Ajax-loader

Louise L. Hay könyvei a rukkolán


Louise L. Hay - Éld ​az életed
"Ha ​egy lakatlan szigetre száműznének, és csak egyetlen könyvet vihetnék magammal, gondolkodás nélkül az Éld az életed című könyvre esne a választásom." A New Age mozgalom nemzetközileg elismert vezéregyéniségének műve végigvezet minket egy mentális kezeléssorozaton. Gyakorlatait alkalmazva megszabadulunk azoktól a gondolati beidegződésektől, amelyek kikezdik testi-lelki egészségünket. Ha követjük tanácsait, feltárhatjuk és kiaknázhatjuk szellemi erőnket, s feloldhatjuk gátlásainkat, amelyek megakadályoznak minket céljaink elérésében. Minden fejezet egy pozitív megerősítéssel indul és egy "kezeléssel" zárul, ami nem egyéb, mint a tudatunk átalakítását célzó pozitív gondolatfolyam. A szerző legfőbb üzenete a következő: ha készek vagyunk a szellemi erőfeszítésre, csaknem minden bajt orvosolhatunk. Beavat a gyógyítás rejtelmeibe és beszámol arról is, miként gyógyította ki magát súlyos rákbetegségéből. Könyve egyetlen célt szolgál: eloszlatja félelmeinket és segít, hogy változtassunk a problémáinkat előidéző negatív hozzáállásunkon. Eligazítást ad a betegségeink hátterében meghúzódó berögzült tudati sémákról és lelki okokról, illetve megmutatja ezek összefüggéseit is. Az Éld az életed! bebizonyítja, hogy bármilyen gondunk-bajunk van, és bármilyen messziről induljunk is, képesek vagyunk a teljes megújulásra.

Louise L. Hay - Millennium 2000
Ki mit vár az új évezredtől? Önnek szántuk ezt a könyvet, kedves olvasó, ha úgy gondolja, a 2000. év beköszöntével katasztrófahullám veszi kezdetét, minden káoszba merül, s életünket pusztulás fenyegeti. Szeretnénk meggyőzni, nem így van. A szeretet és béke korszaka jön el, a lehetőségek s az újrakezdés évezrede. Önnek szántuk ezt a könyvet, ha hisz egy jobb kor eljövetelében, de úgy érzi, egyedül van ezzel, vagy csak szűkebb környezete ért egyet Önnel. Ez a kis kötet felszólítás, kapcsolódjon be a Föld összes Önhöz hasonlóan gondolkodó egyénének és csoportjának pozitív gondolatáramába. Világunk olyan, amilyennek teremtjük. Dolgozzunk együtt egy új, emberségesebb és megértőbb évezred kialakításán!

Louise L. Hay - Az erő benned van!
Ismeretek valóságos tárháza ez a könyv. Ne hidd, kedves olvasóm, hogy valamennyit egy csapásra el kell sajátítanod. Egyes elgondolások megnyerik majd a tetszésedet. Kezdd ezekkel a munkát. Ha valamely állításommal nem értesz egyet, egyszerűen lépj tovább. Ha csak egyetlen jó gondolatot találsz könyvemben, s azt életed megjobbítására fordítod, munkám már nem volt hiábavaló.Olvasás közben számtalan olyan kifejezéssel fogsz találkozni, mint erő, intelligencia, határtalan elme, magasabbrendű erő, Isten, egyetemes erő, belső bölcsesség és hasonlók. Azért használok ennyiféle terminust, hogy rámutassak, szabadon illethetjük bármilyen névvel azt az Erőt, amely a Világegyetemet irányítja, s bennünk is jelenvaló. Ha bármely elnevezés zavar téged, helyettesítsd olyannal, amely közel áll hozzád. Régebben még át is húztam azokat a szavakat vagy neveket, amelyek nem tetszettek egy könyvben, és föléjük írtam azt a szót, amelyet vonzóbbnak találtam. Bátran kövesd a példámat.Azt is észre fogod venni, hogy két szót a megszokottól eltérően használok. A rendellenességet rend-ellenességnek írom, utalva mindarra, ami nincs összhangban az egyénnel vagy környezetével. Az AIDS-et pedig kisbetűkkel, aids-nek szedettem, hogy ne legyen a szó fenyegető, végzetes; ez volt célom a rend-ellenesség esetében is. Az elgondolás eredetileg Stephan Pieters tiszteletes úrtól származik. Mi a Hay House-ban lelkesen támogatjuk ezt a nézetet, és örülnénk, ha olvasóink is így tennének.Ez a könyv az Éld az életed című munkám bővített változata. A fenti könyv megírása óta eltelt évek során számos új ismerettel, elképzeléssel gyarapodtam. Most szeretném megosztani ezeket. mindazokkal, akik az elmúlt években további információkért fordultak hozzám levélben.a szerző

Louise L. Hay - Az ​erő benned van
Ki ​vagy? Mi a célod ezen a világon? Mit gondolsz az életről? Ha választ akarunk kapni ezekre a kérdésekre, befelé kell fordulnunk. Mindnyájunkban van egy belső Erő, amely szeretette eljuttathat bennünket a tökéletes egészséghez, az ideális kapcsolatokhoz, a virágzó karrierhez. Elnyerhetjük a jólét valamennyi formáját, csak hinnünk kell a lehetőségben. Ne kívül keressük az erőt, hiszen bennünk is adott, és bármikor pozitív célok szolgálatába állíthatjuk. Ez a könyv, amely az ismeretek valóságos tárháza, feltárja előttünk, mekkora hatalmunk van valójában.

Mona Lisa Schulz - Louise L. Hay - Minden ​rendben
Az ​érzelmeket és az intuíciót egyensúlyba kell hozni a logikával és a tényekkel. Mind az intuíció nélküli logika, mind pedig a logika nélküli intuíció katasztrófát eredményezhet. Mindkét eszközt használnunk kell ahhoz, hogy egészséget teremtsünk. Ez a könyv arról szól, hogy ezt hogyan tegyük. Hét figyelmeztető jelzéssel rendelkezünk, amelyek mindegyike egy-egy szervcsoporthoz kötődik. Az egyes csoportokban lévő szervek egészsége jellegzetes gondolatmintákhoz és viselkedéstípusokhoz társul. Például a világban érzett biztonságérzetünkhöz társuló szervek a csontok, a vér, az immunrendszer és a bőr. Ha nem érezzük magunkat biztonságban, nagyobb a valószínűsége, hogy betegséget tapasztalunk e szervek valamelyikében. A könyv fejezetei az egyes érzelmi központokhoz tartozó szervek egészségi állapotát járják körül, és segítenek értelmezni, hogy az e szervekben kialakult betegségek mit jelentenek. Legyen ez a könyv az útmutatónk, amely lépésről lépésre bemutatja, hogyan juthatunk el a betegségtől az egészségig körvonalazza az érzelmi jóllét és az egészség közti kapcsolatot, és leírja a gyógyulás receptjeit.

Louise L. Hay - Éld ​jól az életed most!
Az ​Élet szeret téged, és a legjobbat akarja neked. Az Élet azt akarja, hogy helyreálljon a lelki békéd, és hogy belső örömre, magabiztosságra, valamint az önértékelés és önszeretet bőségére lelj. Ideje azonban felébredned, és elkezdened tudatosan úgy alakítani az életedet, hogy az kielégítő legyen, és elősegítse a céljaidat. Képes vagy rá, mindenki képes rá – csak meg kell tanulnod, hogyan. Ezt szolgálja ez a kis kötet. Ehhez azonban használnod is kell a benne foglalt anyagot – egy csukott könyv szavai soha nem teszik jobbá az életedet. Louise L. Hay – az Éld az életed és Az erő benned van című bestsellerek szerzője – a megerősítések erejéről és fontosságáról ír, és megmutatja, hogyan vehetjük hasznukat. A kezedben tartott könyv és CD továbbsegít azon a csodálatos élethez vezető ösvényen, amelyen az Éld az életed elindított. Nem csupán arra kapsz választ, hogy mik a megerősítések, hogyan kell megfogalmazni és használni őket, de a konkrét témakörök – egészség, félelmek, kritikus gondolkodás, függőségek, megbocsátás, munka, pénz és gazdagság, barátok, szerelem, öregedés – és gyakorlatok segítségével pozitív változásokat idézhetsz elő az adott életterületeken. A CD-mellékleten található hangfelvétel további segítséget nyújt azokkal a megerősítésekkel kapcsolatban, amelyeket a saját hasznodra fordíthatsz. Fogj hát hozzá!

Louise L. Hay - Sana ​tu cuerpo
¿Cómo ​podemos optar por un enfoque positivo ante nuestras enfermedades? Cuando la desesperanza, el resentimiento y la falta de amor a nosotros mismosexplican el origen de nuestras dolencias, encontramos en Louise L. Hay una voz que propone abordarlos desde otra modalidad del pensamiento: aquélla que, sin vanidad o arrogancia, nos estimula a amarnos y aceptarnos tal cual somos aquí y ahora. Cuando este acto de autoaceptación tiene lugar, ocurre un pequeño milagro: la energía largamente derrochada en la desesperación se consagra ahora a sanar nuestras afecciones, a atemperar sus síntomas. Sana tu cuerpo define los nuevos modelos mentales que pueden hacer que empecemos a cambiar hoy, reemplazando la restricción que nos imponen los pensamientos negativos por la sanación y la liberación que nos otorga el amor a nosotros mismo.

Louise L. Hay - Cheryl Richardson - Kiemelkedő ​életet teremthetsz
Mindenki ​javíthat az életminőségén, ha gyakorolja az önmagáról gondoskodás művészetét, és olyan gondolatokra tanítja az elméjét, amelyektől jól érzi magát. Ha így teszel, örömteli élményeket vonzol, amelyek gazdagítják az életedet. Élj aggodalmaktól mentesen egy egészséges testben, rendelkezz bőséges jövedelemmel, miközben élvezed a kapcsolataidat! Megmutatjuk, hogyan változtathatod meg úgy az életedet, hogy többé ne áldozatnak érezd magad, hanem egy élvezetes élet teremtőjének. Gondolj olyan gondolatokat, amelyektől jól érzed magad, hozz olyan döntéseket, amelyektől jól érzed magad, és tégy olyan lépéseket, amelyektől jól érzed magad! - Louise L. Hay szavai világszerte számtalan ember számára szolgálnak útjelző lámpásként, kivezetve őket a kétségbeesés sötétjéből egy jobb élet világosságára. Egyszerűen és elegánsan megfogalmazott mély bölcsessége megadja az esélyt, hogy jól éld az életed, ami persze nem mindig könnyű. A könyv eléd tárja többek között annak fontosságát, hogy szeresd önmagadat és a testedet; hogy valódi jólétet és bőséget hozz a világnak; hogy pozitív kapcsolatokat alakíts ki mind a családod és a barátaid körében, mind pedig a munkahelyeden; és hogy méltóságteljesen és békésen nézz szembe a múló idővel. Miközben fejezetről fejezetre olvasod ezt a könyvet, észreveszed majd, hogy vállad ellazul, homlokod kisimul, oldódik benned a feszültség és a félelem, mert ráébredsz, hogy jobban is élhetsz. Fölfedezed, hogy benned is megvan a képesség egy kiemelkedő élet megteremtéséhez!

Louise L. Hay - Válaszd ​az életet
Amióta ​világhírű hazánkfia, Selye János felfedezte a stressznek a mindennapi életünkben betöltött meghatározó szerepét - mintha a stressz bennünket még a korábbinál is közelebbről érintene. Könyvünk szerzője, Louise L. Hay a stressz legyűrése érdekében már átvezetett bennünket egy mentális kezeléssorozaton, amelyet az ÉLD AZ ÉLETED című könyvében találunk. Másik műve, amely AZ ERŐ BENNED VAN címmel jelent meg, a bensőnkben rejlő gyógyító erők jelenlétét és természetét tárja fel. A világszerte ismert terapeuta, Louise L. Hay, most - a mű eredeti címével - egy hatalmas "Életet!" felkiáltással siet ismét a segítségünkre, és ad igazán okos és megfontolandó tanácsokat az "életküzdelemhez". Stresszoldó lelki-szellemi-testi gyakorlatai és számos konkrét helyzet megoldására tett javaslatai a gyerekkortól és késő öregségig ívelik át életünk lehetséges eseményeit - terveket, vágyakat, törekvéseket. Az itt közölt tudással - ezoterikus életszemlélettel - felvértezve már mindannyian nagyobb sikerrel valósíthatjuk meg legbensőbb vágyunkat: személyiségünk harmóniáját, sikerünket a személyes kapcsolatokban, a gazdagodásban s a szerelemben. Louise L. Hay nem ír elő kötelezően követendő mintákat, de ha újszerű, javaslatait a magunk egyénisége szerint alkalmazzuk, a teljes személyiségünk kiegyensúlyozottabbá, élettel telítettebbé válhat.

Louise L. Hay - Robert Holden - Az ​élet szeret téged
A ​szeretet az élet tánca mögött meghúzódó kreatív alapelv. Az élet szeret téged Louise Hay leggyakrabban használt megerősítése. Ez a gondolat képviseli legjobban életét és munkásságát. Louise és Robert együtt tekintik át, hogy mit is jelent ez a mondat a valóságban: Az élet nem veled, hanem érted történik. Őszinte és személyes beszélgetéseik során leásnak a dolgok legmélyére, hogy feltárják a szeretet hatalmának erejét. A könyv tele van inspiráló történetekkel, segítő meditációkkal és gyakorlatokkal. Az élet szeret téged egy izgalmas utazás, és egy kézikönyv is egyben. Minden fejezet végén egy spirituális gyakorlatot találsz, melynek segítségével az elméletet átültetheted a mindennapjaidba. Ne feledd! A cél nemcsak az, hogy megengedjük az életnek, hogy szeressen bennünket, hanem az is, hogy viszontszeressük az életet. Louise L. Hay Metafizikus oktató, előadó, író, könyvkiadó. Könyveit, köztük a legsikeresebbet, az Éld az életedet, több mint ötvenmillió példányban adták már el. Több évtizede segíti az embereket műveivel és előadásaival, hogy felfedezzék és használják saját teremtőerejük teljes skáláját személyes fejlődésük és öngyógyításuk javára. Louise munkáit lefordították 25 nyelvre és kiadták a világ 33 országában. Robert Holden Népszerű motivációs előadó és számos sikerkönyv szerzője, aki a pszichológia és a spiritualitás területén végzett haladó szellemű munkájával már szerepelt több népszerű tv-műsorban, valamint egy BBC dokumentumfilmben, melyet 20 országban több mint 30 millió ember látott. Arra tanítja az embereket, hogy az önvizsgálat révén tudatosabb és boldogabb életet éljenek. Meggyőződése, hogy az emberek nagy részének szüksége van egy magasabb fokú tudatosságra és tisztánlátásra.

Louise L. Hay - You ​Can Heal Your Life
Louise ​L. Hay, bestselling author, is an internationally known leader in the self-help field. Her key message is: "If we are willing to do the mental work, almost anything can be healed." The author has a great deal of experience and firsthand information to share about healing, including how she cured herself after being diagnosed with cancer.

Louise L. Hay - A ​hála ajándéka
Gyönyörűen ​illusztrált inspirációs napló Louise L. Hay munkásságának esszenciája alapján, csordultig tele mélyenszántó megerősítésekkel és nagyszerű motivációs gyakorlatokkal az önszeretetről, az örömről és a hálával teli életről. „Az élet nagyon egyszerű: Amit adunk, azt kapjuk vissza. A világegyetem mindig azt adja, amit meggyőződésünk szerint megérdemlünk. Függetlenül attól, milyennek látszik a probléma, valójában egyetlenegy megoldás létezik, és ez szeretni önmagunkat. A szeretet a csodaszer. Önmagunk szeretete csodákra képes az életünkben. Ehhez pedig a hála a kulcs.” – Louise Hay Azzal, hogy mindennap szakítasz némi időt arra, hogy számba vedd az áldásaidat, megnyílsz az előtt a megszámlálhatatlan sok jó előtt, amit a világegyetem adni akar neked. Találd meg a saját „hálás életszemlélet”-edet a Louise Hay írásai alapján összeállított inspiráló napló segítségével, amely magába foglalja az írónő időtálló gyakorlatait és megerősítéseit. Ezek oly mértékben segítenek elmélyíteni a hála érzését, hogy az idővel életed alapvető részévé válik. Miközben megtanulod szeretni önmagad és megváltozik a gondolkodásod, a világod megtelik szeretettel, örömmel, egészséggel, inspirációval és kalanddal – amilyennek mindig is lennie kellett volna. „Emlékezz rá, hogy a világegyetem szereti a hálás embereket. Minél inkább kifejezed a háládat az Életnek, az Élet annál többet ad, amiért hálás lehetsz.” Az önsegítő módszerek egyik úttörő tanítója vitathatatlanul Louise Hay volt, az Éld az életed!, Az erő benned van!, Az élet szeret téged és megannyi nagy sikert aratott könyve több mint 50 millió példányban kelt el világszerte. Harminc éven keresztül segítette az embereket megtalálni magukban a személyes fejlődés és öngyógyítás képességét.

Louise L. Hay - La ​force est en vous
" ​Aimez-vous vous-même", vous êtes merveilleux ! De ce principe essentiel découle le bonheur individuel et, de proche en proche, la guérison planétaire dont chaque jour qui passe nous confirme davantage la nécessité. Quand on commence à s'aimer, la vie s'améliore un peu plus chaque jour de façon surprenante. On se sent mieux. On accède aux emplois que l'on brigue; on obtient l'argent dont on a besoin. Les relations s'améliorent". Un livre positif dédié aux ressources intérieures de l'être humain, à son pouvoir, à sa créativité. Faites le plein de vitalité en suivant les conseils limpides et stimulants de l'auteur.

Louise L. Hay - El ​poder está dentro de ti
El ​poder está dentro de ti es la continuación de Usted puede sanar su vida. En el tiempo que ha pasado desde que escribiera ese libro se me han revelado nuevas ideas, y deseo compartirlas con todas las personas que me han escrito solicitando mayor información. Hay una cosa de la que me parece importante tener conciencia: el Poder que todos buscamos -fuera- está también dentro de nosotros, fácilmente accesible, a nuestra disposición para que lo empleemos de forma positiva. Que este libro te revele todo el poder que verdaderamente posees Siempre tenemos elección en el momento presente, siempre tenemos poder, y todo dependerá de cómo lo utilicemos. (Louise L. Hay)

Louise L. Hay - Ámate ​a ti mismo: cambiarás tu vida
Un ​manual de trabajo para aplicar en nuestra vida cotidiana las enseñanzas de Louise L. Hay. La autora nos propone ejercicios para"limpiar"nuestra mente y nuestra vida de todo cuanto obstaculiza nuestro crecimiento personal. Este manual de trabajo nos permite aplicar los principios de Louise L. Hay a una gran variedad de temas que afectan directamente nuestra vida: la salud, la autoestima, las adicciones, la intimidad, los miedos y las fobias, el dinero y la prosperidad, el trabajo, el sexo, la amistad... "Los ejercicios que aparecen en este manual te darán una nueva información sobre ti mismo y podrás hacer opciones nuevas. Si estás dispuesto, podemos crear juntos la forma de vida que tú dices querer." Louise L. Hay.

Louise L. Hay - David Kessler - Gyógyítsd ​meg a szíved
A ​Gyógyítsd meg a szíved írásakor az önmegerősítés égitestként ragyogó szellemi nagysága, Louise L. Hay és a híres gyász- és veszteségszakértő, David Kessler az embert érő veszteségek utáni gyógyulásról beszélgetnek. Louise és David azokat az érzelmeket és gondolatokat veszik sorra, amelyek akkor jelentkeznek, ha egy szakítás összetöri a szíved, a házasságod válással végződik, vagy egy szeretted eltávozik. Ez a csodálatos könyv, amelyben Louise megerősítései és a gondolat erejével kapcsolatos tanításai tökéletesen keverednek David több éves tapasztalatával a gyász sújtotta emberekkel végzett munkában, kivételes, új gondolkodásmódra tanít, miközben mélységes szeretetet és örömet hoz az életedbe. A veszteségek ellenére is folytatódik az életed. Ebben az időszakban: - segít nagyobb önismeretre és együttérzésre szert tenned, - fejleszti belső rugalmasságodat, - megtanít búcsút venni és békére lelni. Louise L. Hay, az Éld az életed, Az erő benned van, az Éld jól az életed most! és a Minden rendben című nemzetközi sikerkönyvek szerzője. Gyógyítói technikáinak és pozitív filozófiájának köszönhetően emberek milliói tanulták meg, miként tehetik teljesebbé életüket, hogy nyissák meg testi-, lelki-, és szellemi gyarapodásuk kapuját. Metafizikai előadó, tanító és a Hay House Kiadó alapítója és elnöke. David Kessler, a gyász és veszteség területének egyik legismertebb szakértője és előadója. Az Élet-leckék és az On Grief and Grieving című sikerkönyvek társszerzője a legendás Elisabeth Kübler-Ross mellett. Ő írta továbbá minden idők legnagyobb példányszámban eladott hospice-könyvét The Needs of the Dying címmel, amellyel elnyerte Teréz Anya méltatását.

Louise L. Hay - Cheryl Richardson - You ​Can Create An Exceptional Life
For ​countless people around the world, the words of Louise Hay have served as a beacon, leading them out of the darkness of despair and into the light of a better life. Cheryl Richardson is one of the many individuals whom Louise has greatly influenced . . . before going on to become a best-selling author herself. So what happens when these two combine their collective wisdom into one book? The result is what you’re now holding in your hands. As Louise and Cheryl engage in a series of empowering and intimate conversations, you’ll feel as if you’re simultaneously having lunch with your best friends and also attending a master class put on by two leaders of the self-empowerment movement. As they travel throughout North America and Europe together, Louise and Cheryl discuss a wide range of topics, including the importance of loving ourselves and our bodies; aging consciously; bringing true prosperity and abundance to the world; manifesting positive relationships—both with family and friends and in the workplace; and facing death in a dignified and peaceful way. These two amazing women are living proof that the spiritual principles they discuss in these pages really work. As you read, you’ll discover that you, too, have the ability to create an exceptional life!

Louise L. Hay - Mona Lisa Schulz - Gyógyítsd ​meg az elméd
"Bárki, ​aki kezébe veszi ezt a könyvet, és alkalmazza gyakorlati tanácsait, számíthat rá, hogy egész élete átalakul, és ő maga is új ember lesz." Dr. Joe Dispenza, a You Are the Placebo New York Times bestseller szerzője. Sokunknak okoz gondot, hogyan maradhat összeszedett, nyugodt és boldog egy percről percre változó világban. Miként sikerül megőriznünk elménk és emlékezetünk épségét, valamint lelki nyugalmunkat, mikor agyunkat és szervezetünket ingerek milliói érik? A szerzők az orvostudomány legfrissebb eredményeivel, együttérzésükkel és életismeretükkel felvértezve keresnek mindannyiunk által hasznosítható választ e kérdésekre. Gyógyítsd meg a testedet az orvosságok, a megerősítések és az intuíció segítségével! Az olvasó megtudhatja, mi játszódik le testében és elméjében, amikor: Szomorú, haragos vagy pánikba esik Valamiféle szer vagy kényszeres viselkedés rabja Nehezen koncentrál, tanul vagy rossz a memóriája Egy múltbeli trauma ködösíti el a tudatát Testi megbetegedésének oka bizonyos érzelmi állapot Ma szinte minden panaszt drága pirulákkal gyógyítunk, amelyekből folyvást újabbak és újabbak kerülnek a piacra. Holott az orvosok csupán a gyógyulás egyik útját kínálják. Test és elme egészségének megőrzésére ott vannak még az étrendi kiegészítők, a megerősítések és a különböző terápiák. Gondolkodásunk megváltoztatása helyreállíthatja a megromlott egyensúlyt. E kötet mindezeket az eszközöket az olvasó kezébe adja, hogy maga válassza meg, mi segíti hozzá leginkább az egészséges, kiegyensúlyozott élethez.

Louise L. Hay - Usted ​puede sanar su vida
El ​mensaje de Louise L. Hay es muy sencillo y básicamente se puede formular en pocas palabras. De hecho, a la autora le basta una de las páginas iniciales de esta obra para presentarnos lo esencial de su pensamiento. Para él lo importante es que lleguemos a comprender que lo que pensamos de nosotros mismos puede llegar a ser verdad para nosotros, que todos somos responsables en un cien por ciento de todo lo que nos sucede, lo mejor y lo peor. Porque cada cosa que pensamos está creando nuestro futuro, es decir, cada uno de nosotros crea sus experiencia con lo que piensa y siente. Y esto nos abre enromes posibilidades de cambio porque en nuestras mentes los únicos que pensamos somos nosotros. Cuando creamos paz, armonía y equilibrio en nuestras mentes, los encontramos en nuestras vidas. A partir de estos principios, Louise Hay nos sugiere una forma de vivir que tendrá como resultado una mayor autoestima, una convivencia en paz con nosotros mismos y los demás y la posibilidad de conseguir lo que queremos para nuestras vidas.

Louise L. Hay - Meditációk ​és pozitív megerősítések minden napra
"Ez ​az ébredés ideje. Tudnod kell azonban, hogy mindvégig biztonságban vagy. Hidd el, hogy biztonságos és békés átváltanod a régi szokásrendedből egy újba." Ez a gyönyörűen illusztrált könyv meditációk, spirituális terápiák és a szerző előadásainak gyűjteménye. Célja, hogy segítséget és útmutatást nyújtson a nehézségeket okozó életterületeken, így a mindennapos történésekre és tapasztalatokra összpontosít. Itt az ideje megszabadulni az idejétmúlt nézetektől és szokásoktól! A könyvbe foglalt meditációk és pozitív megerősítések támogatást nyújtanak és megnövelik önbizalmad egészen addig, amíg el nem hiszed, hogy igenis TE tudsz változtatni! "Itt az ideje, hogy többet megtudj saját magadról, és arról, mi mindenre vagy képes." Louise L. Hay Louise Hay emberek millióinak volt inspiráló tanítója a világ minden táján. Éld az életed! című bestsellere 1984-es kiadása óta több mint 50 millió példányban kelt el világszerte. A pozitív megerősítések változásokat beindító erejének élő példájaként vált híressé, és több mint harminc felnőtteknek és gyermekeknek szóló könyv szerzője is volt. A könyvek mellett Louise számos hang- és videóanyagot, kártyapaklit, online kurzust és más forrásokat is létrehozott, melyek az egészséges, örömteli és kiteljesítő életvezetést szolgálják.

Louise L. Hay - The ​Power is Within You
In ​The Power Is Within You, Louise L. Hay expands her philosophies of loving the self through: -learning to listen and trust the inner voice; -loving the child within; -letting our true feelings out; -the responsibility of parenting; -releasing our fears about growing older; -allowing ourselves to receive prosperity; -expressing our creativity; -accepting change as a natural part of life; -creating a world that is ecologically sound where it's safe to love each other' -and much more. She closes the book with a chapter devoted to meditations for personal and planetary healing.

Louise L. Hay - Tükörmeditációk
„A ​tükör visszatükrözi, mit gondolsz magadról. Azonnal megmutatja, mikor hárítasz, és mikor vagy nyitott, együttműködő. A leghatékonyabb megerősítések azok, amelyeket hangosan, a tükör előtt, mélyen saját szemedbe nézve mondasz el.” Louise Hay Louise Hay régóta dolgozik az általa kifejlesztett tükörmeditációs terápiával. Ez a mindenki számára használható módszer javítja önmagunkhoz fűződő kapcsolatunkat, és utat nyit egy boldogabb, teljesebb élet felé. Louise először foglalja össze ennek az egyszerű, ám annál hatásosabb eljárásnak a lényegét. A könyvbe foglalt 21 napos programjából megtudhatod: • Hogyan engedd el a múltat • Hogyan tegyél szert nagyobb önbizalomra • Hogyan szabadulj meg a haragtól • Hogyan bocsáss meg magadnak és azoknak, akik ártottak neked • Hogyan hozd helyre emberi kapcsolataidat • Miként élj stresszmentes életet Fedezd fel TE magad, mennyi mindenre lehet pozitív hatással az életedben a tükörmeditáció.

Louise L. Hay - A ​sikeres nő
Az ​amerikai szerző abból a közvélemény által szentesített "tényből" indul ki, hogy a nő másodrendű ember, nem önálló, hanem a férfiaknak kiszolgáltatott: "A nőket alárendelték a férfiak kénye-kedvének és hiedelemrendszerének. Közölték velünk, hogy mit tehetünk, mikor tehetjük és hogyan?" Az emancipációs mozgalmak vezetői kezdetben - érthető módon - minden elfojtott indulatukat a férfiaknak szegezték. Mára eljutott a női egyenjogúságért folytatott harc arra a szintre, hogy szóvivői úgy lássák: "elérkezett az idő, hogy megszabaduljunk a bennünk felgyülemlett dühtől, és hozzálássunk annak az egyenrangúságon alapuló világnak a megteremtéséhez, amelyben ezentúl élni akarunk". - A főként nőolvasók figyelmére számot tartó kötetben e gondolat megvalósításáról olvashatnak az érdeklődők.

Louise L. Hay - Bízz ​az életben!
Louise ​L. Hay, az önfejlesztés és a pozitív megerősítések nemzetközileg elismert vezéregyénisége emberek millióira volt hatással. Művei több mint 50 millió példányban jelentek meg világszerte. Élete és munkássága előtti tisztelgésként most egy válogatást tartasz a kezedben inspiráló tanításaiból, melyek legnagyszerűbb munkáiból származnak. Ez a 366 bejegyzés nap mint nap emlékeztet majd rá, hogy bízz az Életben. Louise ezt így fogalmazta meg: _"Egészen egyszerűen abban hiszek, hogy amit adunk, azt kapjuk vissza. Mindannyian_ _hozzájárulunk, és felelősek vagyunk azokért az eseményekért, melyek az életünkben_ _megtörténnek - a jó és az úgynevezett rossz is idetartozik. Tapasztalataink kimondott_ _szavaink és gondolataink alapján alakulnak. Ha békét és harmóniát teremtünk a_ _gondolatainkban, és pozitívan gondolkodunk, pozitív tapasztalatokat és hasonló_ _gondolkodású embereket vonzunk majd be. Lényegében azt mondom tehát, hogy amit_ _magunkról és az Életről hiszünk, az válik valóssággá számunkra."_ Az _Élet szeret téged_ volt Louise kézjegy-megerősítése. Ez gondolatainak szíve, mely legjobban fejezi ki egész életét és munkásságát. De az _Élet szeret téged_ több mint megerősítés. Az ősbizalom filozófiájára mutat, amely arra biztat minket, hogy bízzunk a "nagybetűs" Életben - amely a minden dolog mögött munkálkodó Végtelen Intelligenciára utal. Az Élet mindig a javunkat szolgálja, és minél jobban szeretjük, az Élet is annál jobban szeret minket. Az első lépés a bizalom ösvényén az, hogy hajlandók vagyunk a szeretetet beengedni. Ha jobban szeretjük magunkat, egymást is valóban jobban tudjuk szeretni. Így válunk szeretetteljes jelenlétté a világban - valaki olyanná, aki teljes szívből mondja azt a megerősítést, hogy Szeretem az Életet, és az Élet szeret engem.

Louise L. Hay - Oui, ​je peux
Dans ​ce livre concis et pourtant bourré d'informations (à écouter sur le CD inclus ou à lire dans vos temps libres) LOUISE L. HAY vous montre que vous pouvez modifier et améliorer pratiquement tous les aspects de votre vie, simplement en maîtrisant la technique des affirmations. Elle explique que chaque pensée qui se forme dans votre esprit et chaque mot que vous prononcez constituent une affirmation.

Louise L. Hay - Todo ​está bien
En ​Todo está bien, Louise L. Hay, autora de otras obras de autoayuda de éxito como El poder está dentro de ti o Usted puede sanar su vida, y la Doctora Mona Lisa Schulz, nos enseñan como podemos curar nuestro cuerpo a través de la medicina, las afirmaciones y la intuición. Un libro claro y conciso que ofrece claves para mejorar nuestra salud y bienestar. Louise L. Hay, conferenciante y profesora metafísica, lleva vendidos más de 50 millones de libros en todo el mundo. Durante más de veinticinco años, Louise ha ayudado a cientos de personas a descubrir e implementar todo el potencial de su propia creatividad para el crecimiento personal y la autosanación. La Doctora Mona Lisa Schulz es neuropsiquiatra y profesora asociada de psiquiatría en la escuela de Medicina de la Universidad de Vermont y es autora de diversos libros. Todo está bien plantea el principio científico que encontramos detrás de las afirmaciones del bestseller Usted puede sanar su vida. Las autoras analizan las conexiones entre los siete centros de nuestro sistema de chakras y el cuerpo, a la vez que exploran las posibles causas mentales de las manifestaciones físicas de la enfermedad; todo ello acompañado de numerosos ejemplos de personas que han tenido que afrontar enfermedades y que han conseguido curarse.

Kollekciók