Ajax-loader

Rick Warren könyvei a rukkolán


Rick Warren - Isten ​válaszai az élet nehéz kérdéseire
Hogyan..... ​...Birkózhatok meg a stresszel? ...Kelhetek fel a kudarc után? ....Győzhetem le a depressziót? ...Lehet békességem? Van válasz az élet nehéz kérdéseire! A válasz a Bibliában található, mely megváltoztatja a kilátásaidat - és az életedet. A szerző a Szentíráshoz fordul, hogy megmutassa, mit mond az Ige az emberek legégetőbb kérdései közül tizenkettőről. Olyan kérdések ezek, amiket biztosan feltettél már te is, vagy valószínűleg fel fogsz tenni előbb-utóbb. Ez a könyv egyszerű, lényegretörő válaszokat kínál, amiket azonnal alkalmazhatsz is, hogy tovább tudj lépni azokon a területeken, ahol megrekedt az életed; és céltudatos, békés, értelmes életet élhess!

Rick Warren - Isten ​életet átformáló ereje
Mi ​kell ahhoz, hogy... ... szeretetteljesebb legyek? ... békésebb életem legyen? ... türelmesebb legyek? ... több önuralmam legyen? „Az évek során, amióta lelkipásztor vagyok - írja Rick Warren - az első számú kérdés, amit feltettek az emberek, így hangzik: <>" Az emberek akarnak változni - de elakadnak. Szeretnél továbblépni? Olvasd el, hogyan lehet! Ez a könyv a Biblia egyszerű, ám erőteljes igazságaiból merítve nyújt gyakorlati útmutatást konkrét változásokhoz, és összekapcsol azzal az erővel, amelynek segítségével ténylegesen megvalósíthatod a régóta áhított változásokat. Ha Isten Igéjének igazságát az Ő Lelkének ereje által alkalmazod, az életed megváltozik! Kimozdulsz a kerékvágásból és rátalálsz arra az ösvényre, amely Isten csodálatos céljai felé tereli az életedet. Rick Warrent gyakran nevezik „Amerika legbefolyásosabb lelki vezetőjének." Ő írta minden idők első számú keménykötésű bestsellerét, a Céltudatos Életet; és ő alapította a a Saddleback Gyülekezetet, amely mára a világ egyik legnagyobb és legismertebb gyülekezete lett. Ő a Céltudatos Mozgalom alapítója, amely 160 ország mindenféle felekezetéből gyülekezetek tízezreit fogja össze. Több mint 350.000 lelkipásztornak nyújtott képzést világszerte. Szerzője az Isten válaszai az élet nehéz kérdéseire és a Céltudatos Gyülekezet című könyveknek is.

Rick Warren - Céltudatos ​gyülekezet
Minden ​gyülekezetet vezérel valami. A hagyomány, az anyagiak, a programok, személyek, események, az érdeklődők, sőt még az épületek is képezhetik egy gyülekezet hajtóerejét. Rick Warren azonban hisz: ahhoz, hogy egy gyülekezet egészséges legyen, céltudatos gyülekezetté kell válnia, és az öt újszövetségi cél köré felépülnie, amit Jézus adott a gyülekezeteknek. "A lényeg a gyülekezet egészsége, és nem a növekedése!"- jelenti ki Warren. "Ha a gyülekezeted egészséges, akkor természetes módon növekedni fog. Az egészséges növekvő gyülekezet a gyülekezet öt biblikus céljának helyes egyensúlyából fakad." Ebből a mérföldkövet jelentő könyvből megtudhatjuk, mi a titka az amerikai történelem leggyorsabban növekvő baptista gyülekezetének. A Saddleback Gyülekezet egy családdal indult, és mindössze huszonöt év alatt több mint 21.000 fős istentiszteleti részvételt ért el, miközben harminckét másik gyülekezetet plántált... és nem volt saját tulajdonú épülete. Az alapító lelkipásztor, Rick Warren megosztja veled azt a bevált, öt részből álló stratégiát, ami segíthet, hogy a te gyülekezeted is: Bensőségesebbé váljon a közösség gyakorlásával, Elmélyüljön a tanítványképzés által, Erősödjön az imádás által, Kiteljesedjen a szolgálat által és nagyobbra nőjön az evangélizálás segítségével. A céltudatos gyülekezet a gyülekezet-építő programokról az embereket építő folyamatokra irányítja a figyelmet. Warren azt mondja: „Ha az emberek építésére összpontosítasz, Isten majd építi a gyülekezetet". Fedezd fel ezeken az oldalakon azokat a gyakorlati meglátásokat és hasznos elveket, amelyeket Rick Warren szemináriumok keretében már negyvenkét ország és hatvan felekezet több mint 400.000 lelkipásztorának és gyülekezeti vezetőjének tanított! Dr. Rick Warren Amerika egyik legnagyobb gyülekezetének, a kaliforniai Lake Forest-ben található Saddleback Gyülekezetnek az alapító lelkipásztora. A céltudatos gyülekezet című könyvéből 21 nyelven több mint félmillió példány fogyott el. Szerepel az országos felmérés eredményeként összeállított listán: „100 keresztyén könyv, ami megváltoztatta az évszázadot".

Rick Warren - Céltudatos ​élet
Miért ​élek a Földön? Győzelmes a keresztyén életünk, vagy csak erőlködünk? Rick Warren könyve mérföldkő a keresztyén életben. Ha az életünk értelmét keressük, nem magunkra kell néznünk, hanem Istenre, a Teremtőnkre, akinek célja van az életünkkel. Ha tisztában vagyunk Isten személyesen ránk szabott tervével, a keresztyén életünk nem küszködésről és erőlködésről fog szólni, hanem világos döntésekről, amelyek következményeit az örökkévalóságban is érezni fogjuk. A könyv egy 40 napos "lelki utazást" kínál fel, amelyet ha végigcsinálunk, életünkben jelentős változás állhat be, jobban igazodhatunk Isten tervéhez. Rick Warren, Oswald Chambers nyomdokain haladva a XXI. század emberének ad egy olyan modellt, amely segít a keresztyén életet a mai korban győzedelmesen élni. A könyv elolvasása reményt ad, de kihívást is jelent, amikor életünk értelmét keressük.

Kollekciók