Ajax-loader

Victoria Green könyvei a rukkolán


Victoria Green - Csak ​egy év
Mindenki ​életében eljön egyszer az a személy, akiért mindent feladna. Vállalná a titkolózást, a megvetést, és a szenvedést. Még az életét is odaadná. Az igaz szerelem nem válogat. Hirtelen jön, és ha már belénk csapott nincs menekvés. Egressy Anna és Pálfi Zsolt kapcsolata nem mondható hétköznapinak. Az élet próbára tette őket, és minden akadályt legyőzve, a családi békét is felrúgva hitték, hogy van kiút. Út mely a fájdalmak és szenvedés útvesztőjén át, a boldogság felé vezet. Ahol végre megélhetik szenvedélyes szerelmüket, ahol már semmi nem nehezíti közös életüket. Bár elérték együtt a boldogság békés szigetét, valamiért mégsem ez, amit nekik szánt az ég. A Sors döntéseit olykor nehéz elfogadni. Vajon beteljesülhet a küzdelmekkel teli szerelmük miután a Sors árnyékot vet a boldogságukra? A Sors útjai kifürkészhetetlenek. Ha hiszel a ebben, ha úgy gondolod, hogy minden okkal történik, ha szereted a mindent elsöprő szerelmet, a váratlan helyzeteket, és a nehézségeket, akkor ez a könyv pont neked szól. A könyv, amely könnyet csal a szemedbe! A történet egy részét valós események ihlették.

Victoria Green - Nem ​csak egy év
A ​Szív-hangok - Csak egy év-, amin mindenki sírva fakadt: Most folytatódik! Két gyászoló szív. Levente a testvérét, Anna pedig a szerelmét vesztette el. Az újrakezdést mindketten egészen máshogy képzelték el: „ - Megmentetted az életemet, és ezért örökre hálás leszek. Sosem fogom tudni elégszer megköszönni... De ez nem változtat azon, ahogy érzek. Mi nem lehetünk barátok. - Idővel sem? Anna felsóhajtott. Harag öntötte el, amiért a fiú nem képes elfogadni a döntését. - Nem, Levi, később sem. A szerelmem szívét hordod! - felelte indulatosan." Az élet ingoványos ösvényén így külön folytatják útjukat, de még ők sem menekülhetnek a végzetük elől! A sors újra kezébe veszi az irányítást: Új emberek, új kapcsolatok. Egy családi titok, mely a felszínre tőr. Féltékenység, hazugság, és egy mélységes szerelem, melyet a halál sem képes elválasztani... „ Anna ez a szív, még mindig érted dobog!"

Victoria Green - Valter ​és Vivien I.
A ​tizenöt éves Vivien beleszeret Valterba, az új szomszéd fiúba, aki gyönyörű szemével, verseivel és szavaival hódítja meg a lányt. Édesanyja, amint megtudja, hogy lánya kivel találkozik, eltiltja tőle. Vivien semmit sem ért, addig a percig, amíg meg nem tudja a szörnyű igazságot. „– Miért nem barátkozhatok Valterrel? – Aki bókol, és rózsát ad, az nem barátkozni akar – jegyezte meg szúrósan. Én lesütöttem a szememet. Anyám tovább folytatta, nyugodtabb hangon. – Azért Vivi, mert a fiú nem hozzád való. Valter egészen máshogy látja a világot, mint mi! Ebből egy kukkot sem értettem. Ennek így nem volt értelme. Nincs is egyforma ember a világon. Mindenki egy picit más, de ettől még nem rossz. Anyám biztosan látta az arcomon, hogy nem győzött meg, ezért folytatta. – Hogy fogalmazzak neked… – sóhajtott. Kezdett egy kicsit megrémíteni. Valamit elhallgat előlem…” Izgalmas, lebilincselő, megrázó, szerelmi történet! „Mikor a szőke hercegemről ábrándoztam, nem pont egy problémás gyermekkorral megáldott bűnözőt képzeltem el.”

Kollekciók