Ajax-loader

James Maclaine könyvei a rukkolán


James Maclaine - Miss ​Molly illemtaniskolája
Albert, ​a kis mosómedve sajnos csöppet sem illedelmes. Még szerencse, hogy egy nap véletlenül betéved Miss Molly illemtaniskolájába… Tarts te is Alberttel, lesd meg, hogyan tanul meg udvariasan köszönni, az asztalnál helyesen viselkedni, milyen kedves szavakat ismer meg a könyvtárban, és mennyire sportszerűen viselkedik a csapattársaival. A nap végére Miss Molly nem is lehetne büszkébb illedelmes kis tanítványára!

James Maclaine - Mindenféle ​ismeretek
Te ​tudtad például, hogy: - az első repülőút a Wright-testvérek Flyer repülőjével csupán 12 másodpercig tartott? - a zsiráfok állva alszanak? - az összes emlősállat egynegyede denevér? - a nőstény méhek tudnak szúrni, a hímek azonban nem? - Elvis Presley több mint 600 dalt vett fel lemezre. Ebben a könyvben feltárul előtted egy sor tény, információ és ismeret a világról! Több mint 135 kihajtható lap, több száz ismeret a világról!

Abigail Wheatley - James Maclaine - Édes ​finomságok
Ez ​a csábító könyv egyszerű és remek édességekkel van tele, amelyeket bárki elkészíthet. Nincs szükség semmilyen különleges felszerelésere, sem olyan nehéz technikák alkalmazására, mint a cukorszirup készítése. Elég lépésről lépésre követni az olyan ínycsiklandó receptek leírását, mint a kókuszos jég, a limonádés cukorka, a marcipánegér és a többi finomság.

Kollekciók