Ajax-loader

Andy Stanton könyvei a rukkolán


Andy Stanton - Haragumi ​és a kekszmilliárdos
Jó ​estét, gyerekek! Ez a Haragumi igazi rém. Utálja a gyerekeket, az állatokat, a vidámságot meg a főtt kukoricát. Róla szól ez a könyv. Meg egy mérges tündérről, aki a fürdőkádban lakik. Valamint Jákóról, az óriáskutyáról, aztán egy kislányról, akit Pollinak hívnak, na és egy szutykos, bűzös, gonosz hentesről. Nem utolsósorban más hősökről és kedves emberekről és különféle kalandokról meg egyáltalán MINDENFÉLÉRŐL.

Andy Stanton - Haragumi ​és a goblinok
Jó ​estét, bátor olvasók! Van merszetek követni Pollit és Pénteket a félelmetes Goblin-hegyre, hogy megküzdjetek a gonosz erőkkel? Na jó, én figyelmeztettelek benneteket. Ez a történet bővelkedik pallosokban és trollokban és boszorkányokban, plusz van benne egy uborkának látszó valami is. Persze a megátalkodott Haragumi és állandó tettestársa a rosszban, Vilmos Vili is visszatér, hogy beleártsák magukat az eseményekbe. A kaporszakállúját! De jó kis könyv ez is! Hukk!

Andy Stanton - Haragumi, ​a rossz ember
A ​történet egy kitalált faluban, Citromisszában játszódik. Itt él Haragumi, a kibírhatatlan öregember, aki hatalmas mocsokban él, s a csak azért gondozza kertjét, mert különben a fürdőkádjában lakó tündér elnáspángolja. Alapvetően róla szól ez a könyv. Meg Jákóról, az óriáskutyáról, aki imádja a kerteket felásni, Haragumi pedig pont ezt utálja leginkább….

Kollekciók