Ajax-loader

Béres Alexandra könyvei a rukkolán


Béres Alexandra - Ízek a paradicsomból
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Béres Alexandra - SHAPE Kiadvány - 4 hetes fogyókúra napló
Sokféle fogyókúrás módszert kipróbáltál már? Csak ideig-óráig tartott a hatás? Szandra nem pusztán egy diétát, hanem komplex életmódprogramot kínál: Nagy szabadságot nyújt: te magad állítód össze az étrended ( kedved és ízlésed szerint.) A program abban segít, hogyan tedd ezt: a súlykontroll indexek és a javasolt mennyiségek mutatják az utat!

Béres Alexandra - Imádok ​enni!
Őszintén ​szólva valóban imádok enni! Egyeseknek talán közhelynek tűnhet a megállapítás csak úgy, profán módon "odavetve". Mégis fontosnak tartom leírni, eloszlatandó néhány tévhitet. Le kell írnom, hiszen a mindennapjaim során számtalanszor szembesülök a megjegyzéssel: persze, könnyű neked, te nem eszel soha semmit, biztosan folyton csak magokat rágcsálsz! Pedig ma már semmi nem áll tőlem távolabb, mint a "gasztronómiai önsanyargatás". Sőt, mióta tinédzseréveimet magam mögött hagytam, a kulináris kalandokat annyira fontosnak tartom, hogy azok kivétel nélkül egy-egy utazásom meghatározó élményforrásai. Ilyenkor igyekszem nyitott szemmel járni, felcsipegetni ötleteket, amelyeket utána az otthoni kísérletezgetés során - Budai Lacival átbeszélve, picit átalakítva - megpróbálunk az én ízlésemre formálni és, ha lehet, beilleszteni a Súlykontroll Program rendszerébe is. Ebben a könyvben ilyen recepteket gyűjtöttünk össze. Remélem, örömmel fogadjátok, és segítséget tudunk nyújtani vele egyensúlyotok megteremtésében is!

Béres Alexandra - Súlykontroll ​program
"Már ​régen lapozgathatnád ezt a könyvet, ha lett volna elég önbizalmam. Az utóbbi években azonban egyre több tanácsot kértetek tőle, így végül 2005-ben arra gondoltam, fontos lenne, ha egy átfogó programmal mindazoknak segíteni tudnék, akik bíznak bennem. Nem ígérek csodát, amely segítségével varázsütésszerűen megváltozik az életed, de segítek megmutatni és megtalálni azt az utat, amely a táplálkozási egyensúlyra épülve a mozgás, a táplálkozás és a lélek harmóniáját-összhangját teremti meg úgy, hogy megszabadulsz a felesleges kilóktól. Csodát nem ígérek. Nem is ígérhetek, hiszen a csoda benned van! Találd meg!" (A szerző)

Kollekciók