Ajax-loader

Korpádi Péter könyvei a rukkolán


Korpádi Péter - Knorr ​Szakácskönyv
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Korpádi Péter - A 100 legjobb kínai étel
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Boda Zoltánné - Korpádi Péter - Patyi Árpád - Karácsonyi finomságok
A karácsony az egyik legszebb ünnepünk az év során, éppen ezért nagyon fontos, hogy a meghitt családi összejövetelek alkalmával finom és ínycsiklandozó falatok kerüljenek az asztalunkra. Könyvünkben ehhez ajánlunk igazán különleges recepteket az előételektől kezdve a desszertekig, melyek között megtalálhatók újdonságok és klasszikus ételek is.

Korpádi Péter - Patyi Árpád - Vegetáriánus ételek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Csemer Géza - Korpádi Péter - A ​legfinomabb cigány ételek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Korpádi Péter - Hidegkonyhai ​remekek
15 ​egyszerűen elkészíthető hidegtál receptet tartalmaz, melyeknek az elkészítését a fázisfotók és a részletes leírás is megkönnyíti.

Korpádi Péter - Sütifalatkák
Mint ​a legtöbb újdonság a sütinyalóka is az Egyesült Államokból indult hódító útjára. A klasszikus cake pop hagyományosan piskóta tésztából és különböző ízesítésű töltelékekből készül. Könyvünkben nemcsak a klasszikus sütinyalóka elkészítését mutatjuk be, hanem további ötleteket is adunk arra, hogyan és miből lehet még egyszerűen, látványos finomságokat varázsolni egy-egy gyerekzsúrra vagy más összejövetelre.

Patyi Árpád - Korpádi Péter - Népszerű ​desszertek
Ez ​a könyv azért született meg, hogy minél többen átélhessék a lopott és édes pillanatokat. Egyszerű, közérthető formában kívánja a szerző megosztani a kezdőkkel és haladókkal e néhány receptet, amit bármikor, nem csak ünnepeken, hanem a futó hétköznapokban is elő tudnak venni, és viszonylag gyorsan el tudják készíteni. Jó pár alapédesség, csemege is szerepel köztük, valamint torták, rakott palacsinták, fánkok és pogácsák is.

Korpádi Péter - Patyi Árpád - Sütemények ​márkás csokikból
A ​könyvben található receptek olyan édességek (Bounty, Kinder Bueno, Snickers, Kit-Kat, Nutella, és számos más népszerű csokoládé) felhasználásával készültek, melyek a mindennapjaink során is a kedvenc nassolnivalóink közé tartoznak. Ezek az ínycsiklandó, szemet gyönyörködtető kreatív sütemények nemcsak szépek, hanem ellenállhatatlanul finomak is. Könnyű őket elkészíteni, és bármilyen alkalomra is szánjuk, biztos sikert arathatunk velük.

Korpádi Péter - 15-20 ​perces ételek
A ​modern életmód hátránya az, hogy szinte semmire nincs időnk, főleg nem bonyodalmas receptek megvalósításához! Ebben a a sorozatunkban bevált, gyors és egyszerű recepteket ajánlunk, amelyekkel a főzés élvezhető, szabadidő is marad és a család is jóllakik.

Korpádi Péter - Kedvenc ​süteményeim
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Korpádi Péter - Rama ​Hidegkonyha
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Korpádi Péter - Patyi Árpád - Márkás ​finomságok
Receptjeinkkel ​azoknak kedveskedünk, akik szeretnek kísérletezni azzal, hogy saját kezűleg készítik el kedvenc nassolnivalójukat. A boltok polcain sorakozó drága édességek házi megfelelőit, egyáltalán nem ördöngösség otthoni körülmények között sem megvalósítani.

Korpádi Péter - Patyi Árpád - A ​magyar konyha remekei
A ​magyar konyha remekei a házias, hagyományos magyar konyha legjobb, számunkra legkedvesebb fogásainak receptjeit tartalmazza. Az édesanyák főztjének feledhetetlen ízeit hozza vissza, hozzátéve és módosítva sok mindent a modern táplálkozás jegyében. Könyvem a történelmi hatások által gazdagított, finomított, de eredendően magyar konyha receptjeit kínálja az olvasónak. Mindenekelőtt leveseket, mivel levest kedvelő nép vagyunk, s az ebéd többnyire levessel kezdődik nálunk. Aztán a magyaros előételek receptjei következnek, s nem hiányoznak szakácskönyvemből a magyar folyók, tavak halainak ízei sem. A borjú- és marhahúsból, sertéshúsból, bárányból, vadhúsokból, baromfiakból készült fogások közt minden idényben, minden alkalomra megtalálja az olvasó az éppen kedvére valót. A jó ebéd vagy vacsora méltó befejezése - pláne ha névnap, születésnap alkalmából vagy ünnepnapon történik - egy olyan sütemény, amelynek ízeit évszázadok hagyománya formálta. A diós-mákos beiglitől az aranygaluskáig, a dobostortától a zserbószeletig ilyen sütemények receptjeit kínálom könyvemben, jó főzést, sütést és jó étvágyat kívánva hozzájuk. Korpádi Péter

Korpádi Péter - Szentesi ​Szárnyaskönyv
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Korpádi Péter - Patyi Árpád - Burgonyás ​ételek
A ​Szerző a burgonyából készíthető ételek széles skáláját vetíti elénk, amelyek között a kezdő és a gyakorlott háziasszony, az ínyenc és a tradicionális konyha híve egyaránt megtalálja a kedvére valót. Az ötven recept ínycsiklandó előételeket, vendégváró falatokat, leveseket, gazdag egytálételeket, húsokat és halas fogásokat, sőt desszerteket is kínál. A recepteket a szerző által elkészített, ízletesen díszített és tálalt étel minőségi fényképe illusztrálja. A könyv a témában számtalan konyhai tippet, trükköt, fortélyt, kultúrtörténeti különlegességet közöl. A teljesebb kép kedvéért felhívja az Olvasók figyelmét a nagy világkonyhák egy-egy burgonyás specialitására.

Korpádi Péter - Patyi Árpád - Paleo ​reggelik
A ​nagysikerű Paleokonyha cimű kiadványunk után most új könyvel kedveskedünk olvasóinknak, a Paleo reggelikkel. A paleo étrend követőinek gyakran okoz gondot, hogy mit reggelizzenek, mit vigyenek magukkal a munkahelyükre vagy milyen tízórait csomagoljanak a gyereknek az iskolába. Mivel a reggeli a nap legfontosabb étkezése, ezért nagyon fontos, hogy mindig változatos legyen, és az sem utolsó szempont, hogy gyorsan el lehessen készíteni. Ehhez adunk receptötleteket, hogy a hétköznapokon és a ráérősebb hétvégéken is mindig finom reggeli falatok készülhessenek.

Korpádi Péter - Patyi Árpád - Házi ​készítésű italok
Könyvünk ​olyan recepteket tartalmaz, amelyekből könnyedén el lehet sajátítani azoknak az alkoholos italoknak az elkészítését, amelyek népszerűek a felnőttek körében családi és ünnepi események alkalmával. Megmutatjuk, hogy egy kis energia- és időbefektetésével házilag is könnyedén előállíthatóak a boltban megvásárolható termékek.

Csemer Géza - Korpádi Péter - Patyi Árpád - Cigány ​ételeskönyv
"A ​cigányság a magyar kultúrának egyik igenis komoly része. Ez nem csak a zenére áll, de más kulturális megnyilvánulásokra is, mint például a konyha. A mostani időkben sokan nagyon is érdeklődnek a cigányság sorsa iránt, ezért örvendetes, hogy Csemer Géza és Korpádi PÉter konyhaművészeti könyvet írt a mi cigányaink hagyományáról. Érték ez a későbbi nemzedékek számára is, mert megőrzi azt, ami a múlté volt, de a jövőt is szolgálja." Habsburg Ottó

Korpádi Péter - Kínai ​és távol-keleti konyhák
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Korpádi Péter - Patyi Árpád - Sütemények ​paleo módra
A ​Sütemények paleo módra, azok számára készült, akik szem előtt tartják az egészségtudatos táplálkozás irányelveit, odafigyelnek arra, hogy minél kevesebb finomított cukrot, fehér lisztet vigyenek be a szervezetükbe. Könyvünket nemcsak a paleo étrend követőinek ajánljuk, hanem mindenkinek, aki szereti az olyan édességeket, süteményeket, melyeket...

Korpádi Péter - Patyi Árpád - A ​nemzetközi konyha remekei
E ​szakácskönyv receptjeit hosszú évek tapasztalatai formálták, újból és újból elkészítettem a fogásokat egy-egy recept nyomán, ízlelgettem és kóstolgattam az ételeket vendégeimmel, aztán feltettem a kérdést magamnak és nekik: elérik-e az ételek a legeslegjobb ízhatásokat? Csak ha igenlő választ kaptam, akkor vettem fel ebbe a könyvbe a receptet, másként tovább dolgoztam rajta, módosítottam a hozzávalók arányait, (...) a készítésmód egyes fázisait, amíg végre tökéletes lett az elkészített fogás. A könyv receptjei egytől egyig így születtek, ezért nyújtanak (...) biztos útmutatást ahhoz, hogy a sütés-főzésből az ön elképzeléseit tökéletesen kielégítő, ízletes, finom fogások szülessenek.

Korpádi Péter - Csokoládés ​finomságok
Mindenki ​ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére.

Horváth Ilona - Korpádi Péter - Parfék, ​sörbetek, fagylaltok
Mindenki ​kedvencei végre megérkeztek! Parfék, sörbetek, fagylaltok az egész családnak! Egy házi kávéfagylalt, sült eperparfé, vagy egy mediterrán fagylalttorta bármelyik napot ünnepnappá tudja varázsolni!

Korpádi Péter - Patyi Árpád - Klasszikus ​és közkedvelt koktélok
A ​koktélozás egyre kedveltebb élvezet. Sokan már nem csupán bárokban, hanem otthoni partikon is előszeretettel művelik, s ahhoz sem kell különleges ürügy, hogy este szűk baráti körben kikapcsolódásként elfogyasszunk egy-egy jól sikerült kompozíciót. Ön is szívesen vendégelné meg barátait otthonában egy-egy rafinált, profin díszített itallal? Talán tudja is, hogy mifélével, s esetleg azt is, hogy kedvence miből készül. De milyenek az arányok? Milyen pohárban szokás felszolgálni, és hogyan kell díszíteni? Korpádi Péter és Patyi Árpád gazdagon illusztrált kalauza több mint 130 klasszikus, illetve új, népszerű koktél elkészítésének a fortélyaiba vezeti be a kezdőket és a haladókat egyaránt.

Korpádi Péter - Sütés-főzés ​a szabadban
Egy ​kerti barbecue-parti vagy egy bográcsozás kiváló alkalom a vidám feltöltődésre. Ilyenkor az éttermekhez képest szabadabban élvezhetjük barátaink társaságát, egy kis zenével és sok-sok beszélgetéssel megteremtve a tábortűzhangulatot. Mindez azonban nem lehet teljes az est főszereplői: az ínycsiklandó sültek, szószok, saláták nélkül. Ez a könyv kiváló receptekkel és gyakorlati tanácsokkal segít abban, hogy tökéletes legyen a mulatság.

Korpádi Péter - Patyi Árpád - Palacsinták
A ​palacsinta mindig sikert arat, gyorsan elkészíthető, kiadós és olcsó fogás - igazi klasszikus. Készüljön sósan vagy édesen, megannyi elkészítési módja létezik. A szokatlanabb, izgalmasabb palacsintafélékkel főként az éttermek étlapjain találkozunk, pedig jó részüket könnyen elkészíthetjük otthon is. Korpádi Péter mesterszakács fotográfus most sok hasznos palacsintasütési tippel és több mint ötven, ínycsiklandó palacsintaköltemény receptjével ad ihletet e klasszikus étel változatos elkészítéséhez.

Gabula András - Halmos Monika - Korpádi Péter - Patyi Árpád - Nagy ​Süteménykönyv
Hagyományos ​és különleges finomságok. Torták, krémesek, kalácsok, piték, muffinok, apró és sós sütemények. Érdekességek gyümölcsökről, alapanyagokról.

Korpádi Péter - Vendégváró ​szendvicskrémek
A ​Vendégváró szendvicskrémek című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Avokádókrém, Füstös babkrém, Sültpaprika-krém - Vendégváró szendvicskrém receptek várnak a különleges ízek kedvelőire!

Korpádi Péter - Patyi Árpád - Muffinok
Kókuszgolyóval ​töltött csokoládés, szilvalekváros-kakaós-fahéjas, datolyás-mogyorós vagy éppen sonkával töltött sajtos krumplis. Szinte nincs még egy, a muffinhoz fogható sütemény, amely ilyen változatos ízekben lenne elkészíthető. Válogassunk hát kedvünkre Korpádi Péter mesterszakács fantáziadús receptjei közül, melyeket Patyi Árpád ínycsiklandó fotói kísérnek.

Horváth Ilona - Halmos Monika - Máté Pálné - Korpádi Péter - Desszertek
Lehet ​róluk lemondani, lehet a csábításuknak ellenállni, de nincs olyan ember, aki ne szeretné a desszerteket. A különböző sütemények, torták, pudingok, fagylaltok, palacsinták, gyümölcskosarak és más különleges finomságok az ebédek, vacsorák, családi és baráti összejövetelek megkoronázói. Rohanó világunkban egyre kevésbé engedjük meg magunknak az ebéd utáni pihenőt, a délutáni sziesztát. Pedig a kávé mellé kapott sütemény vagy az ebéd főfogását követő desszert elfogyasztása egyszerre kikapcsolódás és kényeztetés.

Korpádi Péter - Muffinok ​és pogácsák
Miért ​szeretjük annyira a muffint? A divaton túl azért, mert bármikor elkészíthető, reggelire, tízóraira, egyes húsos változatai talán még egy ebéd második fogásának is megfelelnek. Remek a délutáni kávéhoz, teához vagy kirándulásra. Váratlan vendégek érkezésekor vagy gyermekzsúrokon is előrukkolhatunk vele. A kezdő vagy konyhai trükkökben kevésbé járta háziasszonyok is könnyen és gyorsan elkészíthetik, mert igen kevés szabályt kell megjegyezniük, a muffin pedig 15-20 perc alatt megsül. Nagy előnye, hogy az elkészített muffin lefagyasztható, és hónapokig tárolható, de maga a bekevert tészta kis adagokban eltéve szintén nagyon jó szolgálatot tehet nekünk a napi rohanásban.

Kollekciók