Ajax-loader

Aly Martinez könyvei a rukkolán


Aly Martinez - A ​szerelem védelmében
Te ​vagy az egyetlen jövő, amiben hiszek! Döntéseket hozunk, választanunk kell. Akár hétköznapi, akár nagy horderejű dologról van szó, egyetlen választás képes megváltoztatni az élet addigi folyását. Anyám azt a döntést hozta, hogy magunkra hagy minket a bántalmazó apánkkal. A bátyám választása az volt, hogy börtönbe vonul a lelki társát megtámadó férfi megöléséért. Camden Cole úgy döntött, hogy szerelembe esik egy testileg és szellemileg megtört lánnyal, aki a szívfájdalmon kívül nem sokat adhatott. Velem. Egyetlen nyár volt ott, a fák alatt, de Camdennek elhittem, hogy van egy hely, ahová tartozom. Barát volt, aki mindig várt rám. Egy srác, akit oly sokszor kaptam azon, hogy rajtam felejtette a szemét. Az enyém volt. Amikor aztán a világ bezárult, és a titkokról fellebbentek a fátylak, úgy döntöttem, hogy elengedem. Döntéseket hozunk, választanunk kell. De az én döntéseim mindannyiunkat tönkretennének. A USA Today bestsellerszerző Aly Martinez szívszaggatóan romantikus regénye, A szerelem börtönében világába viszi vissza az olvasóit. Ebben a lebilincselő kötetben feltárul a korábban megismert Ramsey húgának története.

Aly Martinez - A ​szerelem börtönében
Soha ​nem engedlek el Egy egész élet is kevés lenne arra, hogy elfelejtsem Ramsey Stewartot. Tizenkét éves voltam, amikor megkért, hogy legyek a barátnője. Tizenhárom, amikor először megcsókolt. Tizenhat évesen egymásba szerettünk, és terveztük a közös jövőt. Tizenhét évesen Ramsey-t elítélték annak a fiúnak a meggyilkolásáért, aki megerőszakolt engem. A börtönből írt első és egyetlen levelében arra kért, hogy lépjek tovább. Kezdjek új életet. Azt írta, már nem szeret. Tudtam, hogy hazudik. Kizárt, hogy elengedjem. Lehet, hogy a szerelem átok számunkra, de Ramsey az enyém volt, és mindig az enyém marad. Örökre. Most itt állok a börtön előtt, tizenkét évvel a történtek után, és várom, hogy kilépjen a kapun a férfi, akit talán már nem is ismerek. Akit talán soha nem ismertem eléggé. Aly Martinez USA Today bestsellerszerző szívszaggatóan romantikus regénye az első igaz szerelemről, a kitartásról, a veszteségről és a kétségekről igazi érzelmi hullámvasútra ülteti olvasóit.

Aly Martinez - Vágyak ​terítéken
"Okos, ​érzelmes és vicces." - Ilsa Madden Mills, Wall Street Journal bestsellerszerző Ízek és vágyak A szerelem néha akkor talál rád, amikor a legkevésbé számítasz rá - világosított fel a férjem szeretője, miután fény derült a viszonyukra. Ebben egész addig nem hittem, míg a főztjénél is ínycsiklandóbb sztárséf, Tanner Reese fel nem tűnt a színen, majd átkarolta a vállam, és egy szempillantás alatt lekoptatta az áruló férjemet. Tannerrel nem is lehetnénk különbözőbbek. Ő menő klubokban, A-listás sztárok társaságában tölti a hétvégéit, míg én jóganadrágban punnyadok és megiszok egy (vagy inkább hat) üveg bort. A kapcsolatunknak nem kellett volna működnie, de működött. Tanner bebizonyította számomra, hogy a szerelem tényleg utolér, pont, amikor nem várod... ahogy a csalódás is. A USA Today bestsellerszerző, Aly Martinez a Legfényesebb alkony című sorozatban már megismert Rita és Tanner édes-szenvedélyes történetét tárja elénk legújabb regényében. "Szórakoztató, érzelmileg felüdítő és emlékezetes." - Mary Dubé, USA Today HEA "Túlfűtött, szexi és szívből jövő." - Angie's Dreamy Reads

Aly Martinez - A ​szerelmünk gyümölcse
Az ​életed a kezemben van Tizenöt éves koromban egy puskagolyó megváltoztatta az életemet. Utána egy évtizeden keresztül próbáltam kiszakadni széteső múltamból, erős fallal vettem körül magamat, hogy elbújhassak az élet által rám zúdított sok szörnyűség elől. Végül, amikor megszereztem a világ összes kincsét, váratlanul újabb próba elé állított az élet. Egy napon egy hangosan síró, magára hagyott újszülöttet találtam a küszöbömön. Soha nem akartam apává válni. Sosem akartam továbbadni az ereimben áramló mocskot. A kislány azonban ott volt, rózsaszín arcával, vörös hajával, és tudtam, hogy az enyém. Bármennyire hihetetlen is, de a gyermek boldoggá tett. Nem fuldokolhattam tovább a múlt posványában, hisz én vagyok az egyetlen, aki megvédheti a lányom jövőjét. Ezért készen álltam a küzdelemre, amikor négy évvel később az anyja visszatért. Bárcsak valahogy elkerülhettem volna, hogy a harcunk során beleszeressek abba a nőbe! Aly Martinez USA Today bestsellerszerző. Kétrészes sorozatának befejező része lenyűgöző, szívdermesztő, felkavaró és szexi történet. Készülj fel, hogy az érzelmek minden magasságát és mélységét megéled olvasása közben!

Aly Martinez - Tőled ​semmit
"Szívszorító, ​szórakoztató, drámai és érzelmes." - Totally Booked blog "Elképesztő történetmesélés, mely egy függőséget okozó romantikus sztorihoz és egy akciódús krimihez is illik." - Maryse's Book Blog Egy történet. Két pár. Beleszerettem egy férfiba, aki nem is létezett. Ami szerelemnek indult, a pokolba vezetett. A szavai borotvapengékké váltak. A csókjai ökölcsapásokká. Az ölelése a börtönömmé. A testéből fegyver lett, míg el nem lopta a létem darabjait, egészen addig, míg végül összetörtem. Gyűlöltem őt. Az egyetlen dolgom az életben az lett, hogy megvédjem a lányunkat. Nem voltam benne biztos, hogy valaha is kiszabadulok abból a börtönből, amit a félelmeimből épített nekem. Mígnem egy napon megérkezett a megmentőnk. Ez a történet arról szól, hogyan menekültem meg a férfitől, aki azt hitte, birtokolhat engem. Ez az életem és a családom menekülése. Aly Martinez USA Today bestsellerszerző Tőled semmit című kötete az Összekötve-sorozat második része. A regény szenvedélyes, ugyanakkor gyönyörűen romantikus lezárása a történetnek.

Aly Martinez - Hazug ​valóság
"A ​Hazug valóság a legszenvedélyesebb és legizgalmasabb szerelmi történet, amit 2018-ban olvastam. Ez volt a kedvencem." - Meghan March, NYT bestsellerszerző "Rengeteg feszültség és kétség ebben a hihetetlen szerelmi történetben." TBB Sisterhood "Nyers, kemény és mégis érzelmes, egyszerűen nem lehet letenni." Dirty Girl Romance Igaz: Több mint ezer mérföld távolságból végignéztem a telefonom kijelzőjén, ahogy két férfi megöli a feleségem. És nem tudtam őt megmenteni. A haragomat és a gyűlöletemet felhasználva négy évet azzal töltöttem, hogy menekültem az emlékeim elől. Mígnem egy összetört nő okot adott arra, hogy végre megálljak. Cora élete kész rémálom volt, de az elképesztő akaraterejével megfordította a helyzetet valami csodálatos felé. Olyan mosolya van, ami a legsötétebb lélekig is eljut. Egyetlen pillantásával az én lelkemet is darabokra tépte. Hazugság: Csak az újrakezdés miatt voltam ott. Hazugság: Halvány gőzöm sem volt, mibe keverem magam. Hazugság: Nem tehettem semmit, hogy megmentsem őt. De ez a helyzet a hazugságokkal: sosem tudhatod, kinek higgy.

Aly Martinez - A ​legfényesebb alkony
"Meghökkentő ​és izgalmas, fordulatos, vicces és drámai! Sosem fogod elfelejteni ezt a sorozatot." - Maryse's Book Blog "Egy lenyűgözően szép és elevenbe vágó történet az emberi viszonyokról." - Book Twins Reviews "Szívszorító, érzelmes, magával ragadó és gyógyító..." - Elena's Bookblog Porter Reese, a kétgyermekes apa kétségbeesetten harcolt, hogy kisfiát, Travist a legjobb szívspecialista, Charlotte Mills kezelje. A doktornő eleinte nemet mondott a kérésre, nem akarta vállalni a gyermek gyógyítását, de a férfi küzdelme megváltoztatta az elhatározását. Charlotte saját fájdalmát és önvádját is félretéve beleveti magát Travis kezelésébe. Miközben a két megtört, megsebzett ember - a gyermeke életéért harcoló apa és a csak a munkájának élő doktornő - szeme előtt egyazon cél lebeg, akaratlanul is közelebb kerülnek egymáshoz. Szívszorító közös harcuk őszinte kapcsolathoz vezet, melyet mély szenvedély sző át. Csakhogy ezek a szálak sokkal bonyolultabbak, mint hitték... Aly Martinez USA Today bestsellerszerző legújabb sorozatában olyan mély és megindító történettel találkozhatunk, mely elvezet a pokol legmélyebb bugyraiba, hogy aztán az egekig emeljen.

Aly Martinez - A ​legsötétebb hajnal
"Bátor, ​szívszorító, gondolatébresztő és teljességgel más, mint a többi könyv. A legsötétebb hajnal érzelmileg kiszipolyoz, ugyanakkor feltölt reménnyel." - L.J. Shen, bestsellerszerző "A legsötétebb hajnal felébresztett bennem minden lehetséges érzelmet." - Brittainy C. Cherry, Amazon #1 Bestsellerszerző "Készülj fel valami különlegesre... valami elképesztőre... valami igazán szívszorítóra! Készülj fel egy olyan szerelmes történetre, amibe teljességgel belefeledkezhetsz. Készülj fel valami nagyszerűre!" - Shayna Renee's Spicy Reads Porter Reese egyedül neveli két gyermekét. Mindent megtesz értük, számára az a legfontosabb, hogy boldogok és egészségesek legyenek. Csakhogy a kisfiáról egy nap kiderül, hogy súlyos beteg, szívátültetésre van szüksége. Porter megkeresi a legjobb szívspecialistát, Charlotte Mills doktornőt, ő azonban nem vállalja gyermekek kezelését... Charlotte Mills évekkel ezelőtt elvesztette a kisbabáját, és azóta is képtelen túllépni a veszteségén. Életének minden percét a gyógyításnak szenteli, sokkal több időt tölt a kórházban, mint az otthonában. Szíve szerint haza sem járna, hogy ne kelljen egyedül maradnia a gondolataival, ne kelljen szembesülnie múltbéli fájdalmával. Soha nem kezel gyermekeket... Porter Reese harca azonban megérinti... Aly Martinez USA Today bestsellerszerző legújabb sorozatában olyan mély és megindító történettel találkozhatunk, mely elvezet a pokol legmélyebb bugyraiba, hogy aztán az egekig emeljen.

Aly Martinez - Az ​éjszaka gyümölcse
Az ​életem a kezedben van Minden kislány szeretne egy tündérmese főszereplője lenni. Egy romantikus történeté, melyben a herceg megmenti őt a gonosz fogságából. Végül egymásba szeretnek, gyerekeik születnek, és boldognak élnek, amíg meg nem halnak. Elméletileg az én életem is lehetett volna ilyen tündérmese. Nyolcéves koromban Caven Hunt megmentett egy szörnyetegtől. Nem számított, hogy csak egy kölyök voltam, azonnal beleszerettem. Sajnos a tündérmesém ezen a ponton véget is ér. Évekkel később életem legsötétebb időszakában egy egyéjszakás kaland egy kislánnyal ajándékozott meg minket. A könyörtelen sötétség rabjaként azonban nem maradt számomra más kiút, mint hogy az újszülöttet Caven gondjaira bízzam. Ennek a tündérmesének a végén nagy boldogság vár valakire. Valakire, aki nem én vagyok. A lányom születése óta egyetlen éjszaka sem telt el anélkül, hogy ne imádkoztam volna az ő boldogságáért. Az életemmel tartozom Cavennek. Csakhogy annak az ártatlan gyereknek még többel tartozom. Ezt pedig csak úgy adhatom meg neki, ha a szívemet kitépve, ismét találkozom az apjával. Aly Martinez USA Today bestsellerszerző. Kétrészes sorozatának első történetével felkavarja az érzelmeket, az egyik pillanatban megnevettet, a másikban megríkat, drámai fordulatai kitépik a szívedet.

Aly Martinez - Szerelem ​a pokolból
Szerelmünk ​parázsból lett, és együtt képesek vagyunk lángra lobbantani. Különös, mire emlékszik az ember egy tragédia után. A fülsiketítő zajra, ahogy a ház felrobban. A bénító félelemre, ahogy a feleségemet keresem. A mindent ellepő, fojtogató füstre, ahogy kiviszem őt. De leginkább az égett a lelkembe, hogy a nő, akit a karomban tartok, nem a feleségem. Csak Bree és én éltük túl. Nem mintha a történtek után valódi élet várt volna ránk. Egyedülálló apaként nem volt hová mennem, ezért hozzáköltöztem. A gyász és a bűntudat valahogy csapattá kovácsolt minket. Évekbe telt, mire ismét mosolyt láttam az arcán, amitől szép lassan megváltozott az életem. Órákig ültünk egymás mellett anélkül, hogy megszólalnánk, mégis éreztem, hogy kezdi betölteni a szívemben tátongó űrt. Lehet, hogy én vittem ki a házból, de valójában Bree mentett meg engem. Ahogy gyógyultak a sebeink, a titkok és hazugságok porrá váltak, mégis féltem, hogy előbb-utóbb életre kelnek. Aly Martinez, USA Today bestsellerszerző könyve ismét azt a rettentően nehéz kérdést vizsgálja, hogy egy borzalmas tragédia után miként lehetséges újraépíteni az életet, és lehet-e még szeretni. A regény mély emberi érzéseket és izgalmas eseményeket tár az olvasók elé.

Aly Martinez - Kínzó ​valóság
"Imádtam!" ​- TBB Sisterhood "Tele fájdalommal, veszteséggel, és reménnyel, szerelemmel és szenvedéllyel." - Schmexy Girl Igaz: Penn Walker úgy érkezett az életembe, mint egy nyári vihar - sötéten, fenyegetőn, villámcsapásként. Miután szemtanúja voltam a férjem meggyilkolásának, egyáltalán nem vágytam arra, hogy a szívemet odaadjam egy másik férfinak. De Penn megszerezte. Minden egyes szilánkját. Minden összetört darabkáját. Még a mocskos és kifacsarodott részeket is, amelyekről azt kívántam, bárcsak sose léteztek volna. Hazugság: Nem volt szükségem rá, hogy megmentsen. Hazugság: Pontosan tudtam, ki ő valójában. Hazugság: Ha elveszíteném, nem pusztulnék bele. De ez a helyzet a hazugságokkal: sosem tudhatod, kinek higgy.

Aly Martinez - From ​the Embers
From ​USA Today Bestselling Author Aly Martinez comes a new heart-stopping standalone romance. In the aftermath of tragedy, it’s strange the things you remember. The deafening boom as the house exploded. The paralyzing fear as I searched for my wife. The blinding smoke burning my eyes as I carried her out. But carved into my soul for the rest of my days would be the earth-shattering realization that the woman in my arms wasn’t my wife. Bree and I were the only survivors—not that either of us were truly living after that night. As a single dad with nowhere else to go, I moved into her guest house. And somehow, through the guilt and grief, we forged an unlikely team. It took years, but I watched the gradual return of her smile—slow and life-altering. The two of us could sit outside for hours, talking about nothing, and it filled the massive hole in my chest with new life. I may have carried her out of that fire, but the truth was, Bree saved me. As we healed, the secrets and lies of the past smoldered in the ashes, threatening to ignite again. Our love was born from the embers, and together we would go up in flames.

Aly Martinez - Walcząc ​z cieniami
Pochodzę ​z rodziny wojowników. Od zawsze myślałem, że podążę za ich cieniami, stając się niepowstrzymany na ringu. Zmieniło się to w dniu, kiedy uratowałem życie kobiecie, którą kochałem, ale której nigdy nie mógłbym mieć. Brat okrzyknął mnie bohaterem, a moją nagrodą stał się wózek. Kiedy zostałem sparaliżowany, moje życie zamieniło się w koszmar. Dopóki nie spotkałem jej. Ash Mabie miała zapierający dech w piersiach uśmiech, który poskramiał moją wściekłość i żal. Pokazała mi, że nawet w najciemniejsze noce istnieją gwiazdy, chociaż czasami trzeba było leżeć w chwastach, żeby je zobaczyć. Byłem zgorzkniałym dupkiem, który zakochał się w dziewczynie skłonnej do uciekania. Nie mogłem nawet chodzić, ale byłem gotowy spędzić całe życie, goniąc za nią. A teraz prowadzę najcięższą walkę swojego życia i znalazłem się na skraju porażki. Walczę z cieniami naszej przeszłości. Walczę o odzyskanie swojej przyszłości. Walczę dla niej.

Aly Martinez - Fighting ​Silence
Sound ​is an abstract concept for most people. We spend our lives blocking out the static in order to focus on what we believe is important. But what if, when the clarity fades into silence, it's the obscure background noise that you would give anything to hold on to? I've always been a fighter. With parents who barely managed to stay out of jail and two little brothers who narrowly avoided foster care, I became skilled at dodging the punches life threw at me. Growing up, I didn’t have anything I could call my own, but from the moment I met Eliza Reynolds, she was always mine. I became utterly addicted to her and the escape from reality we provided each other. Throughout the years, she had boyfriends and I had girlfriends, but there wasn't a single night that I didn’t hear her voice. You see, meeting the love of my life at age thirteen was never part of my plan. However, neither was gradually going deaf at the age of twenty-one. They both happened anyway. Now, I'm on the ropes during the toughest battles of my life. Fighting for my career. Fighting the impending silence. Fighting for her. Every night, just before falling asleep, she sighs as a final conscious breath leaves her. I think that's the sound I'll miss the most.

Aly Martinez - Stolen ​Course
**Each ​book in this series can be read as a stand alone.** I fell in love with Manda Baker eight years ago, and I loved her to the core of her soul. We were supposed to have that elusive happily ever after and spend a lifetime together. But that was all before she was STOLEN from me. Her best friend, Sarah Erickson, killed her. It wasn’t intentional. It was far worse. Everyone claims it was just an accident, but I can see through the lies. Even if it’s with my dying breath, I will make her pay for what she did. Fate hates me. It robbed me of my first love and left me to navigate through this world emotionless and numb. Then, one day, spiteful fate gave me a woman to fill my shattered soul and make me feel again. It gave me Emma Jane Erickson. Now I spend my days searching for the answers that will ruin Sarah and my nights falling in love with her sister—the one person who is bound and determined to save her. But what happens when everything you know to be true explodes around you? Who will be left to pick up the pieces, and who will need to be saved from the wreckage?

Aly Martinez - M. Mabie - When ​the Walls Come Down
Did ​you ever hear the joke about the guy whose wife cheated on him with his best friend? So he quit his job, moved into his parents’ basement, and gained fifty pounds? No? Because that wasn’t a joke. It was my life. Four years later, I'm back with a dream job, a killer apartment, and a set of abs that are better than ever. So, when Maggie Light, a stunning, snarky blonde moves in next door, and we spend the hottest weekend of our lives together, I think this could be the greatest comeback story ever. That is until I realize Maggie has moved to town to do one thing—steal my job. Maybe this isn't a comeback story after all. Maybe this is war—one I intend to win. What I never anticipated was that maybe I’d rather win her. Perhaps, if I’m lucky, the universe has finally run out of jokes and I can somehow win both.

Aly Martinez - Transfer
One ​story. Two couples. I fell in love with a man who didn’t exist. What started out as romance ended in hell. His words turned to razor blades. His kisses converted to fists. His embrace became my cage. His body transformed into a weapon, stealing parts of me until ultimately…. I broke. I hated him. My sole job in life became to protect our daughter. I wasn’t sure I’d ever escape the prison he’d skillfully crafted from my fears. Until the day our savior arrived. This is the story of how I escaped the man who thought he owned me. _The transfer of my life and my family._

Aly Martinez - The ​Truth About Lies
Truth: ​From over a thousand miles away, I watched on the screen of my phone as two men murdered my wife. And I was helpless to save her. Consumed by hate and rage, I spent four years running from my memories. Until a shattered woman gave me a reason to stop. Cora lived in a nightmare, but through sheer force of will, she’d turned it into something beautiful. She had a smile that could pierce the darkest soul. And with one glance, she shredded mine. Lie: I was only there for a fresh start. Lie: I had no idea what I was getting myself into. Lie: There was nothing I could do to save her, either. But that’s the thing about lies—you never know who to believe.

Aly Martinez - The ​Truth About Us
Truth: ​Penn Walker entered my life like a summer storm—dark, ominous, and filled with thunder. After witnessing my husband’s murder, I didn’t have much of a heart left to offer a man. But Penn took it all. Every jagged shard. Every broken bit. Even the dirty and twisted pieces that I wish never existed. Lie: I didn’t need him to save me. Lie: I knew exactly who he was. Lie: Losing him wouldn’t destroy me. But that’s the thing about lies—you never know who to believe.

Aly Martinez - The ​Fall Up
I ​wanted to jump. He made me fall. As a celebrity, I lived in the public eye, but somewhere along the way, I’d lost myself in the spotlight. Until he found me. Sam Rivers was a gorgeous, tattooed stranger who saved my life with nothing more than a simple conversation. But we were both standing on that bridge for a reason the night we met. The secrets of our pasts brought us together—and then tore us apart. Could we find a reason to hold on as life constantly pulled us down? Or maybe there’s only one direction to go when two people fall in love at rock bottom—up.

Aly Martinez - Walcząc ​z ciszą
Dla ​większości ludzi dźwięk jest pojęciem abstrakcyjnym. Spędzamy całe życie, próbując odciąć się od szumu, żeby móc skupić się na tym, co uważamy za ważne. Ale co, jeśli – gdy jasność umysłu zostaje przypłacona zupełną ciszą – to ten niewyraźny szmer w tle staje się czymś, za co oddałoby się wszystko? Od zawsze byłem wojownikiem. Mając rodziców, którzy cudem nie trafili więzienia, i dwóch młodszych braci, którzy niemal zostali oddani do rodzin zastępczych, zyskałem umiejętności w unikaniu ciosów, jakie zadaje życie. Dorastając, nie miałem niczego, co mógłbym nazwać swoim, ale od chwili, kiedy spotkałem Elizę Reynolds, to właśnie ona należała do mnie. Stałem się kompletnie uzależniony od niej oraz ucieczki do rzeczywistości, którą sobie nawzajem zapewnialiśmy. Przez lata spotykaliśmy się z różnymi ludźmi, ale nie było nocy, żebym nie usłyszał jej głosu. Nie zaplanowałem spotkania miłości swojego życia w wieku trzynastu lat. Tak samo jak tego, że jako dwudziestojednolatek zacznę stopniowo tracić słuch. Ale i tak spotkały mnie obie z tych rzeczy. A teraz prowadzę najcięższą walkę swojego życia i znalazłem się na skraju porażki. Walczę o swoją karierę. Walczę z obezwładniającą ciszą. Walczę dla niej. Każdej nocy, kiedy tuż przed zaśnięciem opuszcza ją świadomość, wzdycha. Chyba właśnie to jest dźwięk, którego będzie mi brakowało najbardziej.

Aly Martinez - The ​Spiral Down
Standalone ​M/M romance. I was afraid to fly. He made me soar. After years of climbing the ladder of success in the music industry, I finally had everything I could want. Yet I still found myself wandering through life alone. Captain Evan Roth was the one man I never saw coming. Tall, dark, mysterious… Straight. We were both damaged beyond repair and searching for something so elusive we weren’t sure it even existed. But, when two broken souls collide in midair, falling is a given. I just never expected to crave the spiral down.

M. Mabie - Aly Martinez - When ​the Time Is Right
Fate ​doesn’t always happen overnight. Hudson Bradley is the cockiest, most stubborn, hard-headed man I’ve ever known. And for fifteen years, he’s been my brother's best friend. But lately, what I’m feeling for him isn’t friendship at all. Why is my heart racing every time his blue eyes lock on mine? Why does every word he rumbles in my ear make my body come alive? And worst of all, why did I bet him that I could find a woman he and his son would both love? If I hadn’t given up on love altogether, Hudson would have been perfect for me. After all, he was there the day my world fell apart. He’s spent the last six years piecing me back together. There are a million reasons why we could never work, but after a single kiss, I can’t remember any of them. Now that the time is right, I have to make him mine—before I lose him forever.

Aly Martinez - Among ​the Echoes
Among ​The Echoes is a stand alone novel which contains material that may be offensive to some readers. Including sexual abuse, graphic language, and adult situations. Intended for readers 18+.* My name was Dr. Erica Hill. I was a victim, then a witness, and then I ceased to exist altogether. I may still be breathing, but stripped of my identity, I have long since stopped living. I am invisible, and my life depends on my ability to stay in the shadows. But he sees me. Slate Andrews is the embodiment of everything I have been taught to avoid. He’s rich and famous, and one image of him with a woman would earn millions for any paparazzi lucky enough to snap it. He has vowed to protect me with his life, yet he exposes me with his every breath. I should be stronger and walk away. I should disappear. But I’m terrified he would come after me. I’m on the run, determined not to take him down with me but absolutely unable to let him go. My name is Riley Peterson…at least for today.

Aly Martinez - Érted ​mindent
"Imádtam ​minden sorát!" - Aestas Book Blog "Egy gyönyörűen megírt és teljességgel magával ragadó történet veszteségről, szerelemről és megváltásról." - Chelle Bliss, USA TODAY bestsellerszerző Az első randinkon megkértem a kezét. Kinevetett, és azt mondta, őrült vagyok. De még aznap igent mondott. Olyan volt, mint egy forgószél, de boldogok voltunk. Amíg nem lettünk mohók, és nem vágytunk családra. Az egy olyan élet volt, amit nem adhattam meg neki, hiába próbáltam. A termékenység egyszerűen nem a mi oldalunkon állt. Túl voltunk az orvosokon meg a kezeléseken. Elköltöttük azt a pénzt is, ami nem is volt. Hazudtunk a családunknak. Mosolyogtunk a barátainkra. Felvettünk egy bátor arcot a világ ellen, ami nem értett meg minket. Aztán végre sikerült... Mígnem el kellett temetnünk a fiunkat. Ott maradtunk összetörve, agyon verve, elpusztítva. Azt mondják, a szeretet a részletekben van, de a mi esetünkben éppen a részletek tettek tönkre bennünket. Ez a történet arról szól, hogyan szereztem vissza azt, ami mindig is az enyém volt. A feleségemet és a családomat. Aly Martinez USA Today bestsellerszerző a nagy sikerű Cora és Penn-sorozata után egy újabb kétrészes, szívszorító, romantikus történetben mesél a szerelemről és a második esélyről.

Aly Martinez - Reclaim
From ​USA Today Bestselling Author Aly Martinez comes the standalone spin-off of RELEASE featuring Nora Stewart and her journey to happily ever after. Choices. Everyone makes them. From mundane to unimaginable, one choice can change the trajectory of your entire life. My mother’s choice was to abandon us with our abusive father. My brother’s choice was to go to prison for killing the boy who assaulted his soulmate. Camden Cole’s choice was to fall in love with a shattered girl who had absolutely nothing to offer him but heartbreak. It was one summer beneath the trees, but with Camden, I had a place where I belonged. A friend who was always waiting for me. A boy who I caught staring at me more often than not. He was mine, but when the world closed in and secrets exploded all around us, it was my choice to let him go. Choices. Everyone makes them. But mine would ruin us all. Reclaim is a standalone that can be read and enjoyed independently. However, it will contain spoilers for Release.

Aly Martinez - Reclaim
From ​USA Today Bestselling Author Aly Martinez comes the standalone spin-off of RELEASE featuring Nora Stewart and her journey to happily ever after. Choices. Everyone makes them. From mundane to unimaginable, one choice can change the trajectory of your entire life. My mother’s choice was to abandon us with our abusive father. My brother’s choice was to go to prison for killing the boy who assaulted his soulmate. Camden Cole’s choice was to fall in love with a shattered girl who had absolutely nothing to offer him but heartbreak. It was one summer beneath the trees, but with Camden, I had a place where I belonged. A friend who was always waiting for me. A boy who I caught staring at me more often than not. He was mine, but when the world closed in and secrets exploded all around us, it was my choice to let him go. Choices. Everyone makes them. But mine would ruin us all. Reclaim is a standalone that can be read and enjoyed independently. However, it will contain spoilers for Release.

Aly Martinez - Release
Growing ​up, Ramsey Stewart branded my soul in ways time could never heal. At twelve, he asked me to be his girlfriend. At thirteen, he gave me my first kiss. By sixteen, we’d fallen in love, planned a future together, and had our eyes set on the horizon. Love never fails, right? But for Ramsey, it did. Love failed him. I failed him. The entire world failed him. At seventeen, Ramsey was convicted of killing the boy who assaulted me. Move on, he wrote in his first and only letter from prison. Start a new life, he urged. I don’t love you anymore, he lied. There was no such thing as giving up on Ramsey. Love may have been our curse, but he was mine—then, now, and forever. So here I am, twelve long years later, waiting for a man I don't even know to emerge from between the chain link gates.

Aly Martinez - Retrieval
_One ​story._ _Two couples._ I proposed on our first date. She laughed and told me I was insane. Less than a day later, she said yes. It was a whirlwind, but we were happy… Until we got greedy and wanted a family. It was a life I couldn’t give her, not for lack of trying. Fertility just wasn’t on our side. We sought out doctors and treatments. Spent money we didn’t have. Lied to our families. Smiled for our friends. Put on a brave face for a world that didn’t understand. Finally, we were successful… Until we were forced to bury our son. We were left broken, battered, and destroyed. They say love is in the details, but it was the details that ruined us. This is the story of how I took back what had always been mine. The retrieval of my wife and our family.

Aly Martinez - The ​Brightest Sunset
Sticks ​and stones will break my bones, but words will never harm me. Lies. Words destroyed me. “I’m sorry. She didn’t make it.” “Daddy, he can’t breathe!” “There’s nothing more we can do for your son.” Sticks and stones will break my bones, but words will never harm me. More lies. Those syllables and letters became my executioner. I told myself that, if I didn’t acknowledge the pain and the fear, they would have no power over me. But, as the years passed, the hate and the anger left behind began to control me. Two words—that was all it took to plunge my life into darkness. “He’s gone.” In the end, it was four soft, silky words that gave me hope of another sunrise. “Hi. I’m Charlotte Mills.”

Aly Martinez - Reclaim
From ​USA Today Bestselling Author Aly Martinez comes the standalone spin-off of RELEASE featuring Nora Stewart and her journey to happily ever after. Choices. Everyone makes them. From mundane to unimaginable, one choice can change the trajectory of your entire life. My mother’s choice was to abandon us with our abusive father. My brother’s choice was to go to prison for killing the boy who assaulted his soulmate. Camden Cole’s choice was to fall in love with a shattered girl who had absolutely nothing to offer him but heartbreak. It was one summer beneath the trees, but with Camden, I had a place where I belonged. A friend who was always waiting for me. A boy who I caught staring at me more often than not. He was mine, but when the world closed in and secrets exploded all around us, it was my choice to let him go. Choices. Everyone makes them. But mine would ruin us all. Reclaim is a standalone that can be read and enjoyed independently. However, it will contain spoilers for Release.

Aly Martinez - Fighting ​Solitude
I ​was born a fighter. Abandoned by my parents, I spent my life forging my own path—one guided by my fists and paved with pain. Untouchable in the ring, I destroyed everyone who faced me, but that’s where my victories ended. Outside the ropes, I repeatedly failed the few people who loved me. Including my best friend, Liv James—the one person I’d die to protect. Even though I didn’t deserve her, Liv never stopped believing in me. Never gave up. _Never let go._ After all, she understood what I’d lost, because she’d lost it too. Liv was everything to me, but she was never truly mine. That was going to change. I lost my first love, but I refused to lose my soulmate. Now, I’m on the ropes during the toughest battles of my life. Fighting to be the man she deserves. Fighting the solitude of our pasts. _Fighting for her._

Kollekciók