Ajax-loader

Elek Lívia könyvei a rukkolán


Csörgő Anikó - Elek Lívia - Képes diáklexikon
Bővítsd tudásodat könnyen és gyorsan! Hallottál már a dodzsemről, a Szaharáról vagy a gályáról? Tudod mit jelent az alamuszi, az agglegény vagy az ágrólszakadt kifejezés? Ismered a piktogram, az izgága, a krónika, az együgyű, a skandalum vagy a szerpentin szavakat? Minden kérdésedre egyértelmű és tömör választ ad ez a képekben és illusztrációkban gazdag, egyedi diáklexikon.

Elek Lívia - tényi katalin - jankovics andrea - giricz lászló - Karácsonyi emlékkönyvem
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Bozsik Rozália - Elek Lívia - Szövegtár ​- 3. osztályosoknak
A ​fejlesztőfüzet az olvasási és szövegértési készség javítását szolgálja. Használata segíti az olvasás értelmének felismerését, ezzel fokozza az olvasási kedvet. A rövid szövegek rendszeres olvasása, és a hozzá kapcsolódó játékos feladatok megoldása hozzájárul a rutinszerű, automatikus szófelismerésre épülő folyékony olvasás kialakulásához, amely mindenfajta tanulási siker alapja. A füzet a harmadik osztályos tanulók számára készült.

Elek Lívia - Formák
A ​kiadvány a mértani alakzatok világába kalauzolja a gyerekeket. A színpompás illusztrációk és a kirakós játékok izgalmassá és szórakoztatatóvá teszik a tanulást. A különböző mértani formák megismerését négy 12 darabos puzzle segíti, melyeket a kisebbek is könnyen ki tudnak rakni. A gyermekek örömmel próbálgatják egymás mellé tenni a képek egyes darabjait, és közben szinte észrevétlenül sajátítanak el új ismereteket.

Elek Lívia - Számvető
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók