Ajax-loader

Constanza Droop könyvei a rukkolán


Constanza Droop - Az ​évszakok
A ​gyerekeknek ezernyi kérdésük van: Mikor jön el a tavasz? Mit csinálnak az állatok télen? Hogy bírjuk a fagyot és a kánikulát? A Ravensburger gyermekkönyvsorozatának e kötete a négy évszak jellemzőivel ismerteti meg az apróságokat. Megtudhatják, mi a különbség az egyes évszakok között, miben különbözik az időjárás, milyen növényekkel és állatokkal találkozhatnak, milyen játékokat játszhatnak tavasszal, nyáron, ősszel és télen. Ismerjük meg a világot, lépésrõl lépésre – együtt, minden nap A Mit? Miért? Hogyan? Mini címû sorozat a legkisebbekkel ismerteti meg környezetünk titkait. Kötetei egyszerû és szemléletes válaszokat adnak a kicsik kérdéseire. A játékos elemek, a kedves rajzok, a kinyitható ablakok és a kornak megfelelõ magyarázatok a könyv minden oldalát élvezetessé teszik. A praktikus és „strapabíró” könyveket kétéves kortól ajánljuk.

Constanza Droop - Az ​éjszaka
A ​Ravensburger gyermekkönyvsorozatának e kötete az éjszaka történéseivel ismerteti meg az apróságokat. Megtudhatják többek között, miért kell este a gyerekeknek lefeküdni, mit csinálnak éjjel a felnőttek és hogyan töltik az éjszakát az állatok. Az is bebizonyosodik, hogy a sötétben nem kell félni. Ismerjük meg a világot, lépésről lépésre, együtt, minden nap. A Mit? Miért? Hogyan? Mini című sorozat a legkisebbekkel ismerteti meg környezetünk titkait. Kötetei egyszerű és szemléletes válaszokat adnak a kicsik kérdéseire. A játékos elemek, a kedves rajzok, a kinyitható ablakok és a kornak megfelelő magyarázatok a könyv minden oldalát élvezetessé teszik. A praktikus és strapabíró könyvet kétéves kortól ajánljuk.

Constanza Droop - A ​tanyán
Mi ​mindent akar tudni egy apró gyermek! Az óvodások számára készült képes szakkönyvsorozat kedves illusztrációkkal, a gyerekek életkorának megfelelő információkkal ad választ a kérdésekre. Játékos formában ismerteti meg a gyerekeket a falusi élettel: a tanyáról, annak lakóiról, az állatokról, a növényekről, a legkülönfélébb munkagépekről és az egész éves tennivalókról kap képet a mindenre kíváncsi apróság.

Constanza Droop - Mi ​nő ott?
A ​Ravensburger gyermekkönyvsorozatának e kötete azokkal a növényekkel ismerteti meg az apróságokat, amelyekkel már életük első éveiben találkozhatnak. Megtudhatják belőle – azon túl, hogy egyáltalán miféle élőlények a növények –, melyik részét fogyasztjuk például a karfiolnak, milyen finomságok nőnek a föld alatt, miért kell locsolni a virágokat, miért csíp a csalán, mit csinál a méhecske a virágban, mi az a szénanátha. Ismerjük meg a világot, lépésről lépésre – együtt, minden nap A Mit? Miért? Hogyan? Mini című sorozat a legkisebbekkel ismerteti meg környezetünk titkait. Kötetei egyszerű és szemléletes válaszokat adnak a kicsik kérdéseire. A játékos elemek, a kedves rajzok, a kinyitható ablakok és a kornak megfelelő magyarázatok a könyv minden oldalát élvezetessé teszik. A praktikus és „strapabíró” könyvet kétéves kortól ajánljuk.

Annette Langen - Constanza Droop - Levelek ​Félixtől
A ​nyári szünidő végén borzasztó dolog történik. A repülőtéren eltűnik Zsófi játék nyuszija: Félix. Ez nagyon, de nagyon nagy baj, hiszen Zsófi és Félix elválaszthatatlanok. Alighogy megkezdődik az új iskolaév, Zsófinak postája érkezik Londonból - egy levél Félixtől! És ez csupán az első olyan levél, amit a játék nyuszi világ körüli útjáról a kislánynak küld... A megtévesztésig valódinak látszó levelek és az úti emlékekkel teli apró bőrönd a világ körüli utat csaknem valósággá varázsolják. A könyvben megtalálható: Félix ákombákomos levelei, igazi beragasztott borítékokban; távoli országokból való matricák; egy Félixről készült fénykép; egy titkos piramistérkép.

Kollekciók