Ajax-loader

Eve Ainsworth könyvei a rukkolán


Eve Ainsworth - Damage
Eve ​Ainsworth's powerful third novel. Outwardly confident, skater girl Gabi cannot move past a traumatic incident - and turns to self harm to take away the pain.

Eve Ainsworth - Crush
Love ​hurts ... but should it hurt this much? Reeling from her mum's sudden departure, Anna finds the comfort she needs in her blossoming relationship with Will. He's handsome and loving, everything Anna has always dreamt of. He's also moody and unpredictable, pushing her away from her friends, her music. He wants her to be his and his alone. He wants her to be perfect. Anna's world is closing in. But threatening everything is a dark secret that not even Will can control... Eve Ainsworth's gripping second novel is a pitch-perfect exploration of love at its most powerful, addictive and destructive.

Eve Ainsworth - Sebek
Hogyan ​is lennél képes megbirkózni a jelennel, ha nem tudsz szembenézni a múlttal? A magabiztosnak tűnő és népszerű Gabinak van egy titka - olyan borzasztó titka, amit nem mondhat el sem a családjának, sem a legjobb barátnőjének... Vajon el tudja rejteni azt, ami látszik? Az önbántalmazás mára a kamaszkor velejárója, a fiatalok egyre gyakrabban maradnak magukra a kétségeik között, és mikor nem tudnak megbirkózni a problémáikkal, a fizikai fájdalomban keresnek megkönnyebbülést. Ezek a gyerekek és a környezetük óriási bajban van, amin csak az érzelmi okok felgörgetése és kibeszélése segíthet. Magyarországon a legtöbb gimnáziumi osztály érintett - még ha nem is mindig látszanak a sebek. Eve Ainsworth (7 nap, Belezúgva) újabb könyve önmaguk és mások elfogadásában segíti a fiatalokat, miközben hidat épít a kamaszok és a felnőttek között. Vedd a kezedbe, olvass és beszélj arról, amiről azt hitted, hogy nem lehet!

Eve Ainsworth - 7 ​nap
Egy ​hét elég, hogy megforduljon a világ! A szép és népszerű lány, Kez tör előre a maga útján, nem érdekli, kit bánt meg, kit tapos el közben, sőt még élvezi is, ha uralkodhat mások felett. A kövérkés, ügyetlen Jess tökéletes célpont. De Jess váratlanul szövetségesre talál egy srácban, aki támogatja és kiáll mellette. Akkor mi a probléma? Hogy a fiú nem más, mint Kez barátja. Eve Ainsworth tűpontosan írja le az iskolai zaklatás folyamatát, váltogatva a támadó és az áldozat nézőpontját. A 7 nap minden szépítés nélkül, de együttérzéssel és mély emberismerettel tárja föl mindkét főszereplő érzéseit és indítékait.

Eve Ainsworth - Seven ​Days
This ​bold, compelling and topical story about bullying is told from the perspective of the bully and the bullied. You won't be able put it down until you've reached the conclusion. Jess's life is difficult enough without Kez picking on her – it’s turning school from a safe place into a nightmare. Kez has plenty of problems too but she finds comfort in knowing she is better off than Jess - or so she thinks. A hard-hitting and even-handed look at bullying and the issues facing teenagers today.

Eve Ainsworth - Belezúgva
a ​Vészkijárat - sorozat újabb része sodró lendületű regény a szerelem erejéről megdöbbentő téma váratlan fordulatokkal A szerelem fáj... De biztos, hogy ennyire kell fájnia? Anna épp kamaszkorának leggyötrőbb korszakát éli, tele fájdalommal és kiszolgáltatottsággal, de váratlanul belép az életébe a menő és nagyon vonzó Will. Anna a gyorsan szárba szökkenő kapcsolatban találja meg az áhított vigaszt és reményt. Will nemcsak helyes srác, de olyan odaadóan szereti, ahogy a lány legmerészebb álmaiban sem képzelte. A fiú ugyanakkor szeszélyes és kiszámíthatatlan, napról napra kezdi elszakítani a barátaitól, és mindentől, ami addig fontos volt neki. Azt akarja, hogy az övé legyen, csakis az övé. És közben fenyegetően magasodik föléjük egy sötét titok... A szerzőtől korábban már megjelent: 7 nap

Kollekciók