Ajax-loader

Marylin Scott könyvei a rukkolán


Ker%c3%a1mia
elérhető
22

Marylin Scott - Kerámia
A ​kötet lépésről lépésre, fényképekkel gazdagon illusztrált formában mutatja be a kerámiakészítés alapjait és fortélyait, a formaadás, a kiégetés és a díszítés technikájának széles skáláját. Ismerkedjünk meg a fazekasság alapvető kellékeivel, a műhelyek felszerelésével, az agyagok és az agyag-előkészítés főbb változataival, tanulmányozzuk a formaadás lehetőségeit a lapedénykészítéstől a hurkatechnikán át a korongozásig és a préselésig. Kötetünkben megannyi ötletet kínálunk a kiégetéshez és a kerámiatárgyak díszítéséhez, a különböző technikák társításához. A mázazás előtt gazdagíthatjuk munkáinkat festéssel, pecsételéssel, agyagpéppel, matricával, vagy a kiégetés után különféle mázakkal vagy lüszterrel.

Marylin Scott - Rajzolás
Teljes ​körű útmutató a rajzeszközök használatához, a különböző ceruzáktól és a rajzszéntől a pasztelleken át a színes rajztusig. Lehetőségek két vagy több technika kombinálására,valamint az ily módon elérhető különleges effektusok bemutatása. Száznál is több gyakorlati példa, amely lépésről lépésre illusztrálja egy-egy bonyolultabb téma megörökítésének lehetséges módszereit.

Marylin Scott - Akrilfestés
Fedezzük ​fel ezt a csodálatos lehetőségeket kínáló, de egyelőre kevéssé ismert és elismert festőmédiumot. A kötet tartalmazza az akrilfestés eszközeire és technikáira vonatkozó összes fontos tudnivalót, amire csak szükségünk lehet. Az akrilképek elkészültének lépéseit színes fényképek szemléltetik. Száznál is több változatos tematikájú akrilfestményt mutatunk be, amelyek példaként és ihletforrásként egyaránt szolgálhatnak a könyvben ismertetett technikák, ötletek, tanácsok gyakorlati alkalmazásához.

Marylin Scott - Olajfestés
A ​rendkívül változatos és sokoldalúan alkalmazható olajfestékek részletes bemutatása. Minden lényeges tudnivaló az olajfestésnél használatos anyagokról, eszközökről és technikákról, hogy készségeinket és kreativitásunkat fejlesztve saját magunk is míves olajfestményeket alkothassunk. Változatos témák, például csendéletek, portrék és tájképek megörökítésének szemléltetése lépésről lépésre, hasznos tanácsokkal a nehezebb műfajok megközelítéséhez.

Marylin Scott - Vízfestés
A ​vízfestés művészetének fortélyait és eszközeit bemutató, a témát átfogóan, de lényegre törően kezelő, praktikus formátum. Száznál több alkotói folyamat lépésről lépésre történő, gazdagon illusztrált bemutatása, változatos témák, például tájak, épületek, emberek, csendéletek megörökítésének szemléltetésével. A vízfestés legfontosabb technikáinak részletes ismertetése, különös tekintettel az olyan általános szempontokra, mint a kompozíció és az ecsetkezelés, de kitérve a különleges hatásokat eredményező eljárásokra, így a pontozásos és a lazúrozó technikára is.

Kollekciók