Ajax-loader

Richard Webster könyvei a rukkolán


Richard Webster - Feng ​shui a gyakorlatban
Egy ​ősi kínai mondás felsorolja a sikeres élet öt alapelvét: "Előbb a sors jön, majd a szerencse. Harmadjára a feng shui, melyet a többi ember szeretete, s végül a belső beteljesülés követ." Sorsunkat a bolygók állása határozza meg. A szerencse egyfajta lelkiállapot. Ha értünk a jelekből, várakozással nézünk a jövő elébe, nem pedig félelemmel. A harmadik alapelv maga a feng shui. Ezt alkalmazva összhangban élhetünk a világgal és benne minden léterővel. A feng shui szelleme elvezet az önzetlen emberszeretethez, megtanít elvárás nélkül adni. A feng shuival lépést tudunk tartani a körülöttünk zajló eseményekkel, s az állandó önművelés belső beteljesüléshez vezet.

Richard Webster - 101 ​Feng shui tipp a lakásban
Hogyan ​alakíthatjuk át otthonunkat a boldogság és a jólét mágnesévé? Elég, ha egyszerű módosításokkal kiaknázzuk és hasznunkra fordítjuk az egyetemes életerő, a CSI üdvös hatásait. A helyiség átrendezése, egy-egy szélcsengő, egy cserepes növény a hálószobában erősítheti és otthonunkban tarthatja a pozitív energiát. Egészségesek és elégedettek leszünk, ha megfogadjuk az elévülhetetlen, ősi bölcsességen alapuló feng shui 101 tanácsát.

Richard Webster - 101 feng shui tipp
Hogyan alakíthatjuk át otthonunkat a boldogság és a jólét mágnesévé? Elég, ha egyszerű módosításokkal kiaknázzuk és hasznunkra fordítjuk az egyetemes életerő, a CSI üdvös hatásait. A helyiség átrendezése, egy-egy szélcsengő, egy cserepes növény a hálószobában erősítheti és otthonunkban tarthatja a pozitív energiát. Egészségesek és elégedettek leszünk, ha megfogadjuk az elévülhetetlen, ősi bölcsességen alapuló feng shui 101 tanácsát.

Richard Webster - Feng ​Shui a munkahelyen
Praktikus ​tippek a munkahelyre • Az íróasztalnál dolgozók a papírokat és a szükséges iratokat tartsák függõleges irattárolókban. A felesleges jegyzeteket és iratokat ne gyûjtögessük. Munkakezdéskor az asztalunkat töröljük át nedves ruhával, és lehetõleg tartsuk egész nap tisztán. • Az asztal színe ne legyen fekete, vagy hófehér. Ha mégis ilyen, akkor takarjuk le nekünk tetszõ dossziékkal, vagy asztalkendõvel. • Ülõhelyként legjobb az ötlábú szék. (Az irodai görgõs székeknek szinte minden esetben öt lába van.) Állítsuk be úgy, hogy munka közben kényelmes legyen: lábunk merõlegesen álljon a földön, a széknek legyen karfája, és semmiképpen ne üljünk féloldalasan. • A rend és a tisztaság lényeges magunk körül. A táskánkat, zacskókat ne rakjuk a földre, élelmiszert ne tartsunk az asztalunkon. • A szobánkban lévõ szemetesbe ne dobjunk bûzlõ dolgokat, - mint például az élelmiszer, vagy banánhéj – mert megzavarnak minket. • Munkahelyünk falára akasszunk ki minket motiváló, tetszetõs tárgyú képeket. Azt a felületet, melyet szinte egész nap látunk, mindenképpen tegyük kellemessé. • A hanghatásoknak is jelentõs szerepük van. A néma csend nyomasztó lehet a munkahelyeken, aki teheti, hallgasson rádiót, vagy halk zenét munkavégzés közben. • Az egészséges, élõ virágok, a tisztán tartott selyemvirágok erõsítik a munkakedvet és fokozzák a jó közérzetet. A száraz virágokat, vagy beteg növényeket kerüljük el. • Az akváriummal, a víz és a halak jelképeivel a sikert és a bevételt gyarapítjuk. Amennyiben lehetséges, tartsunk belõlük munkahelyünkön. Ha nem megoldható, akkor szerezzünk be kerámiából, fából, üvegbõl vagy porcelánból készült, halacskát formázó dísztárgyakat.

Richard Webster - Rafael ​arkangyal
A ​hagyomány Rafaelt tartja az emberiség őrangyalának, aki emellett az egészség és a gyógyítás arkangyala lévén az "isteni orvos" rangos címét is viseli, valamint ő felel a bőségért és a kreativitásért. Ebben a praktikus kézikönyvben, a sorozat második kötetében a szerző részletesen bemutatja ennek a jóindulatú és bölcs teremtménynek a történetét, és egyszerű technikákat mutat be arra, miként kérhetjük a segítségét, és hogyan alakíthatunk ki vele mindennapos kapcsolatot.

Richard Webster - Útmutató ​előző életeink megismeréséhez
Az ​emberi lélek halhatatlan... A fizikai test halála életünk végét jelzi, ugyanakkor a következő életbe való átmenet előhírnöke is. Születésünkkor az előző inkarnációkkal kapcsolatos tudatos emlékeink szertefoszlanak, így lehetőséget kapunk arra, hogy teljes mértékben jelenbeli életünk feladataira koncentráljunk. A megfelelő időben előhívott emlékek azonban hasznunkra válhatnak, segíthetnek rátalálni életünk értelmére és begyógyítani lelki sebeinket. Az előző életek tudatos feltárása hozzájárul karmánk megtisztulásához és az előző inkarnációkból származó adottságaink, tehetségünk felfedezéséhez. Figyelembe véve, hogy mindenki számára más regressziós módszer lehet megfelelő, Richard Webster tizenkét különböző technikát mutat be. Ezek között szerepel az előző inkarnációkról való álmodás, a "látás" technikája, az egyedül vagy partnerrel végezhető regressziós hipnózis és az Akasha-krónika módszere. A magyar olvasóközönség előtt is jól ismert szerző e kötetében segítséget nyújt, ha egy régi, traumatikus élményt szeretnénk feloldani, amely befolyásolja jelenlegi egészségi állapotunkat és megakadályoz abban, hogy boldog életet éljünk. A könyv akkor is kitűnő olvasmány, ha egyszerűen csak kíváncsiak vagyunk arra, hogy milyenek lehettünk előző életeinkben.

Richard Webster - Kínai ​jóslás
A ​könyv módszerével gyorsan és könnyen lehet személyiségelemzést készíteni. Már az első oldalak áttanulmányozása után bárki teljes képet alkothat egy másik emberről pusztán a születésnapja alapján. Mire az utószóhoz ér, háromféle módszer áll majd rendelkezésére a számmisztikai ábrák elkészítéséhez és magyarázatához. Ön is alaposabb önismeretre tehet szert, megértheti mások motivációit, és kiszámolhatja, hogy mikor érdemes előrelendülni az élet különböző területein, és mikor helyénvalóbb visszarántani a gyeplőt. Pillantson bele a jövőbe, hogy jelentősebb eredményeket és sikereket érjen el, de ami a legfontosabb: ismerje meg önmagát és környezetét! A könyv tartalmaz egy 1900-tól 2000-ig terjedő táblázatot a szoláris és lunáris dátumok közti átváltáshoz. A(z) Kínai jóslás, számmisztika (Könyv) szerzője Richard Webster.

Richard Webster - How ​to Write for the New Age Market
Publish ​your New Age book! More than 60,000 new books are published every year in the United States. A growing number of these books are in the New Age subject areas. Just how do you break into this growing market, and how can you make a comfortable living as a New Age writer? The best-selling author of more than twenty-five books, including Spirit Guides & Angel Guardians and 101 Feng Shui Tips for the Home, generously shares his tricks of the trade with this first-ever guide to writing for the New Age market. Learn how to get the attention of publishers, how to actually write your book, how to work with editors and publicists, conduct book tours, and write articles for publication. This comprehensive and encouraging guide will also teach you how to: • Choose a topic, evaluate the market, develop your own writing style, research, and write your book • Find the right publisher, prepare your submission package, and know what to expect from the acquisitions process • Understand the production process and how to work with editors • Promote your book and generate positive publicity

Richard Webster - Tenyérjóslás
A ​tenyérjóslás mindenki számára megtanulható! A magyar olvasók számára is jól ismert szakértő könnyedén elsajátítható módon mutatja be a módszer alapjait. Önbizalmat ad a kezdő tenyérjósnak, útmutatásait követve azonnal nekiláthatunk az elemzésnek, hasznosítva újonnan nyert ismereteinket. A tenyérjóslás kiváló módja saját magunk és mások jobb megismerésének. A kéz rejtett vonalai, jegyei segítenek feltérképezni személyiségünk főbb vonásait. Megtudhatjuk például, hogy a rövid ujjú embereknek nincs türelmük a részletekhez, és sokkal jobban szeretnek elkezdeni, mint befejezni valamit. Ezzel szemben aki hosszú ujjakkal rendelkezik, sokkal jobban boldogul a részletekkel és szereti behatóan tanulmányozni a dolgokat. Tenyerünkből hasznos információkat nyerhetünk akár a párkapcsolat, a hivatás, az egészség, a kommunikáció és a kreativitás területére vonatkozóan is. Richard Webster rendszerében újdonság az ujjlenyomatok és a bőrredőmintázatok elemzése - ez utóbbi nagy előnye, hogy a még rejtett állapotban lévő betegségek, illetve az egyes betegségekre való hajlam azonosításában segít.

Richard Webster - Teljesítsd ​be vágyaidat!
„Az ​ember élete azzá válik, amivé gondolatai teszik" Marcus Aurelius Képzeld el, milyen lenne az életed, ha azt tehetned, amit szeretnél, vagy az lehetnél, aki lenni szeretnél? Tekintsd át az életedet! Milyen körülmények között élsz? Milyen emberek vesznek körül? Kiváló egészségnek örvendsz? Boldog vagy? Ha bármit megváltoztatnál, alkalmazd a teremtő vizualizációt! A népszerű szerző, Richard Webster hatékony rendszerével megvalósíthatod legrejtettebb álmaidat is! Remek gyakorlati tanácsaival könnyedén megoldhatsz minden menet közben felmerülő problémát. Az egyszerű gyakorlatok és módszerek segítségével életed minden területén javíthatsz, legyen szó egészségről, párkapcsolatról, karrierről, tanulásról vagy pénzügyekről. A teremtő vizualizáció az elme természetes képessége. Noha a sikeres emberek könnyebben élnek vele, bárki működésre bírhatja. Richard Webster kiváló tanácsaival te is beteljesítheted vágyaidat! „A teremtő vizualizáció több a pozitív gondolkodásnál. A pozitív gondolkodás rendkívül hatékony gyakorlat, és mindannyiunknak törekednünk kellene arra, hogy a nap folyamán a lehető legtöbb pozitív gondolatunk legyen. Ám a teremtő vizualizáció továbbmegy ennél. Olyan folyamat, amelynek során bizonyos pozitív gondolatokat megpróbálunk valóra váltani. A pozitív gondolkodás tehát egy lépés ennek elérésében." Richard Webster

Richard Webster - Írj ​magadnak varázslatot!
Mindenkinek ​vannak reményei és álmai. Most megtudhatod, miként válthatod valóra vágyaidat a szavak erejével. Kívánságaidnak semmi sem szabhat határt mindaddig, amíg nem ártasz másoknak. Megismerheted azt a négy mágikus lépést, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy kívánságaid egyaránt teljesüljenek. Először megtanulod, hogyan határozd meg életed célját. Utána elsajátítod, miként írd meg azokat a varázslatokat, amelyek megvalósítják álmaidat a testeddel, a szellemeddel, az elméddel stb. kapcsolatban. Végül felfedezheted, miként bánhatsz úgy a szavak rejtett erejével, a szent nevekkel, a titkos iratokkal stb. vagyis a fehér mágia egyszerű kellékeivel, hogy életed végre teljes legyen.

Richard Webster - Gábriel ​arkangyal
Nem ​csupán a szerző saját tapasztalatain alapuló valós történetekkel ismerkedhetünk meg az angyalokkal kapcsolatban, de gyakorlati leírást is olvashatunk számtalan egyszerű módszerről, amelyek segítségével kapcsolatba léphetünk Gábriel arkangyallal, segítségért folyamodhatunk hozzá, és tartós köteléket alakíthatunk ki vele.

Richard Webster - Feng ​Shui a városban
Keveseknek ​adatik meg, hogy otthonunk bejárata délre nézzen, lakhelyünk hátát dombok védelmezzék, patak is csak ritkán csörgedezik a lakások előtt... Az emberek többsége zsúfolt városok háztömbjeiben él, távolról sem ideális körülmények között. Szerencsére a feng shui - a harmóniateremtés ősi művészete - a városi lakásokban is jól alkalmazható. A feng shui tanításait megszívlelő városlakó képes lesz összhangban élni a Földdel...

Richard Webster - Őrangyalok ​és szellemi vezetők
A ​szellemi vezetőkkel és az őrangyalokkal kapcsolatban néhányan azt állítják, hogy a kettő ugyanaz. Ez nem meglepő, mivel a szellemi vezetők időnként angyalok formájában jelennek meg. Jelentős különbség van közöttük, és könyvünk ezt kívánja tisztázni.

Richard Webster - Mágikus ​talizmánok
Osszunk ​egy négyzet alakú lapot egyenlő nagyságú mezőkre, írjunk mindegyikbe egy-egy számot - persze csakis a megfelelőt! -, ha aztán a számokat úgy vízszintesen mint függőlegesen, sőt átlósan is összeadva azonos összeget kapunk, akkor sikerült egy mágikus négyzetet létrehoznunk. Lelkes számtantanárok matematikai kedvcsinálónak, időről időre rajzolják ezeket a négyzeteket... Dürer híres rézmetszetén, a Melankólián, az allegorikus nőalak feje felett látható egy 16 mezőre osztott mágikus négyzet... Mint annyi minden más, a mágikus négyzet is keletről származik. Könyvünk szerzője, Richard Webster, elmondja, hogy e négyzetek Kínából illetve Indiából jutottak el Európába. Szerepük volt a kabbalista gondolkodásban, de még az ifjú Benjamin Franklin érdeklődését is felkeltették. Indiában a mágikus négyzetet "jantrának", azaz misztikus diagramnak, az isteni erő szimbólumának tekintik. A szerző jelentős érdeme, hogy Olvasóit megtanítja a jantrák használatára. Útmutatásai alapján talizmánt készíthetünk, a személyes jantrák pedig pontos jellemképet adnak. Sőt, egy, az asztrológiai eljárásoknál lényegesen egyszerűbb módszert alkalmazva, még az eljövendő eseményekről is tájékozódhatunk. Komoly könyvet vesz kezébe az Olvasó, amely ugyanakkor játéklehetőséget is kínál.

Richard Webster - Az ​auralátás gyakorlata
Tanulja ​meg érzékelni az aurát, látni a színeket és értelmezni azok jelentését! Fedezze fel a csakrák rendszerét, s hogy miképpen harmonizálhatja az energiával túltelített, vagy elégtelenül energetizált csakrákat! Ismerje meg az auraharmonizálás, a szellemi gyógyítás metodikáját! Richard Webster útmutatásával mindez megvalósítható. Az Auralátás gyakorlata című könyv segítségével továbbfejlesztheti rejtett képességeit, láthatja a kiáramló energiákat, valamint jól bevált módszerek igazítják el, hogy miként - értelmezze az aura színeit, - építsen ki jobb kapcsolatot embertársaival, - váljon egészségesebbé és élvezze ennek minden örömét, - tárja fel élete azon területeit, amiken még dolgoznia kell, - vésse be aurájába vágyait, hogy azok megvalósuljanak a jövőben, - értse meg a lappangó betegségek és fájdalmak intő jeleit, - változtassa meg aurája állapotát - és serkentse csakrái működését a zene, a kristályok és a színek segítségével. Richard Webster, számos sikeres feng shui-könyv írója, tízéves korában látott először aurát, s immár 13 éve tanítja másoknak az auralátás és -értelmezés módját. Módszerei segítségével jóval több szépséget fedezhet fel a világban, mint eddig, és rácsodálkozik majd, hogy korábban mindezt nem érzékelte.

Richard Webster - Miben ​tévedett Freud?
Richard ​Webster angol kultúrtörténész könyve bevezetőjében hangsúlyozza, hogy nem "egy újabb vad kirohanást" akar intézni a freudisták ellen. "Végcélom nem az - írja -, hogy megalázzam Freudot, vagy hogy végzetes csapást mérjek akár rá, akár a követőire. Meggyőződéseit és személyiségét szeretném értelmezni és megvilágítani annak érdekében, hogy jobban megértsük tulajdon kultúránkat… -. Ennek ellenére - vagy talán részben épp ennek köszönhetően - a Miben tévedett Freud? minden bizonnyal Freud tudományos pályájának és az általa megteremtett elméletnek az eddigi legátfogóbb és legletaglózóbb kritikája. Mivel az újabb kutatásokon alapuló Freud-kritikai irodalomnak magyarul még csak elenyésző része hozzáférhető, Webster könyve hiánypótló mű lehet, mely lenyűgöző tárgyi tudással, tudományos alapossággal s ugyanakkor közérthetően magyarázza meg mind a pszichoanalitikai elmélet kialakulását - azt, ahogy Freud a szerző szerint tudománytalan módon, gyakran a tényeket meghamisítva és minden fontosabb eszméjét másoktól átvéve dolgozta ki tételeit -, s azt is, hogy a pszichoanalízis - kétségtelen pozitívumai mellett - milyen károkat okozott a tudományfejlődésben és egyes emberek konkrét életében. Webster Freud-kritikája nemcsak alaposságában, a felsorakoztatott orvosi, pszichológiai, tudománytörténeti, pszichológiai és filozófiai érvek sokaságában és sokszínűségében emelkedik ki a Freud életét feltáró és a pszichoanalízist bíráló számtalan könyv közül, hanem abban is, hogy a szerző egy alternatív - neodarwinista - embertudományi elmélet alapjait is felvázolja. Richard Webster 1950-ben született. A Kelet-Angliai Egyetemen tanult angol irodalmat, majd ugyanitt tanított. Első könyve A Brief History of Blasphemy: Liberalism, Censorship and "The Satanic Verses" (Az istenkáromlás rövid története. Liberalizmus, cenzúra és "A sátáni versek") címmel 1990-ben jelent meg. Általunk közreadott nagy Freud-tanulmánya 1995-ben látott napvilágot. A fordítást szakmailag ellenőrizte: Erős Ferenc.

Richard Webster - Amulettek, ​talizmánok
Hozza ​létre saját mágikus tárgyakból álló kincsestárát! A letűnt korok népei sok olyan dologban hittek, amely szinte elfogadhatatlan a mai, felvilágosult ember számára. Azt vallották például, hogy bizonyos tárgyak földöntúli erővel és energiával rendelkeznek, ezért segítségükre lehetnek legkülönbözőbb törekvéseikben, és minden elképzelhető veszélytől megvédik őket. Ezek a tárgyak – amulettek, talizmánok és kabalák - jelentős szerepet játszottak őseink életében. A mai kor embere azonban többségében megveti, és nem hajlandó használni ezeket a tárgyakat. Vagy mégis? Az amulettek, talizmánok és kabalák valójában ugyanolyan fontos szerepet töltenek be, mint több száz vagy akár több ezer évvel ezelőtt - azzal a különbséggel, hogy jelentőségüket ma már nem ismerjük fel azonnal. Ebből a gyakorlati kalauzból minden fontosat megtudhatunk arról, hogyan készítsük el vagy válasszuk ki saját talizmánjainkat, amulettjeinket, kabaláinkat, és miként használjuk ezeket életkörülményeink javításához. - Mi a különbség a talizmán, az amulett és a kabala között? - Hogyan készítsük el, töltsük fel, tisztítsuk meg és lássuk el energiával saját személyes mágikus tárgyainkat? - Kőválasztás a számmisztika segítségével - Melyek a világban fellelhető védőamulettek? - Eddig nyilvánosságra nem került részletek a jantráról, egy Indiában népszerű talizmánfajtáról - Miképpen használjuk a mágikus tárgyakat különféle célokra? (A szerelmi varázslásoktól kezdve a meggazdagodásig) - Kabalaszótár - Hogyan viseljük a drágaköveket? - Bolygó- és csillagjegy-megfelelések A könnyen kezelhető és szórakoztató Amulettek és talizmánok útmutatásait követve ön is sikereket érhet el saját mágikus tárgyainak segítségével. Szerencsekövek, Szent Kristóf-medálok, négylevelű lóherék, füles keresztek - mind-mind olyan mágikus tárgyak, amelyek arra szolgálnak, hogy védelmet biztosítsanak vagy szerencsét hozzanak. A talizmánok, amulettek és kabalák komoly hatalmat adnak a kezünkbe. Ezért fontos, hogy felelősséggel és etikusan alkalmazzuk ezeket. Ha jóra használjuk őket, megóvnak bennünket, és teljesebbé, kielégítőbbé, eredményesebbé teszik életünket. Találjuk meg és használjuk a leginkább hozzánk illő mágikus tárgyakat!

Richard Webster - Uriel ​arkangyal
Minthogy ​Uriel a föld elem arkangyala, az arkangyalok közül ő kötődik legerőteljesebben a Földhöz, és szellemi csatornaként működik a földi és az isteni világ között. Személyes szinten segít tudatosabban megélni, megérteni spiritualitásunkat, tágabb, univerzális értelemben pedig felelős mindenért, ami az anyatermészettel történik. Békét és nyugalmat hoz azoknak, akiknek szüksége van rá. Segít felszabadítani a múltbéli fájdalmakat, traumákat, illetve megtanítja adni vagy elfogadni azokat, akik nem képesek erre. A prófécia, az éleslátás és az inspiráció tehetségével ajándékoz meg. Kreativitásra ösztönöz, főképp a zene és az irodalom terén. Erőteljes, rendszerteremtő és motiváló. Gyakran tapasztalhatjuk, hogy segítségkérésünkre úgy válaszol, hogy páratlan ötletet sugall, amely segít megoldani a problémáinkat.

Richard Webster - Tenyérjóslás ​egyszerűen
A ​tenyérjóslás nem csak a jövendőmondás és személyiségelemzés egyik legősibb ismert formája, de megtanulni is sokkal könnyebb, mint gondolnánk. Nem kellenek hozzá kártyák, érmék vagy bolygótáblázatok... csupán egy tenyér, és hogy sikeresen elsajátítsuk a könyvben leírt tudnivalókat. Eddig nálunk nem jelent meg olyan könyv, amely a bőrlécrajzolatok jelentésével a tenyérelemzés szempontjából foglalkozott volna. Richard Webster világos és áttekinthető, rajzokkal illusztrált munkája nemcsak a tenyérelemzés alapjaival ismerteti meg az olvasót, hanem ezt a hiányosságot is pótolja.

Richard Webster - Varázsolj ​az ingával!
Szinte ​hihetetlen, hogy egy olyan egyszerű tárgy, mint egy darab zsinóron függő súly, valóságos csodákra képes! Az inga hatásos eszköz, ráadásul elég kicsi ahhoz, hogy bárhová magunkkal vigyük, és segítségével tudatalattink mélyére lássunk. Könyvében Richard Webster leírja, milyen szempontok alapján válasszunk magunknak ingát, vagy hogyan készíthetjük el akár mi magunk. Megtanítja annak helyes használatát, és számtalan gyakorlattal segíti megszerzett ismereteink elmélyítését. Bemutatja többek között, hogyan lehet az inga segítségünkre a döntéshozatalban, az elveszett tárgyak megtalálásában, egészségügyi problémák megoldásában, céljaink megfogalmazásában vagy lelki fejlődésünkben. Azt is megtudhatjuk, hogyan használhatjuk az ingát annak érdekében, hogy megtaláljuk ideális társunkat, rátaláljunk hivatásunkra, kapcsolatba lépjünk tudatalattinkkal, megismerjük előző életeinket. „Meglepetten tapasztalhatod majd, hogy a rendszeres ingázás következtében ösztönös képességeid kibontakoznak. Az inga a tudatos elmét kapcsolja össze a tudatalattival, így szabad utat enged megérzéseinknek." Richrd Webster Richard Websternek a Bioenergetic Kiadó gondozásában megjelent művei: A siker hét titka, Az auralátás gyakorlata, Útmutató előző életeink megismeréséhez.

Richard Webster - Asztrálutazás
Idézze ​fel azt a történelmi korszakot, amely mindig is lebilincselte. Tervelje ki aprólékosan, hová akar menni, és asztrális utasként ott terem. Testétől megszabadulva, egyszerűen mondja ki magában, hová kívánkozik, és azonnal visszaszállhat időn és téren át abba a korba, amelyre kíváncsi. Amin álmában már ezerszer átesett, most teljesen tudatos élménnyé válhat ennek a könnyen kezelhető kézikönyvnek a jóvoltából. Hamarosan megtanulja, miként hagyható el a teste, magabiztosan, biztonságosan fedezi fel az asztrális birodalmat. Az első asztrális utazás élményéig eljutni a legnehezebb - nincs egyedül üdvözítő módszer. Éppen ezért ennek a könyvnek a gyakorlatai úgy épültek egymásra, hogy lépésről lépésre vezessenek át az első testen kívüli élményen. Tizenöt jól kipróbált módszer áll rendelkezésre, hogy kiválassza, amelyikkel pillanatok alatt útnak indulhat,. Amint megtanulta, hogyan bújjon ki testéből, a megszerzett szabadság átalakítja az életét. Új világokat hódíthat meg, társas repülésre indulhat, oda-vissza közlekedhet az időben, új barátokra is szert tehet, és ami a legfontosabb, végképp megszabadul a halálfélelemtől, és felfedezi, hogy porhüvelyétől független, időtlen és határtalan szellemi lény. Fedezze fel a korlátlan szabadságot!

Richard Webster - Csodák
A ​csodák ideje nem járt le. Te is lehetsz csodatevő! Csodát tenni – egészen a mai időkig - csak természetfölötti erővel volt lehetséges, gondoljunk csak a Bibliára. A csoda valami rendhagyó, a megszokott körülmények között váratlanul felbukkanó, megmagyarázhatatlan jelenség. Webster szerint azonban a csodák mindenki számára lehetségesek. Amint megérted a természetüket, és elkezdesz hinni bennük, te magad is megteremtheted őket. Képes leszel kapcsolatba lépni a világszellemmel, bármikor feltöltődhetsz energiával, életerővel, és nemcsak magadat, de másokat is képes leszel egyensúlyba hozni és meggyógyítani. Mindnyájunknak szükségünk van csodára, legyen az akár olyan jelentéktelen, mint egy szabad parkolóhely a zsúfolt belvárosban. A modern csodák közé tartozik, ha megtaláljuk a nekünk való szakmát vagy a nekünk rendelt társat, s az is, ha egy egzotikus vakáción vehetünk részt. A csodák teszik színessé életünket, ezektől érezzük igazán, hogy élünk. A szerző szerint kétféle csoda létezik. Az egyiket isteni közbeavatkozásnak lehet tekinteni, a másikat pedig mi magunk hozzuk létre. Az utóbbihoz megadja azokat az eszközöket és technikákat, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy csodatévővé válj. Mutass be egy ősi rítust szíved vágyának beteljesítéséért, s használd az automatikus írást magasabb éned útmutatásának megértéséért. Vesd be a fehérmágia teljes eszköztárát, teremtő képzeletedet és energiáidat! Próbáld ki a Webster által ajánlott egyszerű lépéseket, és segítségükkel az egész életedet rendkívülivé teheted!

Richard Webster - A ​siker 7 titka
Ez ​a könyv egy huszonnyolc éves fiatalember, Kevin megindító történetét mondja el. De lehetne ez bármelyikünk története... Kevin családi és üzleti életének válsága miatt úgy érzi, számára az öngyilkosság az egyetlen kiút - mindaddig, amíg egy viharos éjszakán be nem lép az életébe Todd Melvin, egy titokzatos múltú, idősebb úriember. Egyre közelebbi barátságba kerülnek, s beszélgetéseik során Kevin megismer hét olyan titkot, amelyek hatására más színben látja a világot és rendbe teszi életét. Most Ön is megtudhatja Todd titkait - olyan titkokat, amelyek erőt adnak ahhoz, hogy életét új irányba terelje és olyan sikereket arasson, amelyeket legmerészebb álmaiban sem látott. Ha tűzött már ki célokat és álmodozott a jövőről, ha kereste már a siker receptjét, legyen ez az ösztönző, reményt adó történet az első lépcsőfok egy életre szóló beteljesüléshez.

Richard Webster - Mihály ​arkangyal
Mihály ​arkangyal, az oltalmazó és útmutató szellemi lény. Webster műve egy többkötetes sorozat kezdetét jelzi, amelynek minden darabja egy arkangyalt mutat be. A sorozat azt a célt szolgálja, hogy lelki tanácsadóként fordulhassunk az arkangyalokhoz és bensőséges, szellemi kapcsolatot létesítsünk velük. A keresztény, a zsidó és az iszlám hagyományok leghatalmasabb angyalának tartott Mihály az inspiráció és az emberi felébredés előmozdításának kiapadhatatlan forrása. Ez a praktikus kézikönyv részletesen bemutatja a híres arkangyalt, és egyszerű módszereket kínál a vele való kapcsolatfelvételre. A többek között kristályokat, szertartásos gyertyagyújtást és álomfejtést alkalmazó, ugyanakkor könnyen elvégezhető gyakorlatoknak köszönhetően egy életre szóló kapcsolatot alakíthatunk ki Mihállyal. Bátorságot és erőt meríthetünk jelenlétéből, miközben ő védelmez és szellemi útravalóval lát el minket. Mihály segítségével védelmező energiaburkot vonhatunk szeretteink köré, megbocsáthatunk azoknak, akik megbántottak minket és megszabadulhatunk lehúzó karmánktól. Ha alvás közben kapcsolódunk az angyalhoz, álmainkba idézhetjük mint tanítót, sőt a jövendőmondásban is segít. Olyan esetekben is fordulhatunk hozzá, amikor például lerobban az autónk, vagy segíteni szeretnénk egy barátunknak. A szerző útmutatásait követve önmagunkban is felfedezhetjük a legidősebb és legnagyobb hatalmú Mihály arkangyalt! Először azonban ismerkedjünk meg közelebbről ezzel a nagyszerű teremtménnyel.

Richard Webster - Gyertyamágia
Ha ​fújtál már el valaha életedben születésnapi gyertyát, miközben elsusogtál magadban egy kívánságot, valójában a gyertyamágiát alkalmaztad. Ez a mindenki által ismert és mókás módja vágyaink kinyilvánításának, de ha valóban valóra szeretnéd váltani álmaidat, segítségedül szegődik ez a praktikus kézikönyv. Richard Webster hipnoterapeuta és tanító, aki a világot járva okkult témájú foglalkozásokat és előadásokat tart. Most megtanulhatsz tőle varázsolni, szertartásokat végezni, jósolni a jószerencse, a szerelem, a bőség, a védelem, a gyógyítás és a boldogság érdekében.

Richard Webster - Arcolvasás ​mindenkinek
"Arcunk ​titkot rejt. Titkot, amely lelkünk mottóját viseli, és amelyből az is kiolvashatja természetünket, aki még az ábécét sem ismeri." - Sir Thomas Browne Soha ne ítélj a külső alapján! A közismert mondás ellenére az emberek évezredek óta ezt teszik. Az arcolvasás művészete valószínűleg Kínában kezdődött 3000 évvel ezelőtt. A középkorban egyetemi szinten tanították az arcolvasást. Napjainkban ez a tudományág egyfajta újjászületésen megy keresztül. A világ minden táján zajló kutatások újraértékelik, hogy mit is látunk valójában az arcon. Elménk ezernyi megismert arcot tárol és társít a megfelelő jellemvonásokkal. Különféle arckarakterek alapján véleményt alkotunk embertársainkról. Vajon az ebből eredő következtetéseink minden esetben reálisak? Mit szólnál hozzá, ha képes lennél megismerni egy pillantás alatt a másik embert? Az Arcolvasás mindenkinek épp ezt a tudást nyújtja át. A könyv két részből áll: az első a hagyományos arcolvasást, míg a második a jelek értelmezését, illetve az arckifejezések megfejtését írja le. Mire a végére érsz, kapcsolataid gördülékenyebbé válnak, megértőbb leszel, felismered mások motivációit és szükségleteit, mindezt az arcuk alapján. Az Arcolvasás mindenkinek elindít az önismeret felé vezető úton is, saját arcod feltérképezésével tovább fejlesztheted személyiségedet. Az arcolvasás képességének elsajátításával egy olyan tudást kapsz, amellyel toleránsabbá válsz, könnyebben oldod meg a konfliktusokat és jobban kiigazodsz a körülötted élőkön. A könyvben leírtak segítségével sikeresebbé és sokkal könnyebbé teheted saját magad számára az életet.

Kollekciók