Ajax-loader

Emma Raven könyvei a rukkolán


Emma Raven - Az ​alkony lovai
Selma ​szülei egyik percről a másikra úgy döntenek, hogy új vállalkozásba kezdenek, s pékséget nyitnak az elhagyott erdei szállóban. Selma birtokba veszi hatalmas lakosztályát, és nagy megelégedéssel konstatálja, hogy a szomszédban lovakat tartanak, ráadásul a tulajdonosuk egy elképesztően helyes fiú. Mi kellhet még…? Talán néhány nyugodt pillanat, vagy olyasvalaki, aki megmagyarázza, mi folyik a házban, s ki ólálkodik éjszakánként a házat körülölelő sötét erdőben!

Emma Raven - Twilight ​Horses - Demon Rider
Selma ​kann es nicht fassen, als sie hört, dass sie schon bald den großen Filmstar Benicio Pinto kennen lernen soll. Und dann ist da noch ihr heimlicher Schwarm Ryan, der später einmal ein berühmter Stuntreiter werden möchte und mit seinem Pferd Red vor einer großen Herausforderung steht. Alles könnte so schön sein, wenn nur nicht dieser unheimliche Reiter auftauchen würde. Als Selma herausfindet, was er wirklich plant, ist sie schon mittendrin im unheimlichsten Abenteuer ihres Lebens.

Emma Raven - Az ​alkony titka
Emma ​Raven Az alkony sorozatának második kötete. Selma élete nagy kalandja előtt áll: barátaival és kaszkadőrmutatványokra is képes, csodás lovával dublőr lesz egy mozifilm forgatásán. A helyszínen, egy képeskönyvbe illő ősi kastély falai között azonban váratlan fordulatok történnek. A filmcsillagok káprázatos világa mellett nem egy, de két kísértet is él, s a rátermett, vakmerő gyerekeknek hála, a kastély régi titkára is fény derül az alkony homályában.

Emma Raven - Az ​alkony lovasa
Selma ​és barátai ismét egy filmforgatás helyszínére érkeznek. A völgy azonban, ahol a szállásukként szolgáló farm található, jó néhány titkot őriz. Éjszakánként egy láthatalan ló rémült nyerítését hallják, a távolból egy soha ki nem törő vihar hangját hozza a szél. Egy öregember is szemmel tartja őket, alkonyattájt pedig hatalmas lova hátán felbukkan egy különös lány. Majd Luci segítségével Selma és Ryan hátborzongató felfedezést tesz a közeli erdőben. Selma eközben a forgatás miatt is aggódik, ráadásul egy valódi hollywoodi sztár vet szemet Ryanre. Vajon sikerül fényt deríteniük az évtizedekre visszanyúló titokra, mielőtt az mindannyiukat veszélybe sodorná?

Kollekciók