Ajax-loader

René Goscinny könyvei a rukkolán


René Goscinny - A kis Nicolas
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Obelix ​és társa
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Der ​kleine Nick und die Schule
Die ​Abenteuer des kleinen Nick in der Schule. Heute morgen beispielsweise müssen der kleine Nick und seine Kameraden einen Test machen. Ein Test, da muß man so kleine Zeichnungen machen, und der Doktor sieht nach, ob man vielleicht verrückt ist. An einem anderen Tag hat Chlodwig eine neue Brille. Oder Joachim hat Ärger. Oder viele Geschichten mehr.

René Goscinny - A ​nagy átkelés
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Morris - Talpraesett ​Tom - Amerikai császár
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Asterix ​és a rézkondér
Váratlan ​vendég érkezik a kis gall faluba. Flexibilix, egy másik törzs főnöke náluk szeretné biztonságba helyezni népe vagyonát a római adószedők elől. Hasarengazfix főnök Asterixet bízza meg a rézkondérban tárolt szeszterciuszok felügyeletével, ám a pénz eltűnik a kunyhójából. A kétségbeesett Asterix Obelix segítségével elindul megtölteni a kondért szeszterciuszokkal, hogy helyreállítsa a törzs becsületét, ám hamarosan kiderül, hogy a rettenthetetlen harcosok nem valami ügyesek a pénzkeresésben…

René Goscinny - Morris - Talpraesett ​Tom - A Mississippin
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Morris - René Goscinny - Lucky ​Luke - Irány Oklahoma!
Az ​indiánoktól frissen megvásárolt Oklahoma várja a telepesek rohamát. Sajnos egyesek becstelen eszközök igénybevételétől sem riadnak vissza, hogy a legjobb földeket megszerezzék. Lucky Luke-ra vár a feladat, hogy a törvényes rendet fenntartsa.

René Goscinny - Asterix ​a Korzikán
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - A ​látnok
Egy ​rettenetes, viharos éjszakán egy különös látnok, Prolix toppan be a kis gall közösségbe. Asterix kételkedve fogadja, így a "látnok" titokban a közeli erdőben ver tanyát és éli világát a falu hiszékenyebb galljainak vendégszeretetét élvezve. Mikor Asterixék ezt fölfedezik, a "látnok" a római hadsereg szolgálatába áll és a kis gall falu ellen szövi fondorlatos tervét...

René Goscinny - Astérix ​et Cléopatre
Cléopâtre ​fait le pari avec César que son peuple est encore capable de grandes réalisations. Elle ordonne à Numérobis de construire un palais somptueux pour César.

René Goscinny - Le ​bouclier arverne
A ​l'occasion d'une cure thermale en Auvergne où ils accompagnent le chef du village, Astérix et Obélix mettent la main sur un précieux trophée : le bouclier de Vercingétorix !

René Goscinny - Asterix ​Spanyolországban
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Les ​surprises du Petit Nicolas
Fêter ​l'augmentation de papa au restaurant, faire des grimaces au lama du zoo avec Alceste, goûter avec l'insupportable cousin Éloi, aller voir les vitrines des grands magasins avec des tas de lumières partout et des gens qui klaxonnent... La vie du Petit Nicolas est pleine de surprises. Mais quand Nicolas répète le gros mot qu'a dit Eudes à la récré, ce sont ses parents qui sont surpris.

René Goscinny - Asterix ​az olimpián
Nagy ​az öröm az aquariumi erődítmény légionáriusai között, hiszen egyik bajtársukat, Claudius Musculust beválogatták a Rómát az olimpiai játékokon képviselő csapatba. Ám miután az erőtől kicsattanó bajnok összefut Asterixszel és Obelixszel, és minden sportágban alulmarad velük szemben, önbizalma a nulla alá süllyed. A helyőrség parancsnoka, Tullius Furunculus megkéri Hasarengazfix főnököt, hogy ne rombolják tovább az ifjú atléta versenykedvét, ám erre a gallok úgy döntenek, ők maguk is beneveznek az olimpiára. Mi több, Asterixéket ezúttal elkíséri a falu apraja-nagyja, szurkolói minőségben. Gályára fel, irány Athén, majd Olümpia!

René Goscinny - Morris - Lucky ​Luke - Rantanplan öröksége
Egy ​különc milliomos végrendelete folytán Rantanplan hatalmas vagyont örököl. Azonban a végrendelet kikötése szerint, amennyiben a kutyával történne valami, akkor Joe Daltonra száll az örökség. Rantanplant Lucky Luke megpróbálja megvédeni a vadnyugati városka kínai negyedében bújkáló Daltonoktól.

René Goscinny - Asterix ​a római légióban
Obelix ​szerelmes lett! Szerencsétlenségére vonzalma tárgya, Faringa már jegyben jár, ráadásul vőlegényét akarata ellenére besorozták Julius Caesar hadseregébe. A nemeslelkű Obelix bánata dacára megfogadja, hogy kiszabadítja és hazahozza Tragicomixot, és természetesen Asterix is vele tart. Miután kiderítették, hogy a fiatalember már behajózott Afrikába, hőseink úgy látják, nincs más megoldás, nekik is be kell állniuk a római légióba, hogy rátaláljanak.

René Goscinny - Morris - Lucky ​Luke - Jesse James
Lucky ​Luke a leghíresebb vadnyugati hős. Az árnyékánál is gyorsabb képregény-figura történetei évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendenek világszerte. A felnőttek és a gyerekek számára egyaránt élvezetes, fergeteges humorú történetek a vadnyugat hőskorában játszódnak. Lucky Luke nem csak fantasztikus céllövő tudományát, hanem eszét is használva harcol a gyengékért a kor banditái, rablói és hamiskártyásai ellen. A sorozat nyolcadik epizódjában Jesse James-szel, a hírhedt banditával ismerkedünk meg. Jesse és társai Nothing Gulchban ütik fel tanyájukat. A helyiek eleinte tartanak tőlük, de a banda tagjai mintapolgárként viselkednek. Eloszlanak a kezdeti aggályok, és az idegenek nagy népszerűségre tesznek szert. Azonban hamarosan fordul a kocka...

Morris - René Goscinny - Lucky ​Luke - Vasút a prérin
Épül ​a transzkontinentális vasút, ami átszeli a Egyesült Államokat. A nagy munkának azonban komoly ellenfelei is vanak. Lucky Luke-ot kéri fel a vasúttársaság. hogy segítse legyőzni az építkezs körüli akadályokat.

René Goscinny - Asterix ​Helvéciában
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Les ​Lauriers de César
À ​la suite d'une dispute et d'un pari stupide entre Abraracourcix et son beau-frère, voilà Astérix et Obélix partis à Rome : ils ont pour mission de rapporter la couronne de lauriers de César pour qu'elle puisse parfumer le ragoût qu'Abraracourcix doit offrir à son beau-frère. La partie ne sera pas facile, car il est hors de question d'entrer dans le palais de César par la force. De quels subterfuges nos Gaulois pourront-ils user pour infiltrer le palais et rapporter la fameuse couronne ?

René Goscinny - Astérix ​le gaulois
La ​toute première histoire d'Astérix, pour faire connaissance avec la troupe des irréductibles Gaulois.

René Goscinny - Asterix ​a belgák között
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Morris - Lucky ​Luke - Az éneklő drót
Az ​Egyesült Államokban, a kelet-nyugati távíróvonal vadnyugati szakaszának a kiépítése nem ment egyszerűen. Lucky Luke a helyszínen igyekszik megoldani az építés körüli problémákat. Érdekessége ennek a résznek, hogy az utolsó olyan epizód, amelyet René Goscinny írt. A rajzoló a sorozat megalkotója, Morris.

René Goscinny - Morris - Talpraesett ​Tom - A petroleum jegyében
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Morris - Lucky ​Luke - A fejvadász
A ​fejvadászok a vadnyugat hírhedt figurái voltak, akiket kizárólag a bűnözők elfogásáért járó pénzjutalom vonzott. Közülük a leggátlástalanabb Elliot Belt volt, aki önző célja érdekében még egy indián háború kirobbantásától sem riadt vissza. Most is Lucky Luke-ra vár a feladat, hogy békét teremtsen a vidéken.

René Goscinny - Nicolas-nak ​gondjai vannak
Ami ​nekünk magyaroknak a Tanár úr kérem, az a franciáknak A kis Nicolas. A történetsorozat elbeszélője-hőse meg a haverjai kisiskolások, és kalandjaik nem a századforduló táján estek meg.Az igazi humoron nem fog az idő; az igazi gyermekirodalom mindenkinek és mindenkihez szól, óvodástól öregig.

René Goscinny - Morris - Talpraesett ​Tom – Dalton mama
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Asterix ​és a normannok
A ​fővárosi élettől teljesen elpuhult Bögyörixet édesapja a kis gall falucskába küldi, hogy ott igazi harcos férfit neveljenek belőle. Mindeközben a senkitől sem félő normannok is felkerekednek, hogy végre valahol a világon megtanítsák őket félni és ezáltal repülni, mert úgy hallották, hogy a félelem szárnyakat ad...

René Goscinny - Morris - Talpraesett ​Tom - Circus Western
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Morris - Lucky ​Luke - A zöldfülű
Egy ​tapasztalatlan angol úr érkezik az inasával a vadnyugatra, hogy átvegye családi örökségét, egy hatalmas birtokot a hozzá tartozó marhacsordával. A zöldfülűnek nem csak a helyiek durva beavatási szertartását kell átvészelnie, de a város kiskirályával is meg kell küzdenie, aki minden áron meg akarja szerezni a földjeit. Szerencsére Lucky Luke a segítségére siet.

René Goscinny - Caesar ​babérkoszorúja
A ​képregénysorozat újabb epizódjában gazdag sógoránál tett látogatása során Hasarengazfix főnök kissé felöntött a garatra, és hogy túltegyen a hivalkodó rokonon, könnyelmű módon meghívja egy különleges vacsorára, amelyet Julius Caesar babérkoszorújával fog fűszerezni. Buta egy ígéret, de a büszkeség nem engedi, hogy kihátráljon belőle, így Rómába küldi Asterixet és Obelixet megszerezni a koszorút. Barátaink remek ötletek egész sorával próbálkoznak, de eleinte sehogy sem sikerülnek a terveik…

Kollekciók