Ajax-loader

Domán Zsolt könyvei a rukkolán


Domán Zsolt - Szőke András - Több ​bevétel, kevesebb stressz
FIGYELEM! ​Ez a könyv bevételnövelő üzemmódba kapcsolja az agyadat! Már Einstein is megmondta, hogy "a problémákat nem tudjuk ugyanazzal a mentalitással megoldani, mint amelyik létrehozta őket". Ha most elégedetlen vagy a bevételeddel, akkor hiába alkalmazol "tedd ide, tedd oda" jellegű taktikákat. Az elmúlt években több mint 6000 vállalkozásnak segítettünk, több 100 milliós bevételű cégek kérték ki tanácsainkat. Ebben a könyvben a sikeres vállalkozások titkát írtuk le. Azokat a stratégiákat kapod meg sztorikba ágyazott példákban, amelyek minket is a 0-ról 70 millióra emeltek alig 2 év alatt.

Domán Zsolt - Szőke András - Online ​kampányok csúcsra járatva
"Ha ​te vagy az a vállalkozó, aki beletette a munkát és email listát, vevőbázist, követőket gyűjtött maga köré, akkor ez a könyv megmutatja, hogyan élvezd végre az erőfeszítéseid gyümölcsét és hogyan profitálj a meglévő követőidből. Az új vevők szerzése nehézkes és nem tudsz rajtuk kellő nyereséget realizálni, a hirdetési költségek miatt. A vállalkozásodban akkor fogsz érdemi, szemmel látható bevételeket termelni, ha rendszeresen kampányokat szervezel a meglévő követőidnek, korábbi vásárlóidnak. Tudjuk ezt onnan, hogy mi is a kampányainkból élünk. A nulláról közel 50 milliós bevételre kampányoltuk magunkat (a könyv szerzői), alig 1 év alatt. Több, mint 7 sikeres kampányt toltunk le az elmúlt 1,5 évben és 2.000 fősről 10.000 fősre dagadt a követőtáborunk. Sikerült kitapasztalnunk egy olyan kampányolási stratégiát, mellyel maximalizálni tudjuk bevételeinket, anélkül, hogy halálra idegesítenénk követőinket. Míg egy hagyományos kampány listát éget, addig a miénk listát épít. Ebben a könyvben azt mutatjuk meg neked, hogyan add el te is a legdrágább termékeidet a legmagasabb vásárlási konverzióval követőidnek. Az Online Kampányok Csúcsra Járatva könyvben a saját stratégiánkat sablonizáltuk neked, a saját példáinkkal. Közérthető stílusban leírtuk, mikor milyen emailt, cikket kell kiküldened a listádnak, kiposztolnod Facebookra, hogy a követőid feltüzeld, majd lelkesen vásároljanak tőled. Ez a kampány stratégia lesz a vállalkozásod növekedésének, a jóllétednek kulcsa. Ha eddig csak kerested az áttörési pontot, akkor hidd el, megtaláltad: itt van tőled pár ezer forintnyi befektetésre, ebben a könyvben. Szerezd be!

Domán Zsolt - Szőke András - Online ​vevőszerzés csúcsra járatva
Rövidítsd ​le a milliós online bevételhez vezető utat! Mit találsz a könyvben? 5 db kivitelezési tervet, az online vevőszerző rendszered felépítéséhez 1. KIVITELEZÉSI TERV: Hogyan tervezd meg a lead magneted? A Szent Grál, amiért bárki megadja az email címét, majd beléd is szeret. 2. KIVITELEZÉSI TERV: Hogyan tervezd meg az optin oldalad? Ha így csinálod, akkor neked lesz a legtöbb email címed az iparágadban! 3. KIVITELEZÉSI TERV: Hogyan tervezd meg a belépő terméked? A módszer, ami INGYEN hoz vevőket és INGYEN építi a listádat! 4. KIVITELEZÉSI TERV: Hogyan tervezd meg sales oldalad? Az “eladom a jeget az eszkimóknak” szuperképesség elsajátítása. 5. KIVITELEZÉSI TERV: Hogyan maximalizáld az online profitod? A vevőid agyát “vásárlás” üzemmódba tettük, így adj nekik a legtöbb értéket!

Kollekciók