Ajax-loader

William Gordon könyvei a rukkolán


William Gordon - Dr. ​Fantom
Peter ​Morgan, az ígéretes jövõ elõtt álló végzõs orvostanhallgató egy hideg, tavaszi napon megõrül. Az okot senki sem tudja, és csak kevesen sejtik, hogy kapcsolat van a fiatalemberen elhatalmasodott téboly és egy sikertelen újraélesztési kísérlet áldozata között... Az eset gyorsan elfelejtõdik, ám a Fairchield Kórházban különös, hátborzongató események lavinája indul meg... Valaki megváltoztatja az adagolt gyógyszereket... éjszaka szívtranszplantációs mûtétet hajt végre egy kétszemélyes kórterem mindkét fekvõbetegén... mûtõsfiúnak álcázva egy másik osztályról származó beteget tol a mûtõbe... a boncteremben eleven áldozat üvölt hiába a szabadulásért, miközben a kés újra és újra lecsap... Az ismeretlen gyilkos gyorsan kiérdemli a Dr. Fantom nevet, mert nyilvánvalónak tûnik, hogy brilliáns intelligenciával megáldott orvos... Mûködését halottak sora kíséri, s a betegek között szörnyû mendemonda kap szárnyra, hogy éjszakánként maga a Halál jön el személyesen értük... Hiába épülnek be a rendõrség szakemberei az orvosok sorai közé, hiába a kollégák összetartása, Dr. Fantom nem csupán a betegek közül szedi áldozatait, hanem azok az orvosok sem kerülhetik el a sorsukat, akik jelen voltak egy bizonyos sikertelen újraélesztési kísérletnél... A pánik aligha várathat sokáig magára.

William Gordon - Gyilkos ​ösztön
Egyesült ​Államok, Északi Kutatóközpont Északon, a határ közelében szörnyű emberkísérletek folynak a hadsereg megbízásából. Senki nem tudja, milyen projekten dolgoznak, csupán egy dolog biztos: az eredmény valami egészen új típusú fegyverrel kecsegtet. Génmanipuláció révén emberekből olyan katonákat hoznak létre, akik a ragadozók éles érzékeivel, gyilkos ösztöneivel rendelkeznek. Amikor egy nem várt baleset eredményeként a hatos Kísérleti Osztály felrobban, különleges szakértők szállnak ki a helyszínre felmérni a károkat, és menteni ami menthető. A dolog azonban nem olyan egyszerű, amint gondolnánk. A kísérleti laboratórium megsemmisült. Az üszkös, fekete romok között egy halott férfi teste hever egy bezárt ketrec mellett. A maradványok alapján a szakértőknek sikerült megállapítania, hogy a kísérletet vezető professzor tetemére bukkantak. Ám hol lehet a kísérlet alanya? Ő is megsemmisült a robbanás során, vagy valami rejtélyes módon elmenekült a zárt ketrecből? S egyáltalán, miféle balul sikerült kísérlet miatt robbant fel a laboratórium? Kérdések, melyekre csupán egyvalaki tudja a választ. Ám őt sehol nem találják. A rejtély kulcsa a szökevény. S miközben a szakértők a maradványokat vizsgálják, megdöbbentő esemény borzolja a környező vidéken élők idegeit.

William Gordon - Gyilkos ​gének
Egyesült ​Államok, Északi Kutatóközpont Északon, a határ közelében szörnyű emberkísérletek folynak a hadsereg megbízásából. Senki nem tudja, milyen projekten dolgoznak, csupán egy dolog biztos: az eredmény valami egészen új típusú fegyverrel kecsegtet. Génmanipuláció révén emberekből olyan katonákat hoznak létre, akik a ragadozók éles érzékeivel, gyilkos ösztöneivel rendelkeznek. Amikor egy nem várt baleset eredményeként a Hatos Kísérleti Osztály felrobban, különleges szakértők szállnak ki a helyszínre felmérni a károkat, és menteni ami menthető. A dolog azonban nem olyan egyszerű, mint gondolnánk. A kísérleti laboratórium csaknem teljesen kiégett, minden dokumentum megsemmisült. Az üszkös, fekete romok között egy halott férfi teste hever egy bezárt ketrec mellett. A maradványok alapján a szakértőknek sikerült megállapítania, hogy a kísérletet vezető professzor tetemére bukkantak. Ám hol lehet a kísérlet alanya? Ő is megsemmisült a robbanás során, vagy valami rejtélyes módon elmenekült a zárt ketrecből? S egyáltalán, miféle balul sikerült kísérlet miatt robbant fel a laboratórium? Kérdések, melyekre csupán egy valaki tudja a választ. Ám őt sehol sem találják. A rejtély kulcsa a szökevény. S miközben a szakértők, a maradványokat vizsgálják, megdöbbentő események borzolják a környező vidéken élők idegeit.

Kollekciók