Ajax-loader

Nalini Singh könyvei a rukkolán


Nalini Singh - Angyali ​szárnyalás
Az ​Angyali vadász könyvsorozat lenyűgöző, vad és gyönyörű világa még részletesebben tárul fel a regények mellékszereplőit bemutató négy novellában. A pompás angyalok múltjának titkai, rideg játszmái és forró szerelmei; a vadászok emberpróbáló küldetései és emberi érzelmei; a veszélyes vámpírok félelmei… A négy történet feltárja a sok részletet, titkokat, amelyeket a regények csak sejtetnek. Angyali játszmák Sosem származik jó abból, ha egy vámpírvadász és egy vámpír együtt dolgozik. Pláne, ha a vámpírvadász egy nő, a szóban forgó vámpír egy tapasztalt, őrjítően csinos férfi, aki már többször kicsúszott a vadász markából. De vajon Ashwini képes lesz ellenállni Janvier-nak, miközben elsimítanak egy igen kényes ügyet, amelybe vámpírok, vámpírvadászok és angyalok is belekeveredtek? Angyali próbatétel Sara, a Vámpírvadász Céh egyik legjobb vadásza választás előtt áll: Simon, a Céh vezetője felajánlja neki az igazgatói széket. Vajon egy vérbeli vadász elfogadja-e, hogy a jövőben a diplomáciával kell foglalkoznia, és soha nem lehet magánélete? És mit tegyen, ha éppen ebben a kényes pillanatban találkozik a férfival, aki minden vágyát képes valóra váltani? Meg tud-e küzdeni a kísértéssel? Kell-e egyáltalán? Angyal és farkasa Egy megtört vámpír a veszélyes és vonzó angyal nő udvarába kerül. Új megbízatása látszólag a pályája és élete végállomását jelenti, de Nimra birodalmában semmi sem az, aminek tűnik. A pusztulás helyett talán mégis a gyógyulás és a boldogság vár a vámpírra.. Angyalszárny A Tanár évezredek óta látja felcseperedni az angyalokat. A legveszélyesebb harcosok és arkangyalok is tőle tanultak mindent. Jessamy a hosszú évszázadok során csonka szárnyú, röpképtelen angyalból érett, nyugodt, sorsába beletörődő nővé vált. Az angyalvilág krónikása ellen azonban merényletet kíséreltek meg. Ki lehet az, akinek a nő útjában áll? Ki lehet az, aki megvédi nemcsak a támadók, hanem önmaga ellen is? Galen, a nyugtalanító, védelmező harcos nem köntörfalaz: Jessamy kell neki, úgy, ahogy van. De el lehet-e söpörni a nyers vággyal két és félezer év szenvedéseit?

Nalini Singh - Cathleen Galitz - Laura Wright - Ezeregy ​éjszaka / Régi-új érzés / Házas/társak
Nalini ​Singh: Ezeregy éjszaka A francia származású, de Amerikában élő üzletember, Marc Bordeaux első látásra beleszeret a szépséges Hirába, amikor a mesébe illő közel-keleti országban jár. Úriemberként azonban tartja magát a helyi szokásokhoz, és a lány kezét az apától kéri meg. Hira kétségbeesetten próbál beletörődni kiszolgáltatott helyzetébe, pedig titokban olyan álmokat dédelgetett, hogy egyszer talán szerelmi házasságot köthet, amelyben egy férfi társa lehet, és nem a tulajdona… Cathleen Galitz: Régi-új érzés Miután Gillian és Bryce egyetlen lánya meghal, a házasságuk megromlik, és el is válnak. Amikor az asszony édesapjának megromlik az egészsége, az idős férfi azt szeretné, ha Bryce – akit mindig fiaként szeretett – mellette lenne, amikor a birtok sorsáról dönt a család. Gillian nem örül neki, hogy kényszerűségből újra egy fedél alatt kell élnie a volt férjével, de aztán mindkettejükben felébrednek a régi vágyak… Laura Wright: Házas/társak Damien azóta szeretne bosszút állni Tessen, amióta a lány elhagyta, hogy hozzámenjen egy másik férfihoz. Amikor a nő újra szabad lesz, Damien úgy látja, végre elérkezett az idő, hogy megleckéztesse. Bonyolult tervét egy zsarolásnak is beillő üzleti ajánlatnak álcázza, és elcsalja Tesst abba a házba, ahol annak idején a közös életüket tervezték. A nő tudja, hogy kockázatos játékba megy bele, de kénytelen engedni neki…

Nalini Singh - Cathleen Galitz - Laura Wright - Ezeregy éjszaka - Régi-új érzés - Házas/társak
Nalini Singh: Ezeregy éjszaka A francia származású, de Amerikában élő üzletember, Marc Bordeaux első látásra beleszeret a szépséges Hirába, amikor a mesébe illő közel-keleti országban jár. Úriemberként azonban tartja magát a helyi szokásokhoz, és a lány kezét az apától kéri meg. Hira kétségbeesetten próbál beletörődni kiszolgáltatott helyzetébe, pedig titokban olyan álmokat dédelgetett, hogy egyszer talán szerelmi házasságot köthet, amelyben egy férfi társa lehet, és nem a tulajdona… Hira a keleti mesék világából csöppen bele egy amerikai házasságba. Marc, a vőlegény, tisztelve az egzotikus ország szokásait, udvarlás helyett a családfőtől kérte meg a lány kezét. Hira rettegve várja a nászéjszakát.. Cathleen Galitz: Régi-új érzés Amikor Gilliannek beteg lesz az édesapja, az idős ember kívánságára fel kell keresnie elvált férjét. Bryce először nem akar beleavatkozni a család ügyeibe, de a nő vonzerejének nem tud ellenállni.. Miután Gillian és Bryce egyetlen lánya meghal, a házasságuk megromlik, és el is válnak. Amikor az asszony édesapjának megromlik az egészsége, az idős férfi azt szeretné, ha Bryce – akit mindig fiaként szeretett – mellette lenne, amikor a birtok sorsáról dönt a család. Gillian nem örül neki, hogy kényszerűségből újra egy fedél alatt kell élnie a volt férjével, de aztán mindkettejükben felébrednek a régi vágyak… Laura Wright: Házas/társak Régóta meg akarja leckéztetni Damien azt a lányt, aki pár éve elhagyta, és azóta sem hallatott magáról. Vonzó üzleti szerződés formájába csomagolja zsarolásnak is beillő ajánlatát, amelynek egyetlen célja: a bosszú... Damien azóta szeretne bosszút állni Tessen, amióta a lány elhagyta, hogy hozzámenjen egy másik férfihoz. Amikor a nő újra szabad lesz, Damien úgy látja, végre elérkezett az idő, hogy megleckéztesse. Bonyolult tervét egy zsarolásnak is beillő üzleti ajánlatnak álcázza, és elcsalja Tesst abba a házba, ahol annak idején a közös életüket tervezték. A nő tudja, hogy kockázatos játékba megy bele, de kénytelen engedni neki…

Nalini Singh - Cherish ​Hard
Sailor ​Bishop has only one goal for his future – to create a successful landscaping business. No distractions allowed. Then he comes face-to-face and lips-to-lips with a woman who blushes like an innocent… and kisses like pure sin. Ísa Rain craves a man who will cherish her, aches to create a loving family of her own. Trading steamy kisses with a hot gardener in a parking lot? Not the way to true love. Then a deal with the devil (aka her CEO-mother) makes Ísa a corporate VP for the summer. Her main task? Working closely with a certain hot gardener. And Sailor Bishop has wickedness on his mind. As Ísa starts to fall for a man who makes her want to throttle and pounce on him at the same time, she knows she has to choose – play it safe and steady, or risk all her dreams and hope Sailor doesn’t destroy her heart.

Nalini Singh - Angels' ​Judgment
Warrior ​angels, vampire hunters, and angels gone bad heat up this altogether sizzling paranormal alternate universe, from the bestselling author Nalini Singh. Angels' Judgementis the compelling story of passion, love and danger in the Guild Hunter world. Sara and Deacon are Guild Hunters, their life's work is catching and capturing - or killing - rogue angels. It's dangerous work and sometimes life or death decisions must be made in a moment. And when a judgement has to be made, should love be allowed to get in the way . . . ? This is a compelling, sexy addition to the Guild Hunter universe.

Nalini Singh - Angel's ​Flight
In _Angel’s ​Wolf_ a vampire becomes fascinated with the seductive angel who rules Louisiana. But all is not what it appears to be in her court. In _Angels’ Judgment_ a hunter must track one of her own gone bad, while surviving the deadly tests placed in her way by the archangels themselves. Unexpected backup comes from a stranger who might just be the most lethal threat of all... In _Angels' Pawn_ a vampire hunter faces off against two rival factions and the angel manipulating them both, and a vampire whose help is not entirely selfless... In _Angels’ Dance_ an angel trapped in the mountain stronghold of the Refuge finds herself under siege by a warrior angel from a martial court.

Nalini Singh - El ​beso del Arcángel
EN ​UN MUNDO dominado por los ángeles y sus sirvientes, los vampiros, hay una sola mujer dispuesta a enfrentarse a las malignas critauras: Elena Deveraux. Sin embargo, al despertar de un largo coma, Elena descubre que el arcángel Rafael la ha convertido en ángel para evitar su muerte. En la corte angelical, la cazavampiros tendrá que lidiar con los celos de la bella y fría arcángel Micaela, aunque pronto topará con una enemiga más poderosa: Lijuan, la pérfida arcángel de Pequín, que ha logrado crear un poderoso ejército de renacidos sedientos de carne humana.

Nalini Singh - La ​dama de Arcángel
LA ​JOVEN Elena y el arcángel Raphael acaban de regresar a Nueva York. Ella trata de retomar su trabajo como cazadora, pero no lo tendrá fácil: a la sorpresa que causa su nueva condición de ángel se suma una inusual oleada de crímenes perpetrados por vampiros enloquecidos, terremotos, erupciones volcánicas, huracanes y maremotos. El foco de tantas calamidades es la madre de Raphael, Caliane, un ser inmortal y milenario que, sumida en el Sueño después de tratar de matar a su hijo, ha regresado para cumplir su venganza y acabar con el mundo. Tan solo una persona se interpone entre ella y su presa: Elena Deveraux, la dama del arcángel.

Nalini Singh - Rock ​Courtship
New ​York Times bestselling author Nalini Singh's new contemporary romance novella is pure hard rock and scorching heat... What happens when the Gentleman of Rock decides to play dirty? A drummer for the hottest rock band on the planet, David has a single, powerful weakness: Thea, the band's publicist and the woman who steals his breath away with her every move. Only problem is, Thea doesn't date clients--or musicians. Emotionally scarred by a cheating ex, she's not about to risk her heart with a man who has groupies buzzing around him like flies. Even if his sexy smile ties her up in knots. What she doesn't know is that David is a one-woman man...and he's madly in love with her. David's determined to prove he's worth the risk, and willing to court her, step by exquisite step. Thea's about to discover just how long and hard this handsome drummer can play.

Nalini Singh - Secrets ​at Midnight
Bastien ​Smith is frustrated. A changeling male should be able to track his mate anywhere—through fire and hail, snow and rain. But he keeps finding and losing her scent in the city streets, ever since he first became aware of it two weeks earlier, when the elusive fragrance awakened the leopard within him... Then Bastien is suddenly confronted with his prey. Kirby is an all-too-human woman who wants Bastien just as much as he wants her. But he can’t deny what his body and senses are telling him: there is a raging chaos inside of Kirby that he doesn’t understand, secrets that whisper awake at midnight and cause her terrible pain. If they’re to have any chance of forever, then he must solve the mystery that is Kirby... _Secrets at Midnight originally appeared in Night Shift._

Nalini Singh - Engelsfall
In ​der Welt der Unsterblichen ist es tödlich Schwäche zu zeigen. Elena Deveraux ist einzigartig. Der erste Mensch, der zu einem Engel wird. Als Gefährtin des Erzengels Raphael, dem Herrscher von New York, kann die Jägerin es gar nicht abwarten, endlich die Unsterblichkeit zu erlangen. Doch da geschieht das Unfassbare: Der Prozess stoppt, kehrt sich gar um. Sie wird von Tag zu Tag wieder menschlicher - leichter zu verletzen, leichter zu töten. Elena und Raphael setzen alles daran, diese Entwicklung aufzuhalten und sie gleichzeitig vor den anderen Erzengeln zu verheimlichen. Denn nie zuvor war es gefährlicher, Schwäche zu zeigen.

Nalini Singh - A ​Madness of Sunshine
On ​the rugged West Coast of New Zealand, Golden Cove is more than just a town where people live. The adults are more than neighbors; the children, more than schoolmates. That is until one fateful summer—and several vanished bodies—shatters the trust holding Golden Cove together. All that’s left are whispers behind closed doors, broken friendships, and a silent agreement not to look back. But they can’t run from the past forever. Eight years later, a beautiful young woman disappears without a trace, and the residents of Golden Cove wonder if their home shelters something far more dangerous than an unforgiving landscape. It’s not long before the dark past collides with the haunting present and deadly secrets come to light.

Nalini Singh - Der ​letzte Schwur
Die ​Gesellschaft, wie sie war, existiert nicht mehr. Gestaltwandler, Mediale und Menschen stehen vor schweren Entscheidungen und müssen lernen, einander zu vertrauen. Doch neue Machtansprüche drohen den jungen Frieden zu zerstören. Im Visier der Terroristen: ein kleines Mädchen, das sowohl mediale Kräfte besitzt als auch die Gestalt wandeln kann und damit das Symbol für dei neue Ordnung ist. Naya, die Tochter von Sascha Duncan und Lucas Hunter, dem Alpha-Paar der DarkRiver Leoparden! Als es zu einem Anschlag auf Naya kommt, steht die Welt erneut vor dem Abgrund...

Nalini Singh - Engelsseele
Die ​große Schlacht um New York hat tiefe Wunden in der Stadt und bei ihren Bewohnern hinterlassen. Das Letzte, was der Erzengel Raphael und seine Geliebte Elena nun brauchen, ist ein weiterer Todesfall - besonders wenn dieser die Handschrift eines wahnsinnigen Erzfeindes trägt. Die Jägerin Ash, eine begabte Fährtensucherin, und der attraktive Vampir Janvier sollen gemeinsam in dem rätselhaften Mordfall ermitteln und begeben sich dabei in größte Gefahr ...

Nalini Singh - Ocean ​Light
Security ​specialist Bowen Knight has come back from the dead. But there’s a ticking time bomb in his head: a chip implanted to block telepathic interference that could fail at any moment—taking his brain along with it. With no time to waste, he should be back on land helping the Human Alliance. Instead, he’s at the bottom of the ocean, consumed with an enigmatic changeling... Kaia Luna may have traded in science for being a chef, but she won’t hide the facts of Bo’s condition from him or herself. She’s suffered too much loss in her life to fall prey to the dangerous charm of a human who is a dead man walking. And she carries a devastating secret Bo could never imagine… But when Kaia is taken by those who mean her deadly harm, all bets are off. Bo will do anything to get her back—even if it means striking a devil’s bargain and giving up his mind to the enemy…

Nalini Singh - Engelsfluch
Als ​einige abtrünnige Vampire tot aufgefunden werden, befürchtet man in der Gilde der Jäger einen Verräter in den eigenen Reihen. Die Jägerin Sara soll den Täter ausfindig machen. Dabei ist sie auf die Hilfe des geheimnisvollen Deacon angewiesen. Die Situation spitzt sich zu, als Unbekannte es auf Saras Leben abgesehen haben ... ca. 100 Buchseiten. Die Novelle erschien ebenfalls in der Anthologie "Geheime Versuchung".

Nalini Singh - Engelsbann
Der ​Vampir Noel wird nach Louisiana zwangsversetzt, um dort der Engelsfrau Nimra zu Diensten zu sein. Für Noel kommt dieser Auftrag einer Degradierung gleich, da er glaubt, aufgrund einer Verletzung, die er sich jüngst zugezogen hat, fortgeschickt worden zu sein. Doch überrascht stellt er fest, dass sein Auftrag wesentlich größere Bedeutung hat, als er dachte: Er soll einen Verräter ausfindig machen - und Noel ist der Einzige, dem Nimra jetzt noch vertrauen kann. Und auch in Noel löst die Engelsfrau Gefühle aus, die er längst vergessen und vergraben glaubte ... Ca. 116 Buchseiten Die Novelle erschien ebenfalls in der Anthologie "Dunkle Verlockung".

Nalini Singh - Engelstanz
Vor ​400 Jahren: Jessamy ist ein jahrtausendealter Engel - von allen geliebt und geachtet, doch hat sie noch niemals die Berührung eines Mannes erfahren. Ein missgebildeter Flügel hat sie zurückhaltend gemacht, und daher hat sich Jess der Wissenschaft verschrieben. Doch Galen erkennt die Frau in ihr und weckt eine Leidenschaft, die Jess noch nie zuvor erfahren hat. Als sich Galen allerdings als würdig erweisen soll, um in Raphaels Dienste zu treten, muss er einen vermissten Engel ausfindig machen. Doch dabei gerät Jess' Leben in größte Gefahr ... Ca. 175 Buchseiten Die Novelle erschien ebenfalls in der Anthologie "Dunkle Verlockung".

Nalini Singh - Angel's ​Wolf
Warrior ​angels, vampire hunters, and angels gone bad heat up this altogether sizzling paranormal alternate universe, from the bestselling author Nalini Singh. Angels' Wolf is a tale of flirtation and danger set in the Guild Hunter world. Noel has been promoted, but in the Guild Hunter world that's not always as positive as it sounds. And now that he's working with the beautiful, dangerous, seductive Nimra there are a whole host of new risks he has to contend with . . . Nimra is drawn to the mysterious Noel, sent to her by an angel, defiant and intense and oh-so-intriguing. Is their an alliance to be forged between them, or is it a matter of time before one of them becomes the others prey . . . This is a compelling, sexy addition to the Guild Hunter universe.

Nalini Singh - Rock ​Addiction
_A ​bad boy wrapped in a sexy, muscled, grown-up package might be worth a little risk…_ Molly Webster has always followed the rules. After an ugly scandal tore apart her childhood and made her the focus of the media's harsh spotlight, she vowed to live an ordinary life. No fame. No impropriety. No pain. Then she meets Zachary Fox, a tattooed bad boy rocker with a voice like whiskey and sin, and a touch that could become an addiction. _A one-night stand with the hottest rock star on the planet, that's all it was meant to be…_ Fox promises scorching heat and dangerous pleasure, coaxing Molly to extend their one-night stand into a one-month fling. After that, he'll be gone forever, his life never again intersecting with her own. Sex and sin and sensual indulgence, all with an expiration date. No ties, no regrets. Too late, Molly realizes it isn't only her body that's become addicted to Fox, but her heart…

Nalini Singh - Wolf ​Rain
New ​York Times bestselling author Nalini Singh takes us on a new adventure in this next novel of the Psy-Changeling Trinity series… The end of Silence was supposed to create a better world for future generations. But trust is broken, and the alliance between Psy, Changeling, and human is thin. The problems that led to Silence are back in full force. Because Silence fixed nothing, just hid the problems. This time, the Psy have to find a real answer to their problems–if one exists. Or their race will soon go extinct in a cascade of violence. The answer begins with an empath who is attuned to monsters–and who is going to charm a wolf into loving her despite his own demons.

Nalini Singh - Le ​souffle de l'archange
"Après ​un an de coma, je me suis réveillée pour constater... que j'étais devenue un ange. Continuer mon job de chasseuse de vampires ? Difficile, mais pas impossible. À condition que je parvienne à faire comprendre à mon Archange préféré, Raphael, que je ne suis pas à sa botte. Enfin, si c'était néon seul problème, je m'en sortirais... mais voilà que Lijuan vient de péter les plombs. Direction Beijing, de nouveau à la poursuite d'un Archange timbré. Qui m'aime me suive !"

Nalini Singh - Craving ​Beauty
Marc ​was dangerous to her in the way that only a strong, sexy male could be to a woman. Even knowing that, she'd agreed to marry him. Hope blossomed in Hira's heart. Perhaps she'd married a man with whom it might be worth building a life. Her mother had worried that he was scarred, but the lines on his face did nothing to lessen his raw masculine appeal. If anything, they gave him an even more dangerous male air, enticing the feminine core of her to thoughts that shocked her. What did a man's face matter anyway? She had no use for handsome men. But for a man with a heart? For such a man...she might risk everything.

Nalini Singh - Love ​Hard
New ​York Times bestselling author Nalini Singh brings you the next sizzling story in her Hard Play contemporary romance series. Jacob Esera, star rugby player and young single father, has worked hard to create a joyous life for his six-year-old daughter. After the death of his childhood sweetheart soon after their daughter's birth, all Jake wants is safety and stability. No risks. No wild chances. And especially no Juliet Nelisi, former classmate, scandal magnet, and a woman who is a thorn in his side. As a lonely teenager, Juliet embraced her bad-girl reputation as a shield against rejection. Years later, having kicked a cheating sports-star ex to the curb, she has a prestigious job and loyal friends-and wants nothing to do with sportsmen. The last thing she expects is the fire that ignites between her and the stuffed-shirt golden boy who once loved her best friend. Straitlaced Jacob Esera versus wild-at-heart Juliet Nelisi? Place your bets. Contains mature themes.

Nalini Singh - Einsame ​Spur
Riaz, ​Offizier der SnowDancer, ist ein einsamer Wolf. Er hat sein Herz einer Frau geschenkt, die zu lieben ihm verboten ist. Und obwohl er niemals seine Erfüllung finden kann, hat er ihr ewige Treue geschworen. Doch als Riaz auf die Soldatin Adria trifft, löst diese ein unstillbares Verlangen in ihm aus. Der Wolf ist hin- und hergerissen: Kann er seine Träume ziehen lassen für eine Frau, die seine Sehnsüchte zu stillen vermag?

Nalini Singh - La ​tempête de l'archange
Aves ​ses ailes de minuit et son affinité pour les ombres, Jason courtise les ténèbres. Mais lorsque le compagnon de l'Archange Neha est retrouvé assassiné dans le palais qui était aussi sa prison, la colère de Neha menace le monde d’un anéantissement cataclysmique. Jason se doit alors de marcher dans la lumière pour trouver le meurtrier, avant qu’il ne soit trop tard. Mais la confiance de Neha a un prix, Jason doit s’unir à sa lignée par la Princesse Mahiya, une femme aux secrets si dangereux, qu’elle ne se fie à personne et encore moins à un maître espion ennemi. Une chasse implacable pour débusquer un tueur violent et intelligent va alors les unir. Jason et Mahiya s'engagent dans une recherche qui mène à un cauchemar séculaire... et à la tempête sombre d'une passion inattendue qui menace de les plonger tous deux dans le sang.

Nalini Singh - Desert ​Warrior
The ​fabled desert kingdom of Zulheina was Tariq's birthright, and he was a man who held tightly what belonged to him. And that meant he had to reclaim a very special woman—the woman who had broken his heart years before in New Zealand. And once he had lured her to this distant land, he meant to keep his new bride here forever… But Jasmine Coleridge was not as easily tamed as he had imagined. Her beguiling blend of untouched innocence and dazzling sensuality threatened, once again, to bring the haughty sheikh to his knees—and made him wonder who was the true prisoner…

Nalini Singh - Engelsblut
Vampirjägerin ​Elena Deveraux und ihr Geliebter, der ebenso attraktive wie tödliche Erzengel Raphael, sehen sich - kaum nach New York zurückgekehrt - einer neuen Bedrohung gegenüber. Ein Vampir hat eine Mädchenschule überfallen und ein Blutbad angerichtet. Aber das ist erst der Anfang. Immer mehr Vampire werden von einem unkontrollierbaren Blutdurst erfasst. Und dann scheint der Wahnsinn auch auf Raphael überzuspringen. Die Zeichen sind eindeutig: Eine uralte, bösartige Macht aus Raphaels Vergangenheit ist zurückgekehrt. Kann Elena ihren Geliebten retten?

Nalini Singh - Branded ​by Fire
Hailed ​by Christine Feehan as “a major new talent,” New York Times bestselling author Nalini Singh now brings together two fierce changelings in her most explosive story yet. Though DarkRiver sentinel Mercy is feeling the pressure to mate, she savagely resists when Riley Kincaid, a lieutenant from the SnowDancer pack, tries to possess her. The problem is not simply that he pushes her buttons; the problem is that he’s a wolf, she’s a cat, and they’re both used to being on top. But when a brilliant changeling researcher is kidnapped from DarkRiver territory, Mercy and Riley must work together to track the young man—before his shadowy captors decide he’s no longer useful. Along the way, the two dominants may find that submitting to one another uncovers not just a deadly conspiracy, but a passion so raw that it’ll leave them both branded by fire…

Nalini Singh - Sengende ​Nähe
Als ​ein Wissenschaftler vom Territorium der DarkRiver-Leoparden entführt wird, nehmen die Wächterin Mercy Smith und der SnowDancer-Wolf Riley Kincaid die Ermittlungen auf. Eigentlich kann die temperamentvolle Leopardin den schweigsamen Riley nicht einmal besonders gut leiden. Doch je enger die beiden zusammenarbeiten, desto weniger kann sich Mercy der Anziehungskraft des verführerischen Wolfs entziehen...

Nalini Singh - La ​compagne de l'archange
Elena ​Deveraux, la chasseuse de vampires, et son amant, l'archange, le mortellement beau Raphaël, sont à peine rentrés chez eux à New York qu’ils doivent faire face à un nouveau mal redoutable... Un vampire a attaqué une école de filles – l’agression fut brutale, vicieuse et atroce - et ce n'est que le premier acte. La soif de sang se répand, vampire après vampire, menaçant de recouvrir les rues de sang. Puis Raphaël lui-même commence à montrer des signes d'une rage incontrôlée, tandis que des tempêtes inexplicables assombrissent l'horizon de la ville et que la terre elle-même frémit.
 Les présages sont tout à coup terriblement clair. Une immortelle ancienne et maléfique refait surface. Les vents violents murmurent son nom: Caliane. Elle est revenue pour récupérer son fils, Raphaël. Une seule chose se dresse sur son chemin: Elena, l'épouse de son fils qui doit être détruite ...

Nalini Singh - Vision ​torride
Vaughn ​d'Angelo peut prendre la forme d'un homme ou d'un jaguar. Sa part animale ne peut résister à Faith, cette femme qui possède le rare talent de prédire l'avenir. L'instinct du jaguar lui souffle qu'il doit faire sienne cette femme qu'il trouve si fascinante, et l'homme n'est pas de taille à lutter. Mais, alors que Vaughn a faim de sensations et souhaite satisfaire Faith de toutes les manières possibles, la passion risque de porter le coup de grâce à la santé mentale vacillante de celle-ci. Et d'autres Psys comptent bien utiliser le talent de Faith à leur avantage...

Kollekciók