Ajax-loader

Bodnár Zalán könyvei a rukkolán


Bodnár Zalán - Kocsis ​Sándor
Fényképes ​életrajz az Aranycsapat világbajnoki gólkirályáról, a Barcelona világklasszisáról.

Bodnár Zalán - Szöllősi György - Az ​Aranycsapat kincseskönyve
Ez ​a lenyűgözó, interaktív Kincseskönyv elmeséli az ötvenes évek magyar válogatottjának, a világhírű Aranycsapatnak a történetét, kiegészítve a riporterlegenda Szepesi György visszaemlékezéseivel, többszáz különleges fényképpel, köztük a Puskás Intézet még sehol sem publikált fotóival és 39 ritka emléktárggyal - belépőjeggyel, műsorfüzettel, autogrammkártyával, képeslappal, poszterrel - amelyeket kézbe véve a nagy sikerek helyszínén, a negyvenes-ötvenes években érezheti magát, aki lapozgatja a Kincseskönyvet, ezt a műfajában Magyarországon újdonságnak számító különleges kiadványt.

Bodnár Zalán - Németh Gyula - Cristiano ​Ronaldo
Cristiano ​Ronaldo korunk leghíresebb futballistája a világon. Európa-bajnok Portugáliával, négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, angol bajnok a Manchester Uniteddal, spanyol bajnok a Real Madriddal, és már ötször kapta meg az év legjobbjának járó Aranylabdát. Népszerűsége töretlen, mert a futballpályán kívűl is példás életet él: ahol tud, segít a rászorulóknak. Gyerekkorában ugyanis ő is sokat nélkülözött, amikor mezítláb, rongylabdával játszott az éles kövek között a portugáliai szigeten, Madeirán, ahol született. Hatalmas akaraterővel, rengeteg gyakorlással, alázattal, lemondással és végeláthatatlan edzésmunkával érte el az évek során, hogy ő legyen a legjobb. Barátkozz össze a Real Madrid szupersztárjával, kövesd velünk a fejlődését, és éld át minden kalandját annak az izgalmas útnak, amely a madeirai szegénységből a világ csúcsára vezetett! A Németh Gyula különleges grafikáival illusztrált szöveg azon túl, hogy kiváló olvasmány, hitelesen mutatja be Cristiano életét. A könyvhöz tartozó színezővel pedig magad is fejlesztheted a képességeidet, miközben edzéstervünkkel arra is tippeket adunk, hogyan lehetsz te is napról napra jobb futballista.

Bodnár Zalán - Szöllősi György - Czibor ​Zoltán
Fényképes ​életrajz az Aranycsapat legendás szélsőjéről és a Barcelona világklasszisáról.

Bodnár Zalán - Németh Gyula - Lionel ​Messi
Lionel ​Messi korunk egyik leghíresebb futballistája a világon, pedig gyerekkorában alig akarták bevenni a csapatokba, mert olyan aprócska volt, és mindenki féltette, hogy összetöri magát a pályán. Aztán majdnem le kellett mondania az álmáról, hogy futballista lehessen, mert teljesen leállt a növekedése, és a szüleinek nem volt pénze az injekciós kezelésekre, amelyekre szüksége volt. Ám Messit, a „Bolhát” nem olyan fából faragták, aki hamar feladja. Barátkozz össze a Barcelona szupesztárjával, kövesd velünk a fejlődését, éljük át együtt minden kalandját annak az izgalmas útnak, amely az argentínai Rosarióból a világ csúcsára vezetett! A Németh Gyula különleges grafikáival illusztrált szöveg azon túl, hogy kiváló olvasmány, hitelesen mutatja be Leo Messi életét, és a könyvhöz tartozó színezővel magad is fejlesztheted a képességeidet, miközben Messi táplálkozási tanácsaival arra is tippeket adunk, hogyan lehetsz te is napról napra sportosabb és egészségesebb.

Kollekciók