Ajax-loader

Harmos Zoltán könyvei a rukkolán


Dévényi Zoltán - Harmos Zoltán - FC ​Barcelona
FC ​Barcelona. A világ egyik leghíresebb futballklubja - ami nemcsak egyszerűen egy klub, hanem sokkal több annál. A katalánok számára imádatuk tárgya, a spanyol "hatalommal" szembeni harc eszköze, a Reál Madrid örökös ellenfele. A sorozat nyitó darabja a gránátvörös-kék egyesület történetét eleveníti fel.

Bán Tibor - Harmos Zoltán - Puskás ​Ferenc
Öcsi, ​Sváb, Száguldó Őrnagy, Pancho... - e becenevekkel ugyanazt a futballistát illették, Puskás Ferencet, a legismertebb magyart, minden idők egyik legjobbját. A sorozat nyitó kötete róla szól, felelevenítve több mint két évtizedes pályafutásának legkiemelkedőbb mozzanatait: a kispesti berobbanástól az 1956-os forradalmat követő hányattatáson át a Real Madridnál eltöltött, káprázatos sikerekkel övezett évekig.

Dévényi Zoltán - Harmos Zoltán - Real ​Madrid
A ​Real Madrid a világ egyik legnépszerűbb futballklubja, amely nem csupán rajongói létszámában, hanem eredményei tekintetében is kimagaslik a versenytársak közül. Nincs még egy olyan egyesület, amelynek mezét több nemzet aranylabdásai viselték, amely ilyen sok kupagyőzelmet ünnepelhetett az öreg földrész három legrangosabb sorozatában, amely dinasztiát teremtett a Bajnokcsapatok Európa kupájában, sorozatban öt elsőséggel.

Dévényi Zoltán - Harmos Zoltán - Manchester ​United
A ​Manchester United napjaink egyik legsikeresebb, leggazdagabb klubja, amely 2007-ben megszakította a Chelsea uralkodását az angol bajnokságban. Könyvünk a 2006-ban megjelent első kiadást egészíti ki a 2006–07-es idényben történtekkel – megtudhatjuk, miként sikerült a vörös ördögöknek a jóval esélyesebb Chelsea-t maguk mögé utasítaniuk. Bemutatjuk a 2007–08-as játékoskeret tagjait is, azokat a labdarúgókat, akikkel újabb hódításokat tervez a legendás edző, Sir Alex Ferguson.

Gyenge Balázs - Harmos Zoltán - FC ​Porto
Ha ​kíváncsi arra, hogy az FC Porto hogyan nyerte meg 2003-ban az UEFA-kupát és 2004-ben a Bajnokok Ligáját, ha tudni akarja, hogy a klub mit köszönhet a Douro folyó partján érlelt szőlőnek és egy XIX. századi borkereskedőnek, ha hallotta már Tessler, Szabó, Siska, Hertzka, Guttmann, Orth és Kalmár nevét, de elképzelni sem tudja, hogy mi lehet bennük a közös, ha azóta is emlékszik Rabah Madzsernek az 1987-es BEK-döntőn szerzett sarkazásos góljára és szívesen olvasna többet az algériai játékosról valamint a klub további 39 csillagáról, ha arra kíváncsi, hogy José Mourinhót ki vitte először Portóba, s nem tudja, hogy ugyanez a személy az FC Barcelonában is örömmel dolgozott volna együtt Lipcsei Péterrel, ha szeretné meg nem történtté tenni Pavao, Rui Filipe és Fehér Miklós tragédiáját, ám ugyanakkor soha el nem felejtené őket... - akkor ez a könyv Önnek készült!

Dévényi Zoltán - Harmos Zoltán - Ronaldinho
Bemutatjuk ​az olvasóinknak a világ jelenlegi legjobb labdarúgóit. A sorozat első kötetének hőse Ronaldinho, a Barcelona szellőléptű világklasszisa, akiért milliók rajonganak, akiért valóban érdemes mérkőzésre menni, vagy a televíziót bekapcsolni. . Egy könyv, amelyben összefoglalhatjuk a most 24 éves zseni eddigi pályafutását a kezdetektől a Gremióban eltöltött éveken át Párizsig, visszapillantunk a nagy kiugrásra, a 2002-es világbajnokságra, valamint a Barcelonánál eltöltött időszakra. Az utóbbi másfél év alatt a brazil csillag nemcsak a katalán szurkolókat hódította meg káprázatos játékával, s hozta fel a gránátvörös-kék együttest a szürke középcsapatból a spanyol bajnokság legnagyobb, s a Bajnokok ligája egyik legnagyobb esélyesévé, hanem maga is a legjobbak közé került, olyannyira, hogy nem mással, mint Pelével és Maradonával kezdik összehasonlítani rendkívüli tudását...

Kollekciók