeny Darcinak a Gonosz erőit, és visszaadnia Adamnek az emlékeit, hogy a múlt fogságából kiszabadított jelent és jövőt már együtt élhesség meg? Erre a kérdésre adja meg a választ az ismert írónőnek a klasszikus mese, a modern horror és a romantikus szerelmi történet elemeit ötvöző hátborzongató izgalmakban, váratlan fordulatokban bővelkedő regénye.

Jude Deveraux - The ​Blessing
A ​hard-driving businessman sees love with new eyes when a sweet young widow and her son change his life -- and his heart -- forever. Wealthy corporate genius Jason Wilding reluctantly takes a break from his high-powered world to visit his hometown of Abernathy, Kentucky. As a favor to his physician brother David, he finds himself spending one week as a live-in baby-sitter in the ramshackle home of Amy Thompkins, who has captured David's heart. Courting the whimsical, artistic Amy has been difficult with her adorable but demanding baby, Max, in tow, and Jason's help is just what David needs. But stepping into Amy's patched-together world has the most remarkable effect -- on Jason....Amy's joy for life, her love for her son, and her sparkling humor are irresistible -- and tiny Max adores Jason beyond reason. Soon, the enigmatic CEO is thawing. And his newfound smile reminds Amy of a Mount Rushmore monument finally cracking up -- in the best possible way. Their mutual attraction is glowing bright, but what to do about David? In this heart-warming and unforgettable bestseller, Jude Deveraux celebrates the unexpected paths on the heart's journey toward love, and the eternal bond between mother and child.

Jude Deveraux - Veszélyes ​hírnév
Gyermekrablás, ​izgalom, kaland, szerelem. Maddie-nek, az ünnepelt opera-énekesnőnek elrabolják a kishúgát. A művésznő és a védelmére kirendelt kapitány sorsa összefonódik. Kik a gyermekrablók? Miért és kiknek állt érdekében e gaztett? Sikerül-e a kapitánynak megtalálni a kislányt? Sikerül-e meghódítani Maddie-t? Mindezt megtudhatja, ha elolvassa ezt a mulatságos és fordulatokban gazdag regényt.

Kollekciók