Ajax-loader

Déri Szilvia könyvei a rukkolán


Déri Szilvia - Kovászkaland
Miért ​kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője nemcsak azt árulja el, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megosztja az olvasókkal kedvenc receptjeit is, az aszalt fügés vagy a japán tejes kenyértől kezdve a kiflin és a bagelen át a kovásszal készült gofriig. E gyűjtemény 31 igazán menő kovászos recepttel vár. Vágj bele a kovászkalandba, hogy a saját kenyeredbe is belevághass! "Déri Szilvia igazi pék! Rajong a kovászáért, mintha egy kis ufót nevelne otthon. Érdemes tőle mindent ellesni, mert még nagyon sok lelkes kenyérsütőre van szükség, hogy egyre több ember egyen jó kenyeret." Tilla, a Kenyérlelke Fesztivál szervezője

Déri Szilvia - Házisáfrány ​szakácskönyv
Ez ​a könyv neked szól, aki mindig rohansz, és ha megéhezel, rendelsz valami szörnyűséget egy ételkiszállító cégtől, ám a főzéshez még mindig nem jött meg a kedved. Neked, aki városban élsz és talán épp szingli vagy, de ha nem, az ebédet és a vacsorát akkor is a laptop mellett eszed meg, mert ugye a határidők. Neked, akinek tele a borhűtője, de tuti, hogy üres a frigója. Neked, aki eddig azt hitte, a tej dobozban terem. Pedig a főzés nem kell, hogy stresszel járjon, és nem muszáj az egész napod rááldozni. Egy ételt elkészíteni nem sokkal több idő, mint megvenni a félkész, üveges/zacskós/fagyasztott változatot, a végeredmény pedig hidd el, csodás lesz! Ha pedig rászánod magad és nekiállsz főzni, meglátod, az életed hirtelen megtelik majd éhes, de hálás barátokkal, és egyik percről a másikra egy szappanopera kellős közepén találod majd magad! Ahol ugyanis étel van, ott buli van. Mindig. Hogy is mondják? Az élet a legnagyobb forgatókönyvíró? Ragadj hát fakanalat, és soha többé nem fogsz unatkozni, megígérhetem!

Kollekciók