Ajax-loader

Alexander Oakwood könyvei a rukkolán


Alexander Oakwood - Sikerről ​és boldogságról
Alexander ​Oakwood neve már ismert az olvasók elõtt, hiszen õ a szerzõje a nagy sikert aratott, és már több kiadást is megért Mikor mondjunk NEMet . . . címû könyvnek. E kötet a szerzõ sajátos vállalkozásának eredménye. Célja: csokorba szedni és az olvasóknak átnyújtani a sikerrel és boldogsággal foglalkozó izgalmas és tanulságos írásokat. Bízunk benne, hogy a tisztelt olvasó sok hasznos gondolatra bukkan e kötet írásaiban. Közülük több már az önfejlesztési irodalom klasszikus mûve. Ilyen a * GYÉMÁNTMEZÕK (Russell Conwell) * BABILON LEGGAZDAGABB EMBERE (George S. Clason) * LEVÉL GARCIÁNAK (Elbert Hubbard) * SENKI SEM TEHET ÉRTED TÖBBET . . . (Samuel Smiles) Az üzenet erejét tekintve azonban a többi írás sem marad el ezektõl. Reméljük, kötetünk megnyeri a Kulcs Könyvek olvasóinak tetszését.

Alexander Oakwood - 1011 ​Aforizma
E ​gyűjtemény fókuszában a cselekvés áll: cselekvés a hétköznapok forgatagában, az üzlet világában, a politikában. Nincs szebb ajándék, mint egy értékes gondolat. Az 1011 aforizma az értékes gondolatok gazdag csokra.

Alexander Oakwood - Te ​és mások
Az ​önbecsülés megszilárdításának és a kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolatok ápolásának világos és gyakorlatias kézikönyve. Az első részben a legfontosabb elvekkel foglalkozik, a másodikban pedig sorra veszi az élet által igazolt technikákat.

Alexander Oakwood - Okos ​szokások
Néhány ​szó a kötetről: Az _Okos szokások -- Mit jelent érettnek lenni?_ sorra veszi azokat a gondolkodási, viselkedési és cselekvési szokásokat, melyek az eredményes cselekvés és gyümölcsöző kapcsolatok legfontosabb előfeltételei. Kiemelten foglalkozik a felnőttkori gyermetegség formáival, és azzal, hogyan szabadulhatunk meg e veszedelmes és napjainkban igen elterjedt "kórtól". Sok példa és szellemes aforizma segíti a legfontosabb gondolatok megértését. Kinek ajánljuk a könyvet? - Tizenéveseknek, huszonéveseknek - szülőknek - tanítóknak, tanároknak; - Életkortól függetlenül mindenkinek, aki elég fiatalnak érzi magát, hogy tanuljon, változzék, hogy még több örömet találjon az életben.

Alexander Oakwood - Gondolatbank
A ​Gondolatbank a legteljesebb magyar nyelvű gyűjteménye azoknak a gondolatoknak, amelyeket tapasztalatként összegeztek a demokratikus (és nem demokratikus) társadalmak működésének tanulmányozói, kiemelkedő közéleti szereplői és jó szándékú (néhány esetben nem jó szándékú) kritikusai. A kötet 6334 gondolatot tartalmaz, több mint 2000 szerzőtől, valamint névmutatót a szerzők legfontosabb adataival.

Alexander Oakwood - Mit ​kezdjünk a szokásainkkal?
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Alexander Oakwood - Mikor ​mondjunk nemet, és hogyan
Hogyan ​ismerheti fel, ha mások ki akarják használni a saját érdekükben? Hogyan mondhat határozottan és kulturáltan NEMet ezekre a próbálkozásokra? Hogyan tehet szert szilárd önbecsülésre, és miért olyan fontos ez mindnyájunk számára? Hogyan szakíthat a rossz szokásaival és alakíthat ki új, előnyös szokásokat, stb.? Lelki békéje, életének harmóniája függ attól, megtalálja-e a helyes válaszokat. Bizonyos, hogy Alexander Oakwood könyve nélkülözhetetlen segítőtársa lesz ebben.

Alexander Oakwood - Nagy ​célok
A ​Fiatalok Sikeriskolája - alapok c. sorozat az eredményes cselekvés legfontosabb alapjaival foglalkozik. Ezekről ma még alig hallhatunk az iskolákban. Az idők azonban változnak. Talán már közel a nap, amikor a tananyagban megjelenik egy új tantárgy, a cselekvéstan. Érthető, hiszen gyorsan változó, egyre bonyolultabb világunkban minél korábban meg kell tanulnunk, hogyan lehet tetteinkből jó hatásfokkal sikert és boldogságot kinyerni. Néhány szó a kötetről. A Nagy célok - Mi a siker? Mi a boldogság? a hétköznapokban is jól használható válaszokat ad a címben olvasható kérdésekre. A kötet külön érdeme a világos rendszerezés és a könnyen érthető nyelv. A sok példa, történet és szellemes aforizma nemcsak kiváló illusztrációként szolgál egy-egy gondolathoz, de izgalmas, maradandó élménnyé teszi az olvasást. Kiknek ajánljuk a könyvet? - Tizenéveseknek, huszonéveseknek, - szülőknek, - tanítóknak, tanároknak; - Életkortól függetlenül mindenkinek, aki elég fiatalnak érzi magát, hogy tanuljon, változzék, hogy még több örömet találjon az életben.

Kollekciók