Ajax-loader

Cressida Cowell könyvei a rukkolán


Cressida Cowell - Bálnanézőben
EZ ​ITT A LOMBHÁZI CSALÁD! A Lombházi család egy olyan időgépet talált fel, amely víz alatt, havon és jégen, dzsungeleken és hatalmas síkságokon is képes átutazni, hogy csodálatos múltbéli és jelenkori állatokat tanulmányozhassanak. Tarts velük kalandjaikon a vadonban!

Cressida Cowell - A ​Triceratops nyomában
A ​Lombházi család épített egy időgépet, hogy visszautazhassanak az időben, és tanulmányozhassák a dinoszauruszokat! Légy része Te is elképesztő kalandjaiknak…

Cressida Cowell - Így ​törd össze egy sárkány szívét
2002 ​nyarán egy kisfiú a tengerparton ásás közben papírokkal teli dobozra bukkant. III. Hablaty Harákoló Harald, a híres Viking Hős, Sárkánysuttogó és Kardforgató Mester emlékiratainak nyolcadik kötete volt a dobozban. Megtudhatjuk belőle, hogyan nézett Hablaty farkasszemet a halállal, amikor azt hitte, az a sors vár rá, hogy vesszőkosárban tálalják fel a Szörnynek a Gárgyulók szigetén, hogyan ismerte meg Mégvadabbnyugat Trónjának titkát, és hogyan derítette ki, mi történt ősével, II. Hablaty Harákoló Haralddal...

Cressida Cowell - A ​Nukkalave pikkelye
Ábránd ​és Czár menekülni kénytelen, üldözik őket: harcosok, varázslók, és ami a legrosszabb: boszorkányok is. Ábránd harcos, van egy elvarázsolt kanala, az egyik szeme varázserővel bír. Czár varázsló, kezén veszélyes boszorkányjel van. Vajon megtalálják a boszorkányoktól megszabadító varázsszer hozzávalóit, mielőtt a boszorkánykirály megkaparintaná a vasra is ható varázslatot? Rémisztő, fordulatos kaland vár a két főhősre, és VALAKI elárulja majd őket... A nagysikerű Hajdan varázslói sorozat harmadik része még izgalmasabb kalandokkal várja olvasóit.

Cressida Cowell - A ​Hero's Guide to Deadly Dragons
It's ​Hiccup's birthday, but that's not going to keep him from getting into trouble. To save his dragon, Toothless, from being banished, Hiccup must sneak into the Meathead Public Library and steal the Viking's most sacred book. But the Vikings see books as a dangerous influence, and keep them locked up and under heavy guard. To save his friend, Hiccup must brave the Hairy Scary Librarian and his dreadful army of Meathead Warriors and face off against the formidable Driller-Dragons. Will he make it out and live to see his next birthday?

Cressida Cowell - Amikor ​az ikrek felmásztak egy Camarasaurus hátára
A ​Lombházi család épített egy időgépet, hogy visszautazhassanak az időben, és tanulmányozhassák a dinoszauruszokat! Légy részese Te is elképesztő kalandjaiknak…

Cressida Cowell - The ​Incomplete Book of Dragons
Long ​ago, the world was full of dragons. But what happened to them? Where are they now? These pages are taken from the notebooks of Viking Hero Hiccup Horrendous Haddock the Third when he was just a boy. A keen dragonwatcher, Hiccup paints a picture of the brilliance and fire and spirit of that lost dragon world. Featuring dragon profiles, dragon anatomy, dragon riding tips and lots more must know info e.g. how to spot the difference between an arsenic adderwing and a glow worm (you don't want to mix those two up) and what to do when confronted with a Hellsteether. This is a must for all keen dragonwatchers out there... How to Train Your Dragon is now a major DreamWorks franchise. How to Train Your Dragon 2 hits cinemas in Summer 2014 starring Gerrard Butler, Cate Blanchett and Jonah Hill and the TV series, Riders of Berk, can be seen on CBeebies and Cartoon Network. Read the rest of Hiccup's exploits in How to Train Your Dragon Books 1-11. Check out www.howtotrainyourdragonbooks.com for games, downloads, activities and sneak peeks!

Cressida Cowell - Így ​szerezd meg a Sárkánykövet
Elkezdődött ​a Sárkánylázadás, sötét napok köszöntöttek a Vikingekre. Hablaty Számkivetett lett, de ez sem akadályozhatja meg abban, hogy életének legnehezebb és legfontosabb küldetésére induljon. Meg kell találnia a Sárkánykövet, mert csak így mentheti meg a népét... de hol kezdje a keresést? Ne maradjatok le Hablaty eddigi legveszélyesebb kalandjairól!

Cressida Cowell - Hajdan ​varázslói
Hajdan ​létezett varázslat, a sötét erdőben élt. Aztán megjelentek a harcosok... Czár varázslófiú, de nincs varázsereje. Bármit megtenne, hogy legyen. Ábránd harcoslány, de van nála valami, amit tilos magánál tartania, valami varázslatos. Bármit megtenne, hogy ezt eltitkolja. Amikor útjaik keresztezték egymást, Czárnak és Ábrándnak el kell felednie a nézeteltéréseket, ha el akar jutni a Harcos-erőd szigorúan őrzött tömlöceibe. Ahol mozgolódni kezd valami, ami évszázadokon át aludt... A könyv szerzője CRESSIDA COWELL az ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYODAT című könyvsorozat írója és illusztrátora. A Hajdan varázslói egy új sorozatának első kötete, amely Nagy-Britanniában és számos nyugat-európai országban heteken keresztül vezeti az eladási listákat.

Cressida Cowell - How ​to Speak Dragonese
Toothless ​has been captured, the nanodragon is about to be gobbled and Sharkworms are on the loose. Once again we are relying on Hiccup to be a Hero.

Cressida Cowell - Így ​utazz sárkányviharon
III. ​Hablaty Harákoló Harald nagyszerű kardforgató, sárkánysuttogó volt, s emellett a valaha élt legnagyobb viking hős. Emlékiratai azonban azokkal az időkkel foglalkoznak, amikor Hablaty még csak egy nagyon is hétköznapi kisfiú volt, akinek nagyon nehezen ment a hősködés. Hablatynak három hónapja, öt napja és hat órája van, hogy visszajusson a Hibbant-szigetre, megmentse az apját, megküzdjön a sarki kígyókkal ÉS megnyerje a törzsek közötti éves barátságos úszóversenyt. Vajon sikerül neki?

Cressida Cowell - Így ​beszélj sárkányul
III. ​Hablaty Harákoló Harald, a valaha élt legnagyobb viking hős története folytatódik! Ha Harald nem lenne, akkor valószínűleg a vikingek már kihaltak volna. Először a Gigantikus Maximus, aztán a Számkivetett kalózok, most pedig a Rómaiak törnek az életükre. De hogy is kezdődött az egész? Hablaty és jó barátja, Halvér az első Ellenséges Hajó Megszállása nevezetű órán a halászok megfélemlítése helyett véletlenül eltévednek, és egy római hajót szállnak meg, ahol megpillantják a halottnak hitt Álnok Alvint. Nagyot téved Hablaty, amikor azt hiszi, nem fordulhatnak rosszabbra a dolgok. Kezdetnek például ellopják tőle az Így tanulj sárkányul című könyvét. Továbbá Fogatlan fogságba kerül, egy minisárkányból majdnem vacsora lesz, a Cápaférgek pedig elszabadulnak... Haraldnak ismét Hősként kell helytállnia... ,,Remek mese egy kezdetben (is) ügyefogyott fiúról, aki fokozatosan ráeszmél, milyen tehetségek szunnyadnak benne. Ahogy haladunk előre, Harald apró léptekkel bár, de egyre közelebb kerül a Hőssé váláshoz, bár ez nem megy olyan könnyedén, mint a hollywoodi séma szerint. Kezdetben saját apja sem hisz benne, ellenlábasa, a vad és erős (és büdös) Takonypóc sokszor egyenesen a halálát kívánja, és a folyton primadonnát játszó sárkánya is alaposan megnehezíti az életét." meseutca.hu

Cressida Cowell - How ​to Train Your Dragon
Chronicles ​the adventures and misadventures of Hiccup Horrendous Haddock III as he tries to pass the important initiation test of his Viking clan, the Tribe of the Hairy Hooligans, by catching and training a dragon.

Cressida Cowell - Hősök ​kézikönyve a halálos sárkányokhoz
III. ​Hablaty Harákoló Harald nagyszerű kardforgató, sárkánysuttogó volt, s emellett a valaha élt legnagyobb viking hős. Emlékiratai azonban azokkal az időkkel foglalkoznak, amikor Hablaty még csak egy nagyon is hétköznapi kisfiú volt, akinek nagyon nehezen ment a hősködés. A Szőrös Huligánok törzsének reménysége és örököse, Hablaty a tizenkettedik születésnapját ünnepli, de semmi sem a terv szerint alakul. A Mócsing Közkönyvtár egyik ablakpárkányán - száz méterrel a föld felett - álldogál reszketegen, hogy bejusson a négyszáz harcos, tucatnyi fúrósárkány és a félelmetes kardvívó, a Szőrösszívű Könyvtáros védte épületbe. Hogyan keveredett már megint ekkora slamasztikába a kicsi, vézna, vörös hajú viking hős? Tarts Hablattyal és barátaival újabb kalandjukon, hogy megtudd, hogyan kell elbánni egy patkányféreggel, miért nem érdemes ellopni egy Lopakodósárkányt, és lesz-e végül Hablatynak születésnapi ajándéka!

Cressida Cowell - How ​to Steal a Dragon's Sword
Ever ​since the woods of Berserk burned down, dark days have come to the Archipelago. Dragons are beginning to revolt against their Masters, Old Wrinkly is missing, and the waters have risen, flooding fields and washing away entire villages. Worst of all, the wicked witch Excellinor has returned -- and she wants Hiccup's sword. Can Hiccup muster the courage to protect his sword, find Old Wrinkly, and stop Excellinor from revealing that he has the Slavemark?

Cressida Cowell - A ​behemót utolsó lehelete
EGYSZER ​már megesett. Csak nem történhet meg...KÉTSZER? Ábránd harcos ugyan, de van egy varázsigés könyve. Czár varázsló ugyan, de kezén veszélyes boszorkányjelet visel. Ábrándot és Czárt elképzelhetetlenül magas fal választja el egymástól. És fogy az idő... Eleve nem sok esély volt arra, hogy ez a két hős valaha összefusson egymással. Lehetséges lenne, hogy az a sorsuk, hogy MÉG EGYSZER találkozzanak? A könyv szerzője CRESSIDA COWELL az ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYODAT című könyvsorozat írója és illusztrátora. A Hajdan varázslói - A behemót utolsó lehelete egy új sorozatának második kötete, amely Nagy-Britanniában és számos nyugat-európai országban már heteken keresztül vezeti az eladási listákat. A nagy sikerű HAJDAN VARÁZSLÓI című könyvhöz a sussexi táj adta az ihletet, ahol Cressida nagymamája felnőtt.

Cressida Cowell - Így ​neveld a sárkányodat
III. ​Hablaty Harákoló Harald nagyszerű kardforgató, sárkánysuttogó volt, s emellett a valaha élt legnagyobb viking hős. Képes lesz Hablaty átmenni a Beavatási Próbán egy fogatlan sárkánnyal, és képes lesz szembeszállni a Sárkányus Giganticus Maximusszal, mielőtt az felfalna minden vikinget a Hibbant-szigeten? Ideje Hablatynak megtanulni, hogyan lehet Hős. A kritikusok és a nézők szívét egyaránt elnyerte a DreamWorks Animation produkciójában készült Így neveld a sárkányodat című film. A film alapját szolgáló könyv - Harald emlékiratainak első kötete – egy részletesebb és még színesebb világot mutat be, ahol a filmből már jól ismert szereplők újabb lélegzetelállító kalandokba keverednek.

Cressida Cowell - Így ​lopd el egy sárkány kardját
III. ​HABLATY HARÁKOLÓ HARALD nagyszerű kardforgató, sárkánysuttogó volt, s emellett a valaha élt legnagyobb viking hős. Rossz idők járnak a Barbár-szigetvilágra - mintha átok ülne a világon! Vajon meg tudja Hablaty őrizni a kardját? El tud fojtani egy sárkánylázadást? És meg tudja akadályozni, hogy Alvin legyen Mégvadabbnyugat következő Királya? "Aki még nem fedezte fel magának Hablatyot, az a kortárs gyermekirodalom egyik legnagyszerűbb történetéből maradt ki." GUARDIAN

Cressida Cowell - Így ​tanulj sárkányul
Fogatlan ​fogságba kerül, a minisárkányból majdnem vacsora lesz, a Cápaférgek pedig elszabadultak. Haraldnak ismét hősként kell helyt állnia...

Cressida Cowell - The ​Complete Book of Dragons
This ​guide is a must-have for fans of the New York Times bestselling How to Train Your Dragon series that inspired the hit move and TV show. This gift book features all of the dragon species from the series plus brand-new ones created just for this book, with color illustrations of each and every one!

Cressida Cowell - Így ​harcolj egy sárkány dühével
A ​Végső Ítélet napja van. Estére vagy az emberekre, vagy a sárkányokra a kipusztulás vár. Álnok Alvint hamarosan Mégvadabbnyugat királyává koronázzák Holnap szigetén. Uralkodását azzal fogja kezdeni, hogy minden sárkányt eltüntet a föld színéről. A sárkányok sorsa egy fiú kezében van: III. Hablaty Harákoló Haraldéban. Ha Hablaty nem tudja legyőzni Álnok Alvint, akkor az összes ember ÉS sárkány kipusztul. Hablatynak bizonyítania kell, egyszer és mindörökké. Eléri vajon Hablaty - barátai, Halvér, Kamikazi és Fogatlan segítségével -, hogy végre ő legyen a KIRÁLY? És fennmaradnak a sárkányok?

Cressida Cowell - The ​Wizards of Once
From ​the bestselling author of How to Train Your Dragon comes an exciting high-adventure series - set in an ancient, magical time, full of Wizards, Warriors, Giants and Sprites. This is the story of a young boy Wizard and a young girl Warrior who have been taught to hate each other like poison; and the thrilling tale of what happens when their two worlds collide. Perfect for boys and girls who love fantasy adventure ... Once there was Magic, and the Magic lived in the dark forests. Wizard boy, Xar, should have come in to his magic by now, but he hasn't, so he wants to find a witch and steal its magic for himself. But if he's got any chance of finding one, he will have to travel into the forbidden Badwoods. Xar doesn't realise he is about to capture an entirely different kind of enemy. A Warrior girl called Wish. And inside this book, at this very moment, two worlds collide and the fate of the land is changed forever. In a whirlwind adventure, Xar and Wish must visit the dungeons at Warrior fort, and face the evil Queen. But something that has been sleeping for hundreds of years is stirring ...

Cressida Cowell - Így ​védd ki egy sárkány átkát
III. ​Hablaty Harákoló Harald nagyszerű kardforgató, sárkánysuttogó volt, s emellett a valaha élt legnagyobb viking hős. Emlékiratai azonban azokkal az időkkel foglalkoznak, amikor Hablaty még csak egy nagyon is hétköznapi kisfiú volt, akinek nagyon nehezen ment a hősködés. Vikingföldön mindig hideg a tél. Ilyen hideg telet azonban száz éve nem éltek a vikingek. Olyan hideg volt, hogy a sárkányok hibernálták magukat. De természetesen az ifjú kalóztanoncoknak ez nem ok a pihenésre, hiszen nagy megmérettetés áll előttük. A vikingek az év hat hónapjában hóban éltek, ezért egy viking harcosnak legalább olyan jól kellett bánnia a sílécekkel, mint a hajó kormányrúdjával. A fiúknak ezúttal az úgynevezett síelve nyíllal vadászatot kell elsajátítaniuk. Feladatuk abból állt, hogy lesíeljenek a Belső-szigetek legmagasabb csúcsáról, és közben annyi féligpettyes hókopáncsot nyilazzanak le, amennyit csak tudnak. Viszont valami történt Halvérrel, Hablaty legjobb barátjával, amire senki nem tudja a magyarázatot és aminek köze lehet egy Mérges Siklósárkány harapásához. Az ellenszer pedig a zöldség, amelyet senki sem mer megnevezni.... egy krumpli. De hol lehet ilyen csodaszerre szert tenni? Útja során Hablatynak meg kell küzdeni a borzalmas Cápasárkányokkal, Halálfoggal és az őrült Huligánokkal, hogy Hőssé válhasson... ismét.

Cressida Cowell - Így ​fejtsd meg a tűzkő titkát
III. ​Hablaty Harákoló Harald nagyszerű kardforgató, sárkánysuttogó volt, s emellett a valaha élt legnagyobb viking hős. Emlékiratai azonban azokkal az időkkel foglalkoznak, amikor Hablaty még csak egy nagyon is hétköznapi kisfiú volt, akinek nagyon nehezen ment a hősködés. A sorozat következő részében a vulkán kitörni készül és a vérmes Pusztító sárkányok már a karmaikat fenik. Vajon Hablatynak és csapatának sikerül megmentenie a barbár szigetvilágot?

Cressida Cowell - How ​to Fight a Dragon's Fury
Dragons ​vs Humans: is this the end? Find out in the twelfth book in the How to Train Your Dragon series. It is the Doomsday of Yule. At the end of this day, either the humans or the dragons will face extinction. Alvin the Treacherous is about to be crowned the King of the Wilderwest on the island of Tomorrow. His reign of terror will begin with the destruction of dragons everywhere. The fate of the dragon world lies in the hands of one young boy as he stands on the nearby isle of Hero's End with nothing to show, but everything to fight for. Hiccup Horrendous Haddock the Third's Quest is clear. First he must defeat the Dragon Guardians of Tomorrow and prove that he is in fact the rightful king, even though Hiccup has none of the King's Things and Alvin the Treacherous has all ten of them. And then he faces his final battle: Hiccup must fight the Dragon Furious and end the Rebellion ...ALONE. As Doomsday draws to an end can Hiccup be the Hero of the hour? Will the dragons survive? How to Train Your Dragon is now a major DreamWorks franchise. How to Train Your Dragon 3 is scheduled for 2017 starring Cate Blanchett and Jonah Hill and the TV series, Defenders of Berk, can be seen on CBBC and Netflix. Read all of Hiccup's exploits in the series: How to Train Your Dragon, How to Be a Pirate, How to Speak Dragonese, How to Cheat a Dragon's Curse, How to Twist a Dragon's Tale, A Hero's Guide to Deadly Dragons, How to Ride a Dragon's Storm, How to Break a Dragon's Heart, How to Steal a Dragon's Sword, How to Seize a Dragon's Jewel and How to Betray a Dragon's Hero. Check out the brilliant website at www.howtotrainyourdragonbooks.com It's the place to go for games, downloads, activities and sneak peeks!

Cressida Cowell - Twice ​Magic
Enter ​a land of wizards, warriors, mythical creatures and powerful magic in an exciting fantasy adventure from the author of How To Train Your Dragon. Witches are creating havoc in the Wildwoods and danger lurks behind every tree trunk. Wish is in possession of a powerful, Magic Spelling Book; Xar has a dangerous Witchstain on his hand. Together they can save the Wildwoods from the curse of the Witches but they are separated by the highest wall imaginable, and time is running out ... It was unlikely that these heroes should meet in the first place. Is it possible they are destined to meet TWICE?

Cressida Cowell - Hiccup ​The Viking Who Was Seasick
Long ​ago, in a fierce and frosty land, there lived a little Viking. Hiccup wasn't big and tough like his fellow Vikings. In fact, he was a little timid and worried a lot - and what worried him most was going to sea for the very first time...

Cressida Cowell - Így ​árulj el egy hőst
A ​Gyilkos-hegység magas csúcsai között, álnok ködben bujkál Hablaty a Sárkányjel szövetségeseivel. Holnap partjait a boszorka vámpír kémsárkányai őrzik - Hablaty azonban elhatározta, hogy ő lesz Mégvadabbnyugat királya. Ki tudja játszani a sárkányokat, és vissza tudja lopni a király dolgait Alvintól a Végső Ítélet napja előtt? És vajon van Hablaty csapatában olyan, aki mindenkit elárulna? NE HAGYD KI HABLATY ÚJ KALANDJAIT!

Cressida Cowell - How ​to Seize a Dragon's Jewel
The ​story continues in the tenth volume of Hiccup's How to Train Your Dragon memoirs. When we last left Hiccup things were getting very dark indeed. The Dragon Rebellion has begun. Snotlout is the new Chief of the Hooligan Tribe. Stoick has been banished and given the Slavemark. And Alvin the Treacherous has EIGHT of the King's Lost Things, and has been proclaimed the new King of the Wilderwest ... But what can Hiccup do, now all alone and in exile, hunted by both humans and dragons? Can he find the Dragon Jewel, mankind's last and only hope? And if he does, what will he do with it?

Cressida Cowell - Drachenzähmen ​leicht gemacht
Hicks ​ist der Außenseiter des Wikingerstammes. Doch mehr unfreiwillig als freiwillig schafft er es, für alle der Held zu werden. Und das durch seine einmalige aber belächelte Fähigkeit, mit Drachen zu sprechen. Dazu ist er auch noch ziemlich schlau - im Gegensatz zu den meisten anderen Wikingern - und kann den fiesen Seedrachen überlisten.

Cressida Cowell - How ​to Ride a Dragon's Storm
Hiccup ​has three months, five days and six hours to discover America, get back to Berk, save his father, battle Polarserpents, AND win the annual Inter-Tribal Friendly Swimming Race. Can he do it? "(Tick-tock-tick-tock-tick-tock)" Find out in this brand new Hiccup adventure bursting with swash-buckling adventure, mad-cap humour, and lots more deadly dragons... A must read for every hero who has a little trouble being as heroic as he would like.

Cressida Cowell - How ​to Twist a Dragon's Tale
The ​heat is on for Hiccup as he is called to save the day once again. Someone has stolen the Fire-Stone. Now that the volcano on Volcano Island has become active, the tremors are hatching the eggs of the Exterminator dragons! Can Hiccup return the Fire-Stone to the Volcano, stop it from erupting, and save the Tribes from being wiped out by the terrible sword-claws of the Exterminators?

Kollekciók