Ajax-loader

Lukács Júlia könyvei a rukkolán


Bán Zsuzsanna - Botár Klára - Lukács Júlia - Belkereskedelem, ​külkereskedelem
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lukács Júlia - Balázs István - Irodai ​angol
Felveszed ​a telefont, és angolul szólnak hozzád. Levelet kapsz vagy írsz - angolul. Vendég érkezik cégedhez, főnöködhöz, s te angolul fogadod, igazítod útba. A titkárnői munkakör leggyakoribb helyzeteinek és feladatainak angol nyelvű megoldására készít fel ez a kézikönyv, sok párbeszéddel, tárgymutatóval. A könyv korábban Angol titkárnői kézikönyv címmel volt kapható. Ehhez a kiadáshoz a Kisokos zsebnyelvkönyv sorozat Angol beszédfordulatok című kötetének teljes anyagát is csatoltuk.

Bíró Gabriella - Dr. Grega Sára - Lukács Júlia - Stráner Nóra - Varga Judit - Can ​I help you?
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lukács Júlia - Balázs István - Angol ​titkárnői kézikönyv
Felveszed ​a telefont, és angolul szólnak hozzád. Levelet kapsz, levelet írsz - angolul. Vendég érkezik cégedhez, főnöködhöz, s Te angolul fogadod, igazítod útba. A titkárnői munkakör leggyakoribb helyzeteinek és feladatainak angol nyelvű megoldására készít fel ez a kézikönyv, sok párbeszéddel, tárgymutatóval.

Botár Klára - Lukács Júlia - Vendéglátás, ​idegenforgalom gyakorlókönyv - Angol B2, középfok
A ​könyv felépítése megegyezik a KITEX nyelvvizsga anyagával, mind az írásbeli, mind a szóbeli vizsgarész vonatkozásában. Ezért a kiadvány célirányos segítséget nyújt a szakmai nyelvvizsga sikeres letételében

Kollekciók