Ajax-loader

T. Jefferson Parker könyvei a rukkolán


T. Jefferson Parker - Silent Joe
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

T. Jefferson Parker - A ​rettegés ideje
T. ​Jeffeson Parker "A rettegés idejé"-ben egy kirobbanóan új, izgalmas krimit nyújt át az olvasóknak. Tim Hess, a nemrégiben nyugdíjba vonult rendőr halálos ítélettel néz farkasszemet - a sajátjával. A rákkal való küzdelem fájdalmai közepette ráébred, lassan kifut az időből, így örömmel elfogadja a megbízatást, nyomozza ki egy sorozatgyilkos kilétét, aki gyönyörű, fiatal nőket rabol el Laguna megyében. A rámenős és becsvágyó Merci Rayborn nyomozó arról híres, hogy bajt kever mindenhol, így Hess nem túl boldog, hogy ettől a nehéz természetű, bár értelmes fiatal nőtől parancsokat kell elfogadnia. És eszében sincs beleszeretni...

T. Jefferson Parker - A ​hallgatag
T. ​Jefferson Parker új regénye messze több, mint egy szokványos thriller. A fordulatokban bővelkedő történet egy pillanatra sem engedi lanyhulni az olvasó figyelmét. Joe Trona fegyintézeti dolgozóként végzi mindennapi munkáját, miközben munka után nevelőapja hű testőreként teljesít szolgálatot. Tanúja és résztvevője lesz annak a világnak, ahol a politika és az alvilág összefonódik. Apja brutális meggyilkolása után a bosszú vezeti, amikor is hivatalos felkérésre részt vesz apja gyilkosának kézrekerítésében. A végtelenül izgalmas történet a szerző briliáns jellemábrázolása révén válik tökéletes, lebilincselő, olvasmánnyá.

T. Jefferson Parker - Red ​light
"... ​hallotta, hogy kopogtatnak az ajtón. Egy pillanatra zavarba jött, amint rádöbbent, hogy éppen mit csinál: egy száznyolcvanhárom centi magas nő, rövid fekete ruhában, levendula illatfelhőben mászik a saját nappalijában. Talpra ugrott és az ajtóhoz ment. - Ki az? - Csak én, megint, Aubery... Alig hallotta a parton elsuhanó autók zajától. - ...a te Fekete Felhőd. Felkapcsolta a kinti villanyt, és kinézett a kémlelőnyíláson. A rovarlámpa égője biztosan kiégett, mert csak a keresztutca másik oldalán lévő lakóházat látta, amely karácsonyi lámpákkal volt díszítve, és az apró fényszórókat a parti úton, a bepárásodott lencsében miniatürizálva. Már hónapok óta nem cserélte ki azt az égőt. Mosolyogva nyitott ajtót, hiszen félig számított is rá, hogy vissza fog jönni, és tudta jól, hogy hatalma van fölötte. És mert boldog volt. Aztán az arcára fagyott a mosoly, miközben utoljára még átvillant az agyán: Ne!"

T. Jefferson Parker - Forró ​laguna
Laguna ​Beach, a festői környezetben lévő óceánparti kisváros a trópusi hőségben pokollá változik. Az ezerarcú gyilkoslátszólag minden ok nélkül, különös kegyetlenséggel végez áldozataival. A fiatal, brilliánsan tehetséges nyomozó, Tom Shepherd országhatárokon túl is üldözi a rejtélyes, a döntő pillanatokban köddé váló fantomot s közben saját családja és közvetlen környezete műltjának rég eltemetett, sötét eseményei bontakoznak ki előtte.

T. Jefferson Parker - Fejlövés
Egy ​gyönyörű, fiatal nőt holtan találnak a fürdőszobájában. A férje - Archibald Wildcraft rendőrtiszt - életveszélyes fejsérüléssel kerül kórházba. A bizonyítékok előre eltervezett gyilkosság, vagy öngyilkosság látszatát keltik. Valami azt súgja Mercinek, a fiatal rendőrnőnek, hogy ennél többről van szó. Amikor a gyanúsított eltűnik a kórházból, megkezdődik az őrjítő macska-egér harc, amely Merci szakmai hozzáértését és ítélőképességét is próbára teszi. Vajon Archie-t zavart elméje sarkallja a meggondolatlan cselekedetek egész sorára, vagy csak a szívére hallgat? Tényleg nem emlékszik a gyilkosság éjszakáján történtekre, vagy manipulálja a nyomozókat? Merci és Widcraft az összeomlás szélére sodródik a szörnyű titkok, rejtélyes nyomok és a fájdalmas igazság felgöngyölítése közben. Parker legújabb könyve izgalmas szórakozást kínál az igényes krimik kedvelőinek.

T. Jefferson Parker - Véres ​hajsza
Gyilkosság, ​bosszú, titkos szenvedélyek borzolják a kedélyeket a Hallgatag szerzőjének legújabb izgalmas thrillerében. Tom McMichael gyilkossági nyomozó éppen ügyletes, amikor a nyolcvannégy éves Pete Bragát meggyilkolják. Az eset már csak azért is kellemetlen, mert az ír McMichael és a portugál Braga família generációk óta harcban áll. McMichaelnek most félre kell tennie a régi családi viszály miatti érzéseit, és meg kell oldania a bűnesetet.

T. Jefferson Parker - Kötéltánc
Rebecca ​Harrist meggyilkolják. A lány barátait és kollégáit sokkolja a megmagyarázhatatlan eset. Rebecca két megsebzett férfit hagy maga után: Joshua Weinsteint, a kemény, szenvedélyes, FBI-ügynököt, akivel eljegyezték egymást, és John Mendent, a ravasz, középosztálybeli újságírót, aki a szeretője volt. Mindkét férfi tudott a másik létezéséről - és mindketten remélték, hogy a lány előbb-utóbb meghozza végleges döntését. Hat hónappal a gyilkosság után Weinstein megtalálja a gyilkost, de nincs bizonyítéka a letartóztatásához. Az egyetlen ember, akiről tudja, hogy éppen annyira ég a bosszúvágytól, mint ő, Menden. Menden beépül a gyilkosság mögött álló biztonsági szervezetbe, Weinstein pedig a színfalak mögül támogatja az akciót. Menden azonban nem számít a célszemély rendkívüli intelligenciájára... A mesterien felépített thriller a szerelemről, a veszteségről és a mindent elsöprő vágyról szól.

Kollekciók