Ajax-loader

Will Mabbitt könyvei a rukkolán


Will Mabbitt - Mabel ​Jones and the Doomsday Book
Would ​you agree to go on a perilous TOP SECRET mission to save your best friend from the creaking gibbet? Mabel Jones is on her way to the city of Otom in search of the legendary Doomsday Book - an ancient document that might help her save the hooman race. But Otom is a dangerous place, packed with soldiers, spies and stinking rebels. Can Mabel escape with the book, or will she fall victim to the dreaded Grand Zhoul . . . ? The third adventure in the hilarious Mabel Jones series, written by Will Mabbitt and illustrated by Ross Collins.

Will Mabbitt - Mabel ​Jones és a Tiltott Város
Te ​mit tennél, ha bűvös indák bújnának elő a gardróbból, és ellopnák a kishúgodat? Ha Mabel Jones lennél, akkor nem félnél semmitől, és követnéd őket! Még ha ez azt is jelenti, hogy be kell hatolnod egy veszedelmes dzsungelbe, ahol halálos szörnyeket és mérgezett cukorkákat legyűrve juthatsz csak a Tiltott Városba. De vajon Mabel sikerrel jár-e, és kimenti húgát a gonosz Boszorkánykirálynő karmaiból? Vagy sosem látjuk őt viszont? "Csak a szél fütyülése az összedőlt épületek közt... Csak a páfrány surrogása a repedt aszfalton... És ha ott lennénk (és legyünk hálásak, hogy nem vagyunk, de ha ott lennénk), látnánk egy vén boszorkányt, aki mosolyog, és lefordítja a dzsungel elsuttogott szavait. - Úton van. A Mabel Jones nevezetű közeledik."

Will Mabbitt - The ​Unlikely Adventures of Mabel Jones
Have ​you ever picked your nose? Have you ever picked your nose and EATEN IT? Have you ever picked your nose, eaten it, and, by doing so, opened a portal to a world run by PIRATES? Mabel Jones has. Kidnapped, Mabel is forced to serve aboard The Feroshus Maggot with the strangest crew you’ll ever meet. And the captain—an odious wolf named Idryss Ebenezer Split—won’t let her go until she helps the pirates uncover the treasure they seek. Mabel’s voyage takes her across the Greasy Pole of Certain Death, into the belly of a whale, and underground to a decrepit crypt. And she does it all…in pajamas! Read on if you dare. You are promised a most unlikely adventure.

Will Mabbitt - Mabel ​Jones and the Forbidden City
Mabel ​Jones is ready for her second unlikely adventure - another hilarious story by Will Mabbitt, illustrated by Ross Collins. What would you do if hungry vines emerged from your wardrobe and stole your baby sister? If you're Mabel Jones and afraid of nothing, you'd follow! Between Mabel and her goal is a dangerous jungle, filled with deadly monsters and poisoned jelly babies. Can she defeat the Witch Queen and rescue her sister, or is this the last we'll see of Mabel Jones . . .?

Will Mabbitt - Mabel ​Jones és az Ijesztő Kukac
Raboltak ​már el kalózok az éjszaka közepén? És kényszerítettek arra is, hogy végigjárd a Biztos Halál Csúszós Rúdját? Hívott már ki végzetes tejivó versenyre egy hatalmas medve? Kerestél valaha titokzatos kincset veszedelmes kalandok közepette? Micsoda?! Még nem?! Akkor neked Mabel Jones kalandjai biztos túlságosan is izgalmasak, bizsergetőek és RÉMISZTŐEK lesznek. Azonnal tedd le ezt a könyvet!* *Nehogy komolyan vedd, csak vicceltem! Ha esetleg véletlenül egy felnőtt kezébe kerülne ez az ajánló... Szerencsére ez már olyan kis betű, hogy az ő öreg szemük nem tudja elolvasni. Igazából éppen azt tanácsolom, hogy egy pillanatig se habozz, fogj neki azonnal, mert ez a könyv annyira megnevettet majd, hogy chips fog potyogni az orrodból! 8 éves kortól

Kollekciók