Ajax-loader

Phil Capone könyvei a rukkolán


Phil Capone - Négyujjas ​pengetési technikák gitáron
Ha ​a gitár megszállottjaként - legyünk akár kezdők, akár öreg rókák - szeretnénk elsajátítani a fingerpicking, vagyis az ujjal való pengetés technikáját, s emellett több zenei stílusba is belekóstolnánk: erre a kiadványra van szükségünk. A kötet váltakozó basszus szólamokra, hüvelykujjtechnikákra és jellegzetes akkordfogásokra épülő gyakorlatok egész sorát tartalmazza, amelyeknek segítségével játékunk gyorsabbá és magabiztossá válhat. A gyakorlatok meghallgathatók a mellékelt CD-n. A könyv számos zenei stílust bemutatva bebizonyítja, hogy akár a kezdők is elsajátíthatják azokat a rejtélyes technikákat, amelyeken a gitárrepertoár legendás dalai alapulnak. A gyakorlatok hagyományos kottában és tabulatúra formában lejegyezve is megtalálhatók, továbbá fényképek és áttekinthető ábrák segítik a magyaráztok lehető legjobb megértését.

Phil Capone - Újabb ​500 gitárakkord
A ​nagysikerű 501 gitárakkord folytatásaként ez az új gyűjtemény további 500 illusztrált akkordot tartalmaz a rock, blues, soul, country, jazz és a klasszikus gitár akkordvilágából. Felfedezhetjük a hivatásos session-zenészek titkos akkordjait, más, nélkülözhetetlen akkordok legelterjedtebb felrakásaival, hogy mielőbb a gitár mesterévé váljunk. Mindezt átlátható fényképekkel, egyszerűen követhető útmutatásokkal, akkordonként feltüntetett ujjrendek jól érthető ábráival, technikai tippeket és a fontos akkordszekvenciákat is mellékelve. ..

Phil Capone - Gitáriskola ​kezdőknek
Ha ​könnyedén, erőlködés nélkül szeretnénk megtanulni gitározni, kövessük az egyszerű, jól illusztrált leckéket, és hamarosan házi koncerteket adhatunk. A gitár kiválasztásától a kottaolvasáson és a pengetési gyakorlatokon át az akkordkíséretekig mindent megtalálunk ebben a könyvben, amire egy kezdő gitárosnak szüksége lehet.

Phil Capone - Hogyan ​játsszunk basszusgitáron?
A ​sikeres hangszertanulási tanácsadókönyv-sorozat újabb darabja, amelynek segítségével könnyedén elsajátíthatóak a basszusgitár-játék fortélyai. Az ábrákkal illusztrált leckék a blues, pop, rock, country, funk és a reggae műfajából válogatott példákkal segítik a tanulást, CD melléklettel is.

Phil Capone - 501 ​gitárakkord
Több ​mint 500 remekül szemléltetett akkord a rock, a blues, a soul, a country, a jazz és a klasszikus zene világából. Íme egy akkordszótár, a legelterjedtebb fogásokkal, fényképekkel, könnyen megérthető illusztrációkkal és tanácsokkal.

Kollekciók