Ajax-loader

Luc Besson könyvei a rukkolán


Luc Besson - Arthur ​and the Forbidden City
Arthur's ​quest takes him into the heart of the forbidden city ... Arthur's backyard looks like a peaceful, ordinary garden -- if you are human-sized, that is. But if you're half an inch tall, like the Minimoys, this backyard is a vast world where fierce battles are fought, ferocious monsters are faced, and one evil wizard, Maltazard the Cursed, rules with cruel power from his terrifying stronghold: Necropolis, the forbidden city. Now ten-year-old Arthur -- magically transformed into a Minimoy -- and his Minimoy companions, brave Princess Selenia and mischievous Prince Betameche, must somehow find a way into this forbidden city. Their mission: to rescue Arthur's grandfather, recover a stolen treasure, and save the land of the Minimoys once and for all, before it's too late. But once you're inside the forbidden city .... can you ever get out again?

Luc Besson - Arthur ​és a világok harca
Nagyon ​nagy baj van, mert M, a megátkozott arra használta a holdsugár-ajtót, hogy hatalmasra nőjön, és átjöjjön a másik világba, az emberek közé! A ronda lény jelenleg két méter negyven centiméter hosszú, és ha törik, ha szakad, meg akarja hódítani ezt az új világot! Ekkora veszélyben Arthurnak és barátainak be kell dobniuk minden trükköt, ki kell használniuk a legváratlanabb helyzeteket, egyáltalán mindent el kell követniük, hogy meghiúsíthassák Maltazár írtózatos tervét. De lehet-e nyerő, aki csak két milliméter?

Luc Besson - Maltazár ​bosszúja
"Segítség!" Arthur ​azt hitte, elájul, mihelyt elolvasta az üzenetet a rízsszemen, amelyet a postás pók hozott: "A villangók veszélyben vannak! Egy másodpercet sem vesztegethetünk!" Arthur apja ekkor döntött úgy, hogy korábban indul, mint tervezték. Máris ott türelmetlenkedett a kocsija kormányánál. A fejvesztett Arthurnak annyi ideje maradt, hogy szóljon nagyapjának, Archibaldnak: ő talán tehet valamit... Ám a gondolatát sem bírta elviselni, hogy Holdviola halálos veszedelemben forog. Kutyája, Alfréd cinkosságával megszökött a szülői felügyelet elől, vissza a nagyszülői házba, ahová késő éjszaka érkezett. Hamarosan itt az éjfél, a végzetes óra, amikor a holdsugár telibe találja Archibald távcsövét, és megnyitja az átjárót a villangók világába. Sajnos, elővitorlázik az éjszakából egy felhő, és mindjárt eltakarja a holdat...

Luc Besson - Arthur ​and the Minimoys
Arthur's ​grandfather disappeared four years ago. All he left behind are his notebooks full of stories about little -- known African tribes—including the Minimoys, a miniature people who are all less than one inch tall. But the Minimoys can't possibly be real . . . can they? Arthur is about to find out, as he un covers a hidden message that catapults him on an adventure wilder than he had ever imagined. In just three days, he must find a way to the land of the Minimoys, recover a stolen treasure, battle an invading force of mosquito -- riding warriors, defeat an evil wizard, win the heart of a very independent prin cess—and somehow get back home again. It seems like an impossible task, but as he'll discover along the way, sometimes the littlest heroes can make the biggest difference. . . . --This text refers to an out of print or unavailable edition of this title.

Luc Besson - Arthur ​és a tiltott város
Arthur, ​Holdviola és Tátombák folytatják kalandos utazásukat a Hét Földön. Meg kell találniuk Arthur nagyapját, mert egyedül ő tudja, hol rejtőzik a kincs, amellyel meg lehet hiúsítani Davido terveit. Ámde M, a Megátkozott minden eszközzel igyekszik megakadályozni, hogy három hősünk elérhesse a célját. Megtalálja-e Arthur idejében a nagypapát? Elnyeri-e Holdviola királykisasszony szívét? Sikerül-e megmenteniük életük kockáztatásával a villangó falut? Kövessük mi is a három cimborát az izgalmas kalandokban Nekropoliszba, a Tiltott Város szívébe!

Luc Besson - Arthur ​és a villangók
A ​nyári vakáció boldog napjait hirtelen sötét felhők árnyékolják be. Egy gonosz vállalkozó meg akarja kaparintani Arthur nagymamájának házát, a tízéves kisfiú utolsó menedékét. Nem marad más megoldás, mint hogy megpróbálja felkutatni titokzatosan eltűnt nagyapja kincsét, még akkor is, ha ehhez néhány milliméteresre kell zsugorodnia... Arthur elindul hát a manó-szerű lények, a Villangók országába, ahol rengeteg fantasztikus kaland, és veszély leselkedik rá, hogy szembenézzen a Villangók fő ellenségével, M.-mel, a Megátkozottal. Arthur bátorságának jutalmaként új barátokra tesz szert, és fiatal szívét először ejti rabul a szerelem. De vajon megtalálja-e a kincset, és eltűnt nagyapját? Luc Besson, a kultikus rendező első gyermekeknek szóló könyve (melyhez mozifilm is társul) nem csak a rajongók számára jelenthet csemegét! A könyv Céline Garcia eredeti ötlete alapján készült.

Kollekciók