Ajax-loader

Szabó Evu könyvei a rukkolán


Szabó Evu - Ok. ​Csináljuk! De előbb kávé!
Mint ​ahogy az is régóta vitatott kérdés, hogy mi volt előbb a tyúk (bagoly) vagy a tojás, brit tudósok abban a kérdésben sem tudtak még 100%-ban egyetérteni, hogy vajon azért élünk-e, hogy kávézhassunk, vagy azért kávézunk, hogy életben maradjunk. Ma már nagyon kevesen mondhatják el magukról, hogy a családfájukra visszatekintve kisebb vagy nagyobb arányban nem csörgedezik kávé az őseik ereiben. Ez a kultusz szülte ezt a könyvet. Főzz egy jó kávét, dőlj hátra, érezd, ahogy az életadó nedű szétáramlik az ereidben és szippantsd magadba Sanyi bölcsességeit, és talán választ kapsz az élet nagy kérdéseire. De ha azt nem is, remélem, nyitott szemmel tudod majd végigolvasni ezt a könyvet, amibe szívemet-lelkemet is belefőztem.

Szabó Evu - Szerelem, ​szex, gyengédség
Szerelem, ​szex, gyengédség. Három szó, ami meghatározza életünk jelentős részét. Szerelemről álmodozunk, várjuk a poszterekkel teleragasztott szobánkban. Aggódva figyeljük koncert közben, hogy visszatalál-e hozzánk a sörökkel. Izgatottan lessük a monitort, és várunk egy jelre. Aztán fáradtan pislogunk a tévé előtt, és várjuk, hogy hazaérjen az irodából. Várjuk egész életünkben. Ha nem várunk és keressük a szerelmet, általában csak a szexet találjuk meg. Lelki egyensúlyunk egyik fontos pillére általában elérhető számunkra. Biztató. Szerencsés esetben a szerelem hozza magával a szexet, és a gyengédség megkérdezi: - Tudod, mi a legjobb? - Mi? - Mi.

Szabó Evu - Buddhizmus ​hétfőtől péntekig
Állj ​meg egy pillanatra! Irányítsd elméd figyelmét a belső hangomra. Persze ne akarj válaszokat megtudni, csak arra figyelj, ahogy a csendem beszél hozzád. Lélegezz! Alkoss tudatoddal egy kelyhet, és fogd fel benne a bölcseletet: amikor körülötted már mindenki seggarc, akkor légy hálás azért, hogy te nem vagy az. Ugye máris jobban érzed magadat? A kezedben tartott könyv a lelked biztonsági öve lesz. Olyan lesz, mint egy szem nyugtató, amit a táskádban kell hordanod, mert védelmet nyújt. Olyan lesz, mint egy szál cigi a volt dohányos íróasztalfiókjában. Mindig szükséged lesz rá.

Kollekciók