Ajax-loader

Liz Simpson könyvei a rukkolán


Liz Simpson - Csakragyógyítás
Több ​mint 100 000 eladott példány világszerte! Kötetünk átfogóan és szemléletesen ismerteti a csakrák ősi indiai rendszerét. A csakrák az "örvénylő energiák" testünkben található központjai, melyek az ember testi, szellemi, érzelmi és lelki egyensúlyát segítik fenntartani. A csakragyógyítás lényeges elemei a színek, az ősi mítoszok ismerete, az archetípusok, a testmozgás, a kristályok, a meditáció, a vizualizáció, az eldöntendő kérdések, illetve megerősítések. A kötet hasznos tanácsokkal, gyakorlati útmutatóval szolgál a csakrák harmóniájának megőrzéséhez, illetve megmutatja, miként szüntethetjük meg az elzáródásokat, és hogyan hozhatjuk újra egyensúlyba testünk energiarendszerét. Liz Simpson több sikerkönyv szerzője az alternatív gyógymódok és a személyiségfejlődés témakörében. Emellett rendszeresen publikál a nemzetközi magazinokban, és hazájában sikeres televízió- és rádióműsorokat vezet.

Liz Simpson - A ​kristályok gyógyító ereje
Könyvünk ​megmutatja, hogyan aknázhatja ki a mai ember a kristályok gyógyító energiáit, hogy ezáltal könnyebbé tegye éltét. Ez az első lyan könyv, amely célultűzte ki, hogy szigorú következetességgel mutassa be a kristályokat, mint a kultúrtörténet, a tudomány és a természetfölötti kölcsönhatásokra épülő krstálygyógyászat tárgyait. A kristályok szépségükkel és tökéletességükkel azokat is megragadják, akik nem mélyednek el a kristálygyógyászat belső titkaiban. nekik is szól ez a könyv, hiszen a kristályok puszta szemlélése is a rend tiszteletére ösztönöz és jókedvre derít. A beavatásra vágyókat a következő témakörök várják: - A rezgéseken alapuló gyógyítás rejtett energiáinak meismerése. - A kristályok kölcsönhaása energiaközpontjainkkal és külső energiamezőnkkel. - Egészségünk javításának és személyiségünk fejlesztésének titkai. - A kristályok megtisztításának és céljainak megfelelő energiával való feltöltése. - A kristályok, mint ma meditáció és a megjelenítések segédeszközei. - A számunkra legalkalmasabb kristályok kiválasztása. - Kapcsolódás a Föld gyógyító erőihez az általa felkínált hatalmas kristálygazdagság révén.

Liz Simpson - A ​csakragyógyítás könyve
A ​szerző az alternatív gyógyítás és személyiségfejlesztés szakembereként ebben a könyvben az ősi indiai csakrarendszerbe vezeti be az olvasót. A csakrák metafizikai örvények, az energia forrásai. Az ősi indiai gyógyászat szerint hét központ helyezkedik el az emberi testben, amelyek a finom energiák áramlását irányítják. A szellemi és a fizikai szint kapcsolatát képviselik, működésük egybevág a belső elválasztású mirigyek rendszerével. A hét egyensúlyban lévő nagy csakra a szervezet más-más részének tökéletes működését biztosítja. Kiegyensúlyozatlan, hibás állapotuk szellemi, érzelmi és fizikai tünetek egész sorát okozhatja. E könyvecske arra buzdít, hogy dolgozzunk a csakráinkkal, s fedezzük föl, hogyan egyensúlyozhatjuk ki finom energiáink rendszerét, hogyan állíthatjuk helyre tökéletes fizikai, mentális, érzelmi és szellemi egészségünket

Kollekciók