Ajax-loader

Allan Hall könyvei a rukkolán


Allan Hall - A ​világ legnagyobb titkai
Minden ​jó sztori - akár tényeken alapul, akár kitalált - rejteget titkokat. Titkokat, melyeket reménykedve vagy félelemmel telve őrizgetnek szeretők és szélhámosok, államférfiak és kémek, pénzemberek és tábornokok, terroristák és gyilkosok, bűnözők és a törvény emberei... Emberek és szervezetek féltik fennmaradásukhoz szükséges irataikat, hogy elkerüljék a vereséget, a botrányt, a szégyent, vagy azért, hogy sikerhez, hírnévhez, profithoz vagy győzelemre jussanak. Ebben az izgalmas könyvben számtalan titokkal ismerkedhet meg. Vannak köztük olyanok, melyeket megőriztek, és olyanok is, amiket elárultak. Titkok, melyekre még nem derült fény, és titkok, melyek soha nem is fognak kitudódni. Elolvashatja a hollywoodi botrányok történeteit, a gazdagok és hírességek titkait, köztük "Duci" Arbuckleét, Lord Lucanét, Marilyn Monroe-ét és a Kennedyekét. Továbbá betekintést nyerhez a "Fat Boy" nevű atombomba, a Overlord hadművelet, az ODESSA, a maffia, a Ku Klux Klan, a A SAS, a Moszad, Hasfelmetsző Jack és a "Zöld-folyó gyilkosának" hétpecsétes titkaiba.

Allan Hall - Michael Leidig - Lány ​a pincében
2006. ​augusztus 23-a kora délutánján Natascha Kampusch, a mindenre elszánt 18 éves fiatal nő őrült rohanásba kezdett egy látszólag teljesen átlagos osztrák ház kertjéből a szabadság felé... Alan Hall és Michael Leidig az akkor 10 éves kislány elrablásának pillanatától kísérik figyelemmel a nyolc és fél évig tartó történetet. Beszéltek és interjúkat készítettek több rendőrségi nyomozóval, ügyvéddel és pszichiáterrel, valamint a Nataschához legközelebb álló családtagokkal is. A szerzők minden rendelkezésre álló forrást felhasználtak, hogy minél közelebbről megismerhessük a gyermekrablás, a nyomozás és a pincében eltöltött évek történéseinek hátterét, körülményeit, a szereplők jellemét és tetteik mozgatórugóit. De ebben a történetben a dolgok ritkán azok, aminek látszanak.

Allan Hall - Titkok
Sorozatunk ​a világ legérdekesebb, legfurcsább, leghátborzongatóbb történeteit, eseményeit adja közre. Rejtélyek, botrányok, szex, erőszak, sorstragédiák… megannyi lebilincselően érdekes, sokszor felkavaró történet hírességekről és hétköznapi emberekről. Bűnügyi titkok Államtitkok A szív titkai Katonai titkok Hollywood titkai

Allan Hall - Új ​Frankensteinek
Dr. ​Jack Kevorkian, csak úgy hívják Doktor Halál, orvosi esküjét megszegve gyógyíthatlan betegeket pusztít el; dr. Karl Babor a treblinkai náci "embervágóhíd" orvosa később az etióp császár udvarában tűnik fel; Paul Vickers, az ismert orvos rák elleni gyógyszerrel teszi halálos beteggé feleségét; Klaus Fuchs, az atomtudós sorra kiadja az amerikai és angol atomkutatási eredményeket az oroszoknak. Orvosok, tudósok, ápolók, akik a modern kor eszközeivel érvényesítik gonoszságukat. Mi mozgatja őket? Megszállottság? Tévhitek? Nyereségvágy? Kötetünk a huszadik század nyolc kegyetlen alakját mutatja be, feltárva megdöbbentő bűneseteket, lefestve az okokat és szándékokat. Olyan megtörtént eseményekről olvashatunk, amelyek megrendítették a világ közvéleményét, amelyek megtörténte ma is rémülettel tölti el az embereket, hiszen az áldozatok legtöbbször jóhiszemű emberek voltak, olyanok, akik megbíztak orvosukban, férjükben, barátjukban.

Kollekciók