Ajax-loader

Phil Gordon könyvei a rukkolán


Phil Gordon - Phil ​Gordon's Little Black Book
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Phil Gordon - Phil ​Gordon's Little Blue Book
In ​POKER: THE REAL DEAL AND PHIL GORDON'S LITTLE GREEN BOOK, Phil Gordon - co-host of Celebrity Poker Showdown and a world-class player and teacher - shared the strategies, tips, and expertise he's gleaned during his phenomenally successful career. Now, he shows players how to apply those theories to actual hands in order to make smart, confident decisions with every move. Gordon walks readers through hands that he's encountered in six different scenarios, from an online cash game to a World Series of Poker match, revealing not only what plays he made, but also why he made them. He relates what goes through a pro's mind in every situation, whether it's a timely bluff or a questionable call, and helps players calculate their own best moves in the most pressure-fuelled, lightning-paced situations. In analyzing specific hands, Gordon also imparts important lessons in key poker skills such as calculating odds, shorthanded play, and discovering tells. And he discusses memorable plays - the good and the oh-so-bad - from Celebrity Poker Showdown, explaining why players made certain moves and, in many cases, what they should have done differently. Insightful, witty, and filled with real-life pro secrets, LITTLE BLUE BOOK is required reading for every player looking to make a profit and raise his game to the next level.

Phil Gordon - A ​póker kis kék könyve
Phil ​Gordon - a világklasszis pókerjátékos és tanár A póker kis fekete könyvében és A póker kis zöld könyvében stratégiai útmutatások és tanácsok formájában megosztotta a nagyközönséggel azt a hatalmas tudást, amelyet sikeres karrierje során összegyűjtött. A póker kis kék könyve bemutatja Phil néhány emlékezetes leosztását -sikereseket és „bárcsak elfelejthetném" típusúakat is; ezeken keresztül ismertetve, hogyan kell az elméleteket alkalmazni ahhoz, hogy a legnagyobb nyomás alatt is helyes és magabiztos döntéseket hozhassunk minden alkalommal. Gordon végigkalauzolja az olvasókat a hold 'em összes válfaján, legyen szó akár készpénzes játékról, Sit and Go-ról vagy a Póker Világbajnokság utolsó asztaláról. Az egyes szituációkban nem csak a saját játékát mutatja be, hanem a döntések miértjét is. Megismerhetjük, hogy az egyes helyzetekben mi zajlik le egy profi játékos fejében, legyen szó egy jól időzített blöffről, vagy egy kérdéses megadásról. A partik elemzésével olyan kulcsfontosságú pókerképességekre világít rá, mint az esélyek kalkulálása, a kevés résztvevős játék vagy az árulkodó jelek felismerése. Szerintünk: Igen olvasmányos mű. Csak ajánlani tudom azoknak, akik a pókerrel komolyan szeretnének foglalkozni. Phil Gordon nem csak a pókerhez ért mesteri szinten, de ahhoz is, hogyan adja át az olvasónak a tudását, gondolataid. Kezdők és haladók egyaránt haszonnal forgathatják ezt a könyvet.

Phil Gordon - A ​póker kis zöld könyve
A ​no limit Texas hold 'emet egy perc megtanulni, de egy élet is kevés, hogy a mestere légy!" - vallja ezt Phil Gordon, tizenöt évnyi játékkal a háta mögött, a világ legjobb játékosaival harcolva. Továbbra is fejleszti játéktudását, és minden egyes leosztásból megpróbálja leszűrni a tanulságot. Ez idő alatt mindent feljegyzett: miket tanult, kik voltak világklasszis ellenfelei, és híres tanítványai. Phil Gordon A póker kis zöld könyvében most minden titokra fényt derít, amit csak tud a limit nélküli Texas hold 'emről. Phil egyszerre tölti be a tanár és a diák szerepét, és tanácsaival bepillantást enged, hogyan is kell a pókerről gondolkodnunk, és miképp alakíthatjuk ki egyéni játékstílusunkat. Phil stílusa könnyed és szellemes - szórakoztatva tanít, elvégre nem az iskolapadban tespedünk - hiszen játszani ülünk le az asztalhoz, még ha győzni akarunk is. Ez nem egy könnyű játék. De elegendő bátorsággal, türelemmel, agresszivitással, megfigyelőképességgel és - ami talán a legfontosabb mind között - azzal az eltökéltséggel, hogy jobb játékos váljék belőle, mindenkiből lehet nyerő póker játékos. A póker kis zöld könyve felveszi a versenyt Doyle Brun-son Super/System című munkájával és Dávid Sklansky A póker elmélete című alapművével. Ezért kötelező helye van a póker minden tanulójának könyvespolcán.

Phil Gordon - Phil ​Gordon's Little Green Book
Poker ​is hotter than ever. Tens of millions of people shuffle up and deal, log on and play, and tune in to watch televised tournaments on a regular basis. No Limit Hold'em, known as the 'Cadillac of poker', is widely considered to be the purest form of the game and is by far the most popular, given that it is featured in the World Series of Poker and on Bravo's Celebrity Poker Showdown. In PHIL GORDON'S LITTLE GREEN BOOK, world-class poker player and co-host of Celebrity Poker Showdown Phil Gordon does for poker what Harvey Penick did for golf, sharing both his technical expertise as a seasoned veteran of the game and his insights as one of poker's most visible teachers. He provides players of all levels with invaluable tips, expert advice, and bits of poker wisdom. Gordon's accessible explanations, conversational approach, and easy-to-read diagrams make LITTLE GREEN BOOK a must-have reference for anyone interested in learning No Limit Hold'em as well as the millions of players who have already gone all-in.

Phil Gordon - A ​póker kis fekete könyve
Manapság ​megszámlálhatatlanul sok pókerkönyv van a piacon, ami a játék stratégiájával foglalkozik. Ezek némelyike nagyon jó, némelyike kevésbé. Olyan tanácsokat adnak, mint pl: „Ha középső pozícióban különböző színű ász-dámád van, emelj, ha te vagy az első játékos a partiban, vagy tartsd a tétet, ha csak egyetlen emelés volt előtted." Ez a könyv nem ilyen lesz. Ez a könyv a hold 'em életformáról szól. Azt kérded, milyen a hold 'em életforma? Ismerd meg, hogyan működik a játék, mely könyveket érdemes elolvasnod, mire számíthatsz egy kártyateremben vagy az online játék során, miképp léphetsz tovább az alacsony tétű játékokról a közepes tétű és aztán a magas tétű játékok felé, hogyan indulhatsz versenyeken és nyerheted meg azokat, és végül: honnan tudhatod, készen állsz, hogy profinak állj. A Texas hold 'em nem könnyű játék. Senki sem válik az otthoni játékok balekjából egyetlen éjszaka alatt a World Póker Tour bajnokává. Azonban ha elég keményen dolgozol, tanulsz, és elég fegyelmezett vagy, nyerő játékos válhat belőled. Azzal, hogy megvetted ezt a könyvet, már meg is tetted az első lépést a megfelelő irányba. Most ülj le az asztalhoz, és indulj el a vad, de szórakoztató úton!

Kollekciók