Ajax-loader

Korpádi Péter könyvei a rukkolán


Korpádi Péter - Sütifalatkák
Mint ​a legtöbb újdonság a sütinyalóka is az Egyesült Államokból indult hódító útjára. A klasszikus cake pop hagyományosan piskóta tésztából és különböző ízesítésű töltelékekből készül. Könyvünkben nemcsak a klasszikus sütinyalóka elkészítését mutatjuk be, hanem további ötleteket is adunk arra, hogyan és miből lehet még egyszerűen, látványos finomságokat varázsolni egy-egy gyerekzsúrra vagy más összejövetelre.

Korpádi Péter - Muffinok ​és pogácsák
Miért ​szeretjük annyira a muffint? A divaton túl azért, mert bármikor elkészíthető, reggelire, tízóraira, egyes húsos változatai talán még egy ebéd második fogásának is megfelelnek. Remek a délutáni kávéhoz, teához vagy kirándulásra. Váratlan vendégek érkezésekor vagy gyermekzsúrokon is előrukkolhatunk vele. A kezdő vagy konyhai trükkökben kevésbé járta háziasszonyok is könnyen és gyorsan elkészíthetik, mert igen kevés szabályt kell megjegyezniük, a muffin pedig 15-20 perc alatt megsül. Nagy előnye, hogy az elkészített muffin lefagyasztható, és hónapokig tárolható, de maga a bekevert tészta kis adagokban eltéve szintén nagyon jó szolgálatot tehet nekünk a napi rohanásban.

Gabula András - Halmos Monika - Korpádi Péter - Patyi Árpád - Nagy ​Süteménykönyv
Hagyományos ​és különleges finomságok. Torták, krémesek, kalácsok, piték, muffinok, apró és sós sütemények. Érdekességek gyümölcsökről, alapanyagokról.

Kollekciók