Ajax-loader

Rupert Hochleitner könyvei a rukkolán


Rupert Hochleitner - Milyen ​követ találtam?
Tudod, ​miről ismerhető fel a smaragd? Találtál már valaha ősmaradványt? Valósághű: A részletes fotók segítenek az ásványok, drágakövek, kőzetek és ősmaradványok gyors azonosításában. Jó tudni: Izgalmas dolgokat tudhatsz az ásványgyűjtésről, és ötleteket kapsz a kereséshez és a kipróbáláshoz. Gyors meghatározás: A borító belső oldalán rajzok mutatják be, miről ismerheted fel az ásványokat, és hogyan különböztetheted meg a kőzeteket egymástól

Rupert Hochleitner - Milyen ​ásvány ez?
Zsebméretű ​praktikus határozó. Előnye, hogy kis mérete és súlya lehetővé teszi, hogy magunkkal vigyük barangolásainkra. A könyv a legismertebb, leggyakoribb ásványok részletes leírását tartalmazza látványos, színes fotóval. A különböző ásványok meghatározását színkód és a legfőbb jellemzők pontos leírása segíti.

Rupert Hochleitner - Ásványok, ​drágakövek, kőzetek
Határozza ​meg egyszerű módszerekkel a 200 legfontosabb kőzetet, drágakövet és ásványt praktikus színkódunk segítségével! Átfogó: ebben a könyvben nagyméretű fényképeket és könnyen érthető szövegeket találunk, melyek többek között a sűrűségről, a színről, a formáról, a külföldi és a hazai előfordulásról és a felhasználásról is tájékoztatást adnak. Áttekinthető: a karcszín, a keménység és a kialakulás szerint osztottuk be az egyes fejezeteket, ezért egyszerű használni és segítségével egyértelműen meghatározhatók a vizsgált anyagok. Hasznos: a keresett kőhöz hasonló ásványokat/kőzeteket is megismerhetjük, valamint érdekességeket is megtudhatunk róla. A külön tájékoztatón található a különböző kristályrendszerek, kristály- és csiszolási formák áttekintése. Tökéletes tanácsadó kőzetek, drágakövek, ásványok gyűjtéséhez és vásárlásához.

Rupert Hochleitner - Welcher ​Stein ist das?
Lapis-Lazuli, ​Granit und Co. entdecken und sicher bestimmen! Über 350 Mineralien und Gesteine werden in über 1300 Fotos und Kristallzeichnungen vorgestellt. Die bewährte Einteilung nach der Strichfarbe und Entstehung garantieren eine einfach Handhabung. Die Fotos zeigen alle typischen Merkmale und weitere wichtige Ausprägungen der Mineralien und Gesteine.

Kollekciók